Glavni Odnosi Claudia Black

Claudia Black

Claudia Black SamskiUvrstitev 3966 -927Starost 48 let Zodiak Tehtnica Odnosi 1 skupaj Otroci 2 otroka

S kom trenutno hodi?

Claudia Black je trenutno samska.

Odnosi

Claudia Black je bila prej poročena z Jamiejem (zakoncem)(2004 - 2016).



O tem

Claudia Black je 48-letna avstralska igralka. Claudia Lee Black, rojena 11. oktobra 1972 v Sydneyju v Novem Južnem Walesu v Avstraliji, je znana po Aeryn Sun na Farscape, Stargate SG1 v karieri, ki traja od leta 1992 do danes. Njeno nebesno znamenje je Tehtnica.

brandon beemer in nadia bjorlin 2013

Claudia Black je članica naslednjih seznamov: avstralski filmski igralci, avstralski televizijski igralci in ljudje iz Sydneyja.

Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Claudia Black! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in zaslužite za svoje prispevke.



strelec jennings žena meglena swain

Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Poročena1.15 let--
Skupaj1.15 let--

Podrobnosti

ImeKlavdija
Srednje imepreberite
PriimekČrna
Polno ime ob rojstvuClaudia Lee Black
Alternativno imeClaudia Lee Black, Claudia Black
Starost48 let
Rojstni dan11. oktober 1972
Rojstni krajSydney, Novi Južni Wales, Avstralija
Višina5 '9' (175 cm)
Utež132 lbs (60 kg)
BuildAtletski
Barva očiModra
Barva lasRjava - svetlo
PosebnostIzrazit dolg nos, črni lasje
Nebesno znamenjeTehtnica
SpolnostNaravnost
ReligijaJudovsko
NarodnostBela
DržavljanstvoAvstralski
Srednja šolaŠola Kambala
Poklicno besediloIgralka, glasovna igralka
PoklicIgralka
Zahteva do slaveAeryn Sun na Farscapeu, Stargate SG1
Leto (-a) aktivno (-a)1993-danes, 1992-danes
Agencija za talente (npr. Modeliranje)Agencija Silver Massetti & Szatmary, Brady, Brannon & Rich Talent (LA)
Potrditev blagovne znamke(Avgust 2005) TV reklama za Emerald Nuts (glas Samoroga).
Doprsje (palci)36
Velikost skodeliceB
Pas (palci)26.
Boki (palci)36
Velikost oblačil6.
Velikost čevlja9 (ZDA), 41,5 (EU), 7,5 (Združeno kraljestvo), 260 (J)
Uradne spletne straniwww.claudialeeblack.co.uk/, www.nndb.com/people/739/000109412/, twitter.com/theclaudiablack, www.behindthevoiceactors.com/Claudia-Black/, www.facebook.com/TheClaudiaBlack/, zvezdna vrata. wikia.com/wiki/Claudia_Black, www.instagram.com/theclaudiablack/, contentsment.wikia.com/wiki/Claudia_Black, www.rottentomatoes.com/celebrity/claudia_black, www.allmovie.com/artist/claudia-black-p276820

Claudia Lee Black (rojena 11. oktobra 1972) je avstralska igralka in glasovna igralka, najbolj znana po upodobitvah Aeryn Sun v filmu Farscape, Vala Mal Doran v filmu Stargate SG-1 in Sharon 'Shazza' Montgomery v filmu Pitch Black. Imela je pomembne vloge v video igrah, kot so Chloe Frazer v Uncharted, Morrigan v Dragon Age, Admiral Daro'Xen in Matriarch Aethyta v Mass Effect in Tess Everis v Destiny ter Samantha Byrne v Gears of War 3, Gears of War 4, in Gears of War 5. Prav tako je imela ponavljajočo se vlogo Dahlie v The Originals in igrala kot dr. Sabine Lommers v The CW's Containment.

Več o Claudii Black Manj o Claudii Black

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
1.Jamie (zakonec)Poročena2001201615 let
#1.

Jamie (zakonec)

2001 - 2016

Jamie (zakonec) in Claudia Black sta se ločila ...[ogled par] #1.

Jamie (zakonec)

2001 - 2016

Jamie (zakonec) in Claudia Black sta bila poročena 12 let. Zvezala sta se eno leto po tem, ko sta se leta 2001. Po dveletni zaroki sta se poročila leta 2004. 12 let kasneje sta se leta 2016 ločila.

Razmerje 15 let Otroci 2 otroka pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Claudia Black48 TehtnicaIgralka
Avstralski
Jamie (zakonec)- Zakonca

Otroci

ImeSpolRojenStarostDrugi starš
ViggoMoški Jamie (zakonec)
OdinMoški9. november 200713 let Jamie (zakonec)

Foto galerija

Claudia Black - Omejitev Claudia Black - Omejitev Zvezdna vrata SG-1 S10 E06 - 200 Zvezdna vrata SG-1 S10 E06 - 200 Zvezdna vrata SG-1 S10 E06 - 200 Zvezdna vrata SG-1 S10 E06 - 200 Claudia Black kot Helena Rosenthal v filmu Crysis Claudia Black kot Helena Rosenthal v filmu Crysis Claudia Black kot Helena Rosenthal v filmu Crysis Claudia Black kot Helena Rosenthal v filmu Crysis Claudia Black kot Helena Rosenthal v filmu Crysis Claudia Black kot Helena Rosenthal v filmu Crysis

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Bog2021Karla GrayFilm
Roswell, Nova Mehika2019Ann EvansTelevizijska oddaja
Čas zdaj2019JoanFilm
Končni prostor2018Sheryl GoodspeedTelevizijska oddaja
Vsebovanje2016Sabine LommersTelevizijska oddaja
Dež iz zvezd2013ŽenskaFilm
Rick in Morty2013Ma-Sha, VentriloquiverTelevizijska oddaja
Izvirniki2013DahliaTelevizijska oddaja
Čuden okvir: Love & Sax2012Parker C. Boyd (glas)Film
Agenda alkimistov2012ArielFilm
Uvrstitev2011Angelique (glas)Film
Haven2010MoiraTelevizijska oddaja
Mehke povezave2010Clarenceova mamaKratek film
902102008Guru sonaTelevizijska oddaja
Ukradeno življenje2007Kieru (glas)Film
Mesečina2007ČistilecTelevizijska oddaja
Dresdenske datoteke2007Liz FontaineTelevizijska oddaja
Farscape: Mirovne vojne2004Aeryn SunTelevizijska oddaja
NCIS2003Žametna cestaTelevizijska oddaja
Kraljica prekletih2002PandoraFilm
Temno kot v rogu2000Sharon 'Shazza' MontgomeryFilm
BeastMaster1999HunaTelevizijska oddaja
Farscape1999Chiana, dr. Batina Fairchild, častnica Aeryn SunTelevizijska oddaja
Angel Angel Kurumi1999Steel Angel Mikhail (angleška različica, glas)Televizijska oddaja
Zasuk v pravljici1998MorganaTelevizijska oddaja
Amazon High1997KarinaTV film
Dobri fantje Slabi fantje1997Jill MayhewTelevizijska oddaja
Zvezdna vrata SG-11997Vala Mal DoranTelevizijska oddaja
Mestno življenjedevetnajstindevetdeset šestAngela KostapasTelevizijska oddaja
Vodne podganedevetnajstindevetdeset šestBeth WilliamsTelevizijska oddaja
Herkul: Legendarna potovanjadevetindevetdeset petindevetdesetCassandraTelevizijska oddaja
Xena: Princesa bojevnicadevetindevetdeset petindevetdesetKarinaTelevizijska oddaja
Državna praksa1994Claire Bonacci, Clare Bonacci, sestra Claire BonacciTelevizijska oddaja
Sedem smrtnih grehov1993Televizijska oddaja
G.P.1989JoannaTelevizijska oddaja
Reševanje policije1989JuliaTelevizijska oddaja
Doma in stran1988SandraTelevizijska oddaja
Državna praksadevetnajst osemdeset enaClaire BonacciTelevizijska oddaja
Pokaži več Pokaži manj

Zanimivi Članki