Glavni Odnosi Chris Soules

Chris Soules

Chris SoulesStarost 39 let Zodiak Škorpijon Odnosi 2 skupaj

S kom trenutno hodi?

Po naših zapisih je Chris Soules verjetno samski.

Odnosi

Chris Soules je bil zaročen z Whitney Bischoff(2014 - 2015).



Chris Soules je bil v zvezi z Victorijo Fuller(2020).

O tem

Chris Soules je 39-letni ameriški tekmovalec Reality TV. Rodil se je Christopherju Douglasu Soulesu 6. novembra 1981 v Arlingtonu v zvezni državi Iowa, ZDA, znan pa je po The Bachelorette, The Bachelor. Njegovo nebesno znamenje je škorpijon.

Chris Soules je bil na zaslonu z Witneyem Carsonom leta Ples z zvezdami (2005).



Chris Soules je član naslednjih seznamov: Udeleženci ameriških resničnostnih televizijskih serij, rojstva 1981 in Američani, obsojeni zaradi umora.

Prispevajte

Pomagajte nam zgraditi svoj profil Chris Soules! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in zaslužite za svoje prispevke.

Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Zaročena1.7 mesecev, 2 dni--
Zmenki1.5 mesecev, 3 dni--
Skupajdva7 mesecev, 2 dni6 mesecev, 2 dni5 mesecev, 3 dni

Podrobnosti

ImeChristopher
Srednje imeDouglas
PriimekSoules
Polno ime ob rojstvuChristopher Douglas Soules
Alternativno imeChris Soules, Christopher Douglas Soules, Christopher Soules
Starost39 let
Rojstni dan6. november 1981
Rojstni krajArlington, Iowa, ZDA
Višina6 '1' (185 cm)
BuildAtletski
Barva očiModra
Barva lasRjava - svetlo
Nebesno znamenjeŠkorpijon
SpolnostNaravnost
NarodnostBela
Državljanstvoameriški
UniverzaIowa State University
Poklicno besediloKmet, resničnostna TV osebnost
PoklicResničnostna televizija
Zahteva do slaveBachelorette, Bachelor
OčeGary Soules
MatiLinda Rae Soules
SestraJaci Soules (zdaj Jaci Lettemann), Lori Soules (zdaj Lori Nielsen)

Christopher Douglas Soules je ameriška resničnostna televizijska osebnost in kmet, ki je igral v devetnajsti sezoni ABC-jevega The Bachelor. Vlogo samca si je prislužil s tem, da je v deseti sezoni The Bachelorette z Andijem Dorfmanom, kjer se je uvrstil na tretje mesto, postal njegov ljubljenec. Nastopal je tudi v filmu Ples z zvezdami.



Več o Chrisu Soulesu Manj o Chrisu Soulesu

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
dvaVictoria FullerRazmerjeApril 2020September 20205 mesecev
1.Whitney BischoffRazmerjeOktober 2014Maj 20157 mesecev
Victoria Fuller #dva

Victoria Fuller

2020

Victoria Fuller in Chris Soules sta ločena ...[ogled par] Whitney Bischoff #1.

Whitney Bischoff

2014 - 2015

Whitney Bischoff in Chris Soules sta se ločila ...[ogled par] #dva

Victoria Fuller

2020

Victoria Fuller in Chris Soules sta imela razmerja od aprila 2020 do septembra 2020.

Razmerje 5 mesecev IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskop1%Višina73%Starost44%'> Združljivost petdeset% pogled odnos #1.

Whitney Bischoff

2014 - 2015

Whitney Bischoff in Chris Soules sta bila zaročena 6 mesecev. Zmenjena sta bila en mesec po tem, ko sta se zbrala oktobra 2014. Zaročila sta se novembra 2014, kasneje pa sta se maja 2015 ločila.

Razmerje 7 mesecev IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskop100%Starost72%'> Združljivost 63% pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Chris Soules39 ŠkorpijonResničnostna televizija
ameriški
Victoria Fuller27. TehtnicaResničnostna televizija
ameriški
Whitney Bischoff35 Rak
ameriški

Foto galerija

Najslabši kuharji v Ameriki

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Bachelor Live2016Sam 2 epizodi, 2016Televizijska oddaja
Glasbene nagrade radia Disney2015.On samTelevizijska oddaja
Oddaja Meredith Vieira2014On sam - Skrivnostna slavaTelevizijska oddaja
Kendra na vrhu2012On samTelevizijska oddaja
Oprah: Kje so zdaj?2012JazTelevizijska oddaja
Big Morning Buzz v živo2011JazTelevizijska oddaja
Najslabši kuharji v Ameriki2010Samostojni tekmovalecTelevizijska oddaja
Ples z zvezdami2005Samostojni tekmovalecTelevizijska oddaja
Oddaja Ellen DeGeneres2003JazTelevizijska oddaja
Jimmy Kimmel V živo!2003JazTelevizijska oddaja
Bachelorette2003Samostojni tekmovalecTelevizijska oddaja
Diploma2002Self - samskiTelevizijska oddaja
Kdo želi biti milijonar2002Samostojni tekmovalecTelevizijska oddaja
Extra z Billyjem Bushem1994JazTelevizijska oddaja
E! Novice1991Samostojni gostTelevizijska oddaja
V živo s Kelly in Ryanom1988JazTelevizijska oddaja
Zabava nocojenajst osemdeset enaJazTelevizijska oddaja
Dobro jutro Amerika1975Samostojni gostTelevizijska oddaja
Pokaži več Pokaži manj

Ujemanja na zaslonu

  • Witney Carson in Chris SoulesWitney Carson
    • Ples z zvezdami
      2005
    [ogled ujemanja]

Zanimivi Članki

Izbira Urednika

Dee Shaw
Dee Shaw
28. maj 2021 ... Dee Shaw novice, trači, fotografije Dee Shaw, biografija, seznam fantov Dee Shaw 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Dee Shaw. Zgodovina zmenkov Dee Shaw, 2021, 2020, seznam odnosov Dee Shaw.
Billy Glide
Billy Glide
28. maj 2021 ... Billy Glide novice, trači, fotografije Billy Glide, biografija, seznam deklet Billy Glide 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Billyja Glideja. Zgodovina zmenkov Billy Glide, 2021, 2020, seznam odnosov Billy Glide.
Yorgos Chraniotis
Yorgos Chraniotis
28. maj 2021 ... Yorgos Chraniotis novice, trači, fotografije Yorgosa Chraniotisa, biografija, seznam deklet Yorgos Chraniotis 2016. Zgodovina odnosov. Seznam razmerja Yorgos Chraniotis. Zgodovina zmenkov Yorgos Chraniotis, 2021, 2020, seznam odnosov Yorgos Chraniotis.
Dalia Ibelhauptaite
Dalia Ibelhauptaite
28. maj 2021 ... Dalia Ibelhauptaite novice, trači, fotografije Dalia Ibelhauptaite, biografija, seznam fantov Dalia Ibelhauptaite 2016. Zgodovina odnosov. Seznam zvez Dalia Ibelhauptaite. Zgodovina zmenkov Dalia Ibelhauptaite, 2021, 2020, seznam odnosov Dalia Ibelhauptaite.
20+ najboljših lokalnih iger za več igralcev za osebne računalnike v Steamu
20+ najboljših lokalnih iger za več igralcev za osebne računalnike v Steamu
Iščete dobre lokalne igre za več igralcev v Steamu? Ne iščite več, saj uvrščamo najboljše lokalne igre Steam za več igralcev, ki jih boste zagotovo našli ...
Najboljši strelec prostih metov NBA doslej
Najboljši strelec prostih metov NBA doslej
Najboljši strelci prostih metov v zgodovini lige NBA so igralci, ki si jih ekipe želijo na črti prekrška, z uravnoteženo igro. So igralci, ki vedo ...
Micky Dolenz
Micky Dolenz
28. maj 2021 ... Micky Dolenz novice, trači, fotografije Micky Dolenz, biografija, seznam deklet Micky Dolenz 2016. Zgodovina odnosov. Seznam zvez Micky Dolenz. Zgodovina zmenkov Micky Dolenz, 2021, 2020, seznam odnosov Micky Dolenz.