Glavni Odnosi Christina Aguilera

Christina Aguilera

Christina Aguilera ZaročenaUvrstitev 236 10.Starost 40 let Zodiak Strelec Odnosi 17 skupaj Otroci 2 otroka

S kom trenutno hodi?

Christina Aguilera in Matthew D. rutlerMatthew Rutler in Christina Aguilera sta se zaročila 14. februarja 2014. pogled odnos

Odnosi

Christina Aguilera je bila pred tem poročena z Jordanom Bratmanom(2005 - 2011).

Christina Aguilera je bila v odnosih z Jorgejem Santosom(2000 - 2002), Redman, Justin Timberlake, Madonna, Alicia Keys, Blu Cantrell, Lil 'Kim in Leonardo DiCaprio.



ki ima Julijo Roberts z dne

Christina Aguilera je imela srečanja z Dallasom Austinom(2000)in Enrique Iglesias(1998).

Govori se, da se je Christina Aguilera povezala z Carsonom Dalyjem(2002), Dave Grohl(2002), A. Jay Popoff(2000), Scott Storch(2000)in Fred Durst(1999).

O tem

Christina Aguilera je 40-letna ameriška pevka. Rojena Christina María Aguilera 18. decembra 1980 na Staten Islandu v New Yorku v ZDA, je znana po klubu Mickey Mouse v karieri, ki traja od leta 1993 do danes. Njeno nebesno znamenje je Strelec.



Christina Aguilera je sodelovala v dveh tekmovanjih na zaslonu, med njimi tudi Cam Gigandet Burleska (2010)in Eric Dane v Burleska (2010).

Christina Aguilera je članica naslednjih seznamov: ameriški plesni glasbeniki, ameriške pevke in ameriške pop pevke.

Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Christine Aguilere! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in zaslužite za svoje prispevke.



Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Poročena1.8 let, 4 mesece--
Zaročena1.10 let, 6 mesecev--
Zmenki8.2 leti, 1 mesec3 mesece, 5 dni-
Srečanjedva---
Govorice5.1 mesec, 1 dan12 dni1 mesec
Skupaj17.10 let, 6 mesecev1 leto, 2 meseca1 mesec

Podrobnosti

ImeChristina
Srednje imeMaria
PriimekAerie
Polno ime ob rojstvuChristina Maria Aguilera
Alternativno imeChrissy, X-Tina, Baby Jane, Candy, Madam X, Xtina, MusicTina, LegendTina, QueenTina, The Voice Of A Generation, Princesa popa, ThickTina
Starost40 let
Rojstni dan18. december 1980
Rojstni krajStaten Island, New York, ZDA
Višina5 '2' (157 cm)
Utež50 lbs (110 lbs)
BuildVitek
Barva očiModra
Barva lasBlondinka
PosebnostPlatinaste blond lase
Nebesno znamenjeStrelec
SpolnostNaravnost
ReligijaRimskokatoliška
NarodnostBela
Državljanstvoameriški
Srednja šolaSrednja šola North Allegheny
Poklicno besediloPevka, plesalka, igralka
PoklicPevka
Zahteva do slaveKlub Mickey Mouse
Glasbeni žanr (besedilo)Pop, R&B, Soul, Dance, Dance-Pop, Hip hop
Glasbeni žanrPop, pop / rock
Leto (-a) aktivno (-a)1991 – danes, 1993 – danes, 1992 – danes
Glasbeni slogDance-Pop, sodobni pop / rock, najstniški pop, pop, R&B, sodobni R&B, Neo-Soul, sodobni odrasli
Glasbeno razpoloženjeZabava / praznovanje, Elegantno, Gledališko, Bujno, Čutno, Rousing, Energično, Brezskrbno, Iskreno, Veselo, Igrivo, Sentimentalno, Romantično, Seksi, Zabavno, Smešno, Srečno, Sladko, Prosti tek, Toplo
InstrumentVokal
Instrument (besedilo)Vokal
ZaložbaRCA
Pridruženi zakoniJustin Timberlake
Agencija za talente (npr. Modeliranje)Agencija New Faces - ZDA, Gigsalad.Com
Doprsje (palci)32
Velikost skodeliceC
Pas (palci)2. 3
Boki (palci)35
Velikost oblačildva
Velikost čevlja7.
Uradne spletne straniwww.christinaaguilera.com/, www.myspace.com/christinaaguilera, twitter.com/Therealxtina, http://www.christinaaguilera.com, www.imdb.com/name/nm0004694/?ref_=fn_al_nm_1, http: // christinaaguilera.com
OčeFausto Xavier Aguilera, Jim Kearns (očim)
MatiShelly Loraine Fidler Kearns
BratMichael James Mikey Kearns (polbrat), Casey Kearns (pastor)
SestraRachel Aguilera, Stephanie Kearns (pastorka)
Družinski članMax Liron Bratman (sin), Delcie Mabel Dunfee Fidler (babica), James Fidler (stric), Lowell Marley Fidler (dedek)
PrijateljAdam Levine, Missy Elliot, Cee-Lo Green, Blake Shelton, Cher, Julianne Hough, Shakira, Usher, P! Nk, Mya, Britney Spears, Justin Timberlake, Miley Cyrus
Pridruženi ljudjeMissy Elliot, P! Nk, Mya, Tony Bennett, Maroon 5, Britney Spears, Justin Timberlake, Miley Cyrus
Najljubše pesmiTo je moški, moški svet (James Brown) [1966], Move's Like Jagger (Maroon 5) [2011]
Priljubljena mestaLos Angeles, New York
Najljubša hranaMeso in krompir, pica
Najljubše barveRoza, rdeča

Christina María Aguilera (rojena 18. decembra 1980) je ameriška pevka, tekstopiska, igralka in televizijska osebnost. Med njenimi priznanji je pet nagrad Grammy, ena nagrada Latin Grammy in zvezda na hollywoodskem Pločniku slavnih. Aguilera se je leta 2008 uvrstila na 58. mesto na seznamu 100 največjih pevcev vseh časov in je bila leta 2013 uvrščena na letni seznam 100 najvplivnejših ljudi na svetu. Z ocenjeno prodajo 100 milijonov plošč je ena izmed najbolj prodajanih glasbenih umetnikov na svetu.

Več o Christini Aguileri Manj o Christini Aguileri

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
17.Matthew RutlerRazmerjeNovember 2010prisoten10 let
16.Jordan BratmanPoročenaDecember 200215. april 20118 let
petnajstCarson DalySrečanje R Junij 2002Julij 20021 mesec
14.Dave GrohlSrečanje R Februar 2002April 20021 mesec
13.Jorge SantosRazmerjeAvgust 2000September 20022 leti
12.A. Jay PopoffSrečanje R April 2000April 2000-
enajstScott StorchSrečanje R 20002000-
10.Dallas AustinSrečanje20002000-
9.Fred DurstSrečanje R 19991999-
8.Enrique IglesiasSrečanjeSeptember 1998September 1998-
7.RedmanNeznano -
6.Justin TimberlakeNeznano -
5.MadonaNeznano -
4.Alicia KeysNeznano -
3.Blu CantrellNeznano -
dvaLil 'KimNeznano -
1.Leonardo DicaprioNeznano -
Matthew Rutler #17.

Matthew Rutler

2010

Matthew Rutler in Christina Aguilera sta ...[ogled par] Jordan Bratman #16.

Jordan Bratman

2002 - 2011

Jordan Bratman in Christina Aguilera sta bila ...[ogled par] Carson Daly #petnajstGovorica

Carson Daly

2002

Christina Aguilera in Carson Daly sta govorila ...[ogled par] Dave Grohl #14.Govorica

Dave Grohl

2002

Dave Grohl in Christina Aguilera sta bila bolj ...[ogled par] Jorge Santos #13.

Jorge Santos

2000 - 2002

Jorge Santos in Christina Aguilera sta se ločila ...[ogled par] A. Jay Popoff #12.Govorica

A. Jay Popoff

2000

A. Jay Popoff in Christina Aguilera sta ločena ...[ogled par] Scott Storch #enajstGovorica

Scott Storch

2000

Scott Storch in Christina Aguilera sta ločena ...[ogled par] Dallas Austin #10.

Dallas Austin

2000

Dallas Austin in Christina Aguilera sta ločena ...[ogled par] Fred Durst #9.Govorica

Fred Durst

1999

Fred Durst in Christina Aguilera sta ločena ...[ogled par] Enrique Iglesias #8.

Enrique Iglesias

1998

Christina Aguilera in Enrique Iglesias sta ...[ogled par] Redman #7.

Redman

Redman in Christina Aguilera sta bila v razmerju ...[ogled par] Justin Timberlake #6.

Justin Timberlake

Justin Timberlake in Christina Aguilera sta bila ...[ogled par] Madona #5.

Madona

Madonna in Christina Aguilera sta bila v ...[ogled par] Alicia Keys #4.

Alicia Keys

Alicia Keys in Christina Aguilera sta bili v ...[ogled par] Blu Cantrell #3.

Blu Cantrell

Blu Cantrell in Christina Aguilera sta bila v ...[ogled par] Lil #dva

Lil 'Kim

Lil 'Kim in Christina Aguilera sta bila v ...[ogled par] Leonardo Dicaprio #1.

Leonardo Dicaprio

Christina Aguilera in Leonardo DiCaprio sta bila ...[ogled par] #17.

Matthew Rutler

2010

Matthew Rutler in Christina Aguilera sta zaročena že 7 let. Začela sta hoditi novembra 2010, po treh letih pa sta bila zaročena 14. februarja 2014

Razmerje 10 let IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskop100%Starost33%'> Združljivost 53% Otroci 1 otrok pogled odnos #16.

Jordan Bratman

2002 - 2011

Jordan Bratman in Christina Aguilera sta bila poročena pet let. Zmenek sta bila dve leti po tem, ko sta se zbrala decembra 2002. Po 9 mesecih zaroke sta se poročila 19. novembra 2005. 5 let kasneje sta se ločila julija 2010 in se ločila 15. aprila 2011.

Razmerje 8 let IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop40%Višina73%Starost84%'> Združljivost 74% Otroci 1 otrok pogled odnos #petnajst

Carson Daly

2002 (govorice)

Govori se, da se je Christina Aguilera junija 2002 povezala z Carsonom Dalyjem.

Razmerje 1 mesec IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop100%Višina91%Starost69%'> Združljivost 70% pogled odnos #14.

Dave Grohl

2002 (govorice)

Govori se, da se je Dave Grohl marca 2002 povezal s Christino Aguilero.

Razmerje 1 mesec IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskopdvajset%Višina73%Starost44%'> Združljivost 39% pogled odnos #13.

Jorge Santos

2000 - 2002

Jorge Santos in Christina Aguilera od avgusta 2000 do septembra 2002.

Razmerje 2 leti IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskop80%Starost72%'> Združljivost 58% pogled odnos #12.

A. Jay Popoff

2000 (govorice)

Govori se, da se je Jay Popoff aprila 2000 povezal s Christino Aguilero.

IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop100%Starost69%'> Združljivost 47% pogled odnos #enajst

Scott Storch

2000 (govorice)

Govori se, da se je Scott Storch leta 2000 povezal s Christino Aguilero.

IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop100%Višina73%Starost69%'> Združljivost 86% pogled odnos #10.

Dallas Austin

2000

Dallas Austin in Christina Aguilera sta se leta 2000 srečala.

IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop80%Višina73%Starost44%'> Združljivost 54% pogled odnos #9.

Fred Durst

1999 (govorice)

Govori se, da se je Fred Durst leta 1999 povezal s Christino Aguilero.

IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskop80%Višina73%Starost44%'> Združljivost 69% pogled odnos #8.

Enrique Iglesias

1998

Christina Aguilera in Enrique Iglesias sta se srečala septembra 1998.

IzmeriRezultatZodiak40%kitajski horoskop100%Višina91%Starost72%'> Združljivost 76% pogled odnos #7.

Redman

Redman in Christina Aguilera sta imela razmerje.

IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskop80%Višina91%Starost44%'> Združljivost 74% pogled odnos #6.

Justin Timberlake

Justin Timberlake in Christina Aguilera sta imela razmerje.

IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskopdvajset%Višina91%Starost98%'> Združljivost 77% pogled odnos #5.

Madona

Madonna in Christina Aguilera sta imela razmerje.

IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskop1%Višina37%Starost1%'> Združljivost 30% pogled odnos #4.

Alicia Keys

Alicia Keys in Christina Aguilera sta imela razmerje.

IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskopdvajset%Višina37%Starost98%'> Združljivost 64% pogled odnos #3.

Blu Cantrell

Blu Cantrell in Christina Aguilera sta imela razmerje.

kdo je munro komore zmenki
IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop80%Višina19%Starost33%'> Združljivost 38% pogled odnos #dva

Lil 'Kim

Lil 'Kim in Christina Aguilera sta imela razmerje.

IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop1%Višina55%Starost1%'> Združljivost 19% pogled odnos #1.

Leonardo Dicaprio

Christina Aguilera in Leonardo DiCaprio sta imela razmerje.

IzmeriRezultatZodiak40%kitajski horoskop1%Višina73%Starost69%'> Združljivost 46% pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Christina Aguilera40 StrelecPevka
ameriški
Matthew Rutler36 OvenPomočnik direktorja
ameriški
Jordan Bratman43 DvojčkaAgent
ameriški
Carson Daly47 RakTV osebnost
ameriški
Dave Grohl52 KozorogGlasbenik
ameriški
Jorge Santos44 LeoIgralec
ameriški
A. Jay Popoff47 DevicaVokalist
ameriški
Scott Storch47 StrelecGlasbeni producent
ameriški
Dallas Austinpetdeset KozorogAvtor besedil
ameriški
Fred Durstpetdeset LeoGlasbenik
ameriški
Enrique Iglesias46 BikPevka
španski
Redman51 OvenReper
ameriški
Justin Timberlake40 VodnarPevka
ameriški
Madona62 LeoPevka
ameriški
Alicia Keys40 VodnarPevka
ameriški
Blu CantrellŠtiri, pet ribePevka
ameriški
Lil 'Kim46 RakReper
ameriški
Leonardo Dicaprio46 ŠkorpijonIgralec
ameriški
Več partnerjev Manj partnerjev

Otroci

ImeSpolRojenStarostDrugi starš
Max LironMoški12. januar 200813 let Jordan Bratman
Poletni dežŽenska16. avgust 2014Star 6 let Matthew Rutler

Foto galerija

Christina Aguilera - na zmenek v Malibu Christina Aguilera - na zmenek v Malibu Christina Aguilera - na zmenek v Malibu Christina Aguilera - na zmenek v Malibu Christina Aguilera - na zmenek v Malibu Christina Aguilera - na zmenek v Malibu Christina Aguilera - na zmenek v Malibu Christina Aguilera - na zmenek v Malibu Christina Aguilera - na zmenek v Malibu Christina Aguilera - na zmenek v Malibu Christina Aguilera - V celoti belo prispe v hotel Peninsula na Beverly Hillsu Christina Aguilera - V celoti belo prispe v hotel Peninsula na Beverly Hillsu

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Življenje stranke2018Christina Aguilera, brez kreditaFilm
Zoe2018DraguljiFilm
Emoji film2017Akiko Glitter (glas)Film
Pitch Perfect 22015.Glasovni sodnikFilm
Očetova hiša2012Pojoče ustniceFilm
Nashville2012Jade St. JohnTelevizijska oddaja
Burleska2010AliFilm
Pripeljite ga do grškega2010Christina AguileraFilm
Christina Aguilera: Express2010Christina AguileraKratek film
Spremstvo2004Christina AguileraTelevizijska oddaja

Ujemanja na zaslonu

  • Christina Aguilera in Cam GigandetCam Gigandet
    • Burleska
      2010
    [ogled ujemanja]
  • Eric Dane in Christina AguileraEric Dane
    • Burleska
      2010
    [ogled ujemanja]

Zanimivi Članki

Izbira Urednika

Xiaoting Pan
Xiaoting Pan
28. maj 2021 ... Xiaoting Pan novice, trači, fotografije Xiaoting Pan, biografija, seznam fantov Xiaoting Pan 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Xiaoting Pan. Zgodovina zmenkov Xiaoting Pan, 2021, 2020, seznam odnosov Xiaoting Pan.
Sheila Bleck
Sheila Bleck
28. maj 2021 ... Sheila Bleck novice, trači, fotografije Sheile Bleck, biografija, seznam fantov Sheile Bleck 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Sheile Bleck. Zgodovina zmenkov Sheila Bleck, 2021, 2020, seznam zvez Sheila Bleck.
Najboljši igralci NHL vseh časov
Najboljši igralci NHL vseh časov
Najboljši igralci NHL vseh časov so nedvomno najbolj nadarjeni in zelo okrašeni hokejisti, ki so kdaj udarili po ledu v državni hokejski ligi. Te ...
Nomi Leasure
Nomi Leasure
28. maj 2021 ... Nomi Leasure novice, trači, fotografije Nomi Leasure, biografija, seznam fantov Nomi Leasure 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Nomi Leasure. Zgodovina zmenkov Nomi Leasure, 2021, 2020, seznam odnosov Nomi Leasure.
Celoten seznam reperjev, ki so bili v zaporu
Celoten seznam reperjev, ki so bili v zaporu
So bili vaši najljubši rap izvajalci že zaprti? Ta seznam vseh reperjev, kdaj aretiranih in poslanih v zapor v zgodovini rap glasbe, ima ...
Miriam McDonald
Miriam McDonald
28. maj 2021 ... Miriam McDonald novice, trači, fotografije Miriam McDonald, biografija, seznam fantov Miriam McDonald 2016. Zgodovina odnosov. Seznam zvez Miriam McDonald. Zgodovina zmenkov Miriam McDonald, 2021, 2020, seznam zvez z Miriam McDonald.
Najboljše pesmi Everlast
Najboljše pesmi Everlast
Seznam skladb Everlast, ki jih je Rankerjeva skupnost ocenila najbolje in najslabše. Tu so vključeni vsi singli Everlasta, toda pravi oboževalci vedo, da obstajajo še drugi ...