Glavni Odnosi Chris Pine

Chris Pine

Chris Pine ZmenkiUvrstitev 240 -102Starost 40 let Zodiak Devica Odnosi 15 skupaj

S kom trenutno hodi?

Annabelle Wallis in Chris PineAnnabelle Wallis je začela hoditi s Chrisom Pineom aprila 2018. pogled odnos

Odnosi

Chris Pine je bil v razmerju s Sofijo Boutello(2016 - 2017), Vail Bloom(2015 - 2016), Zoë Kravitz(2014 - 2015), Iris Björk Jóhannesdóttir(2013 - 2014), Dominique Piek(2011 - 2013), Olivia Munn(2009 - 2010), Beau Garrett(2008 - 2009), Sorel Carradine(2006), Tanaya Beatty in Samira Mighty.

Chris Pine je imel srečanja z Amando Deyager(2013), Jasmine Waltz(2010), Nathalie Walker(2010)in Audrina Patridge(2009).



O tem

Chris Pine je 40-letni ameriški igralec. Rodil se je Christopher Whitelaw Pine 26. avgusta 1980 v Los Angelesu v Kaliforniji, znan pa je po Zvezdnih stezah, Samo moja sreča, Princess Diaries 2: Royal Engagment. Njegovo nebesno znamenje je Devica.

Chris Pine je sodeloval v 11 tekmovanjih na zaslonu, med njimi tudi Anna Kendrick V gozd (2014), Anne Hathaway v Princesini dnevniki 2: Kraljeva zaroka (2004), Anjali Jay v Zmenki na slepo (2006), Erin Carufel v CSI: Miami (2002)in Jessy Schram v Neustavljivo (2010).

Chris Pine je član naslednjih seznamov: ameriški filmski igralci, igralci iz Kalifornije in ameriški televizijski igralci.



Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Chris Pine! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in zaslužite za svoje prispevke.

ki je blake živahna zmenka

Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Zmenkienajst3 leta9 mesecev, 26 dni1 mesec
Srečanje4.2 meseca, 1 dan1 mesec, 15 dni1 mesec, 1 dan
Skupajpetnajst3 leta7 mesecev, 19 dni1 mesec

Podrobnosti

ImeChris
Srednje imeWhitelaw
PriimekPine
Polno ime ob rojstvuChristopher Whitelaw Pine
Alternativno imePeenè, Pinewood, Piney
Starost40 let
Rojstni dan26. avgust 1980
Rojstni krajLos Angeles, Kalifornija
Višina6 '0' (183 cm)
Utež78 kg
BuildAtletski
Barva očiModra
Barva lasRjava - svetlo
PosebnostIskrive modre oči
Nebesno znamenjeDevica
SpolnostNaravnost
ReligijaAgnostično
NarodnostBela
Državljanstvoameriški
Srednja šolaOakwood School
UniverzaUniverza v Leedsu v Angliji, UC Berkeley, gledališče Ameriškega konservatorija
Poklicno besediloIgralec,
PoklicIgralec
Zahteva do slaveZvezdne steze, Just My Luck, Princess Diaries 2: Royal Engagment
Leto (-a) aktivno (-a)2003 – danes
Agencija za talente (npr. Modeliranje)Združena agencija za talente
Uradne spletne straniwww.imdb.com/name/nm1517976/
OčeRobert Pine
MatiGwynne Gilford
SestraKatherine Pine
Družinski članMax M. Gilford (dedek), Anne Gwynne (babica)
PrijateljZachary Quinto, Denzel Washington

Christopher Whitelaw Pine (rojen 26. avgusta 1980) je ameriški igralec. Pine je v celovečercu debitiral kot Lord Devereaux v The Princess Diaries 2: Royal Engagement (2004), James T. Kirk v seriji filmov o ponovnem zagonu Star Trek (2009–2016), Will Colson v filmu Unstoppable (2010), Cinderella's Prince in Into Woods (2014), Jack Ryan v Jack Ryan: Shadow Recruit (2014), Toby Howard v peklu ali visoki vodi (2016), Bernie Webber v The Finest Hours (2016), Steve Trevor v Wonder Woman (2017) in Wonder Woman 1984 (2020), dr. Alexander Murry v A Wrinkle in Time (2018) in Robert the Bruce v Outlaw King (2018).

Več o Chrisu Pineu Manj o Chrisu Pineu

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
petnajstAnnabelle WallisRazmerjeApril 2018prisoten3 leta
14.Sofia BoutellaRazmerje R 201620171 leto
13.Vail BloomRazmerje2015.20161 leto
12.Zoë KravitzRazmerjeSeptember 2014Februar 20155 mesecev
enajstIris Björk JóhannesdóttirRazmerjeNovember 2013Avgust 20149 mesecev
10.Amanda DeyagerSrečanjeMaj 2013Junij 20131 mesec
9.Dominique PiekRazmerjeSeptember 2011Februar 20131 leto
8.Jasmine WaltzSrečanjeApril 2010Junij 20102 meseca
7.Nathalie WalkerSrečanjeJanuar 2010Februar 20101 mesec
6.Olivia MunnRazmerjeAvgust 2009Januar 20105 mesecev
5.Audrina PatridgeSrečanjeMaj 2009Junij 20091 mesec
4.Beau GarrettRazmerjeAvgust 2008Maj 20099 mesecev
3.Sorel CarradineRazmerjeApril 2006Maj 20061 mesec
dvaSamira MightyRazmerje -
1.Tanaya BeattyNeznano R -
Annabelle Wallis #petnajst

Annabelle Wallis

2018

Annabelle Wallis je začela hoditi s Chrisom Pineom na ...[ogled par] Sofia Boutella #14.Govorica

Sofia Boutella

2016 - 2017

Govorilo se je, da sta Sofia Boutella in Chris Pine ...[ogled par] Vail Bloom #13.

Vail Bloom

2015 - 2016

Vail Bloom in Chris Pine sta se ločila leta 2016 ...[ogled par] Zoë Kravitz #12.

Zoë Kravitz

2014 - 2015

Zoë Kravitz in Chris Pine sta se ločila 2. februarja ...[ogled par] Iris Björk Jóhannesdóttir #enajst

Iris Björk Jóhannesdóttir

2013 - 2014

Iris Björk Jóhannesdóttir in Chris Pine ločita ...[ogled par] Amanda Deyager #10.

Amanda Deyager

2013

Amanda Deyager in Chris Pine sta se ločila v 20 ...[ogled par] Dominique Piek #9.

Dominique Piek

2011 - 2013

Dominique Piek in Chris Pine sta se ločila v Fe ...[ogled par] Jasmine Waltz #8.

Jasmine Waltz

2010

Jasmine Waltz in Chris Pine sta se ločila leta 201 ...[ogled par] Nathalie Walker #7.

Nathalie Walker

2010

Nathalie Walker in Chris Pine sta se ločila v M ...[ogled par] Olivia Munn #6.

Olivia Munn

2009 - 2010

Olivia Munn in Chris Pine sta se ločila 2. januarja ...[ogled par] Audrina Patridge #5.

Audrina Patridge

2009

Audrina Patridge in Chris Pine sta se ločila v ...[ogled par] Beau Garrett #4.

Beau Garrett

2008 - 2009

Beau Garrett in Chris Pine sta se ločila leta 2009 ...[ogled par] Sorel Carradine #3.

Sorel Carradine

2006

Sorel Carradine in Chris Pine sta se ločila v 2 ...[ogled par] Samira Mighty #dva

Samira Mighty

Samira Mighty in Chris Pine sta ločena ...[ogled par] Tanaya Beatty #1.Govorica

Tanaya Beatty

Govorilo se je, da sta Tanaya Beatty in Chris Pine ...[ogled par] #petnajst

Annabelle Wallis

2018

Annabelle Wallis in Chris Pine hodita od aprila 2018.



Razmerje 3 leta IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop80%Višina55%Starost72%'> Združljivost 57% pogled odnos #14.

Sofia Boutella

2016 - 2017 (govorice)

Govori se, da se je Sofia Boutella leta 2016 povezala s Chrisom Pineom.

Razmerje 1 leti IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop80%Višina73%Starost84%'> Združljivost 84% pogled odnos #13.

Vail Bloom

2015 - 2016

Vail Bloom in Chris Pine iz leta 2015 do 2016.

Razmerje 1 leti IzmeriRezultatZodiak1%kitajski horoskop80%Višina73%Starost72%'> Združljivost 57% pogled odnos #12.

Zoë Kravitz

2014 - 2015

Zoë Kravitz in Chris Pine od septembra 2014 do februarja 2015.

Razmerje 5 mesecev IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop80%Višina73%Starost69%'> Združljivost 61% pogled odnos #enajst

Iris Björk Jóhannesdóttir

2013 - 2014

Iris Björk Jóhannesdóttir in Chris Pine od novembra 2013 do avgusta 2014.

kdo je sled Adkinsov
Razmerje 9 mesecev IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop80%Višina73%Starost44%'> Združljivost 74% pogled odnos #10.

Amanda Deyager

2013

Amanda Deyager in Chris Pine sta se srečala maja 2013.

Razmerje 1 mesec IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop100%Starost69%'> Združljivost 47% pogled odnos #9.

Dominique Piek

2011 - 2013

Dominique Piek in Chris Pine od 9. septembra 2011 do februarja 2013.

Razmerje 1 leti IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop100%Višina55%Starost72%'> Združljivost 82% pogled odnos #8.

Jasmine Waltz

2010

Jasmine Waltz in Chris Pine sta se srečala aprila 2010.

Razmerje 2 meseca IzmeriRezultatZodiak60%kitajski horoskop80%Višina73%Starost84%'> Združljivost 74% pogled odnos #7.

Nathalie Walker

2010

Nathalie Walker in Chris Pine sta se srečala januarja 2010.

Razmerje 2 meseca IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop80%Višina55%Starost98%'> Združljivost 63% pogled odnos #6.

Olivia Munn

2009 - 2010

Olivia Munn in Chris Pine od oktobra 2009 do januarja 2010.

Razmerje 5 mesecev IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop40%Višina73%Starost98%'> Združljivost 78% pogled odnos #5.

Audrina Patridge

2009

Audrina Patridge in Chris Pine sta se srečala maja 2009.

Razmerje 1 mesec IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop100%Višina55%Starost72%'> Združljivost 82% pogled odnos #4.

Beau Garrett

2008 - 2009

Beau Garrett in Chris Pine od avgusta 2008 do maja 2009.

Razmerje 9 mesecev IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop80%Višina55%Starost84%'> Združljivost 80% pogled odnos #3.

Sorel Carradine

2006

Sorel Carradine in Chris Pine od leta 2006 do maja 2006.

Razmerje 1 mesec IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop100%Starost72%'> Združljivost 48% pogled odnos #dva

Samira Mighty

Samira Mighty in Chris Pine sta imela razmerje.

IzmeriRezultatZodiak1%kitajski horoskop80%Višina73%Starost13%'> Združljivost 42% pogled odnos #1.

Tanaya Beatty

(Govorica)

Govori se, da se je Tanaya Beatty povezala s Chrisom Pineom.

IzmeriRezultatZodiak40%kitajski horoskop80%Višina55%Starost44%'> Združljivost 55% pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Chris Pine40 DevicaIgralec
ameriški
Annabelle Wallis36 DevicaIgralka
Britanski
Sofia Boutella39 OvenIgralka
Alžirsko
Vail Bloom36 ŠkorpijonIgralka
ameriški
Zoë Kravitz32 StrelecIgralka
ameriški
Iris Björk Jóhannesdóttir30. Oven
Islandca
Amanda Deyager33 StrelecDrugo
ameriški
Dominique Piek35 RakModel
Južni Afričan
Jasmine Waltz38 LeoResničnostna televizija
ameriški
Nathalie Walker41 StrelecIgralka
ameriški
Olivia Munn40 RakIgralka
ameriški
Audrina Patridge36 BikResničnostna televizija
ameriški
Beau Garrett38 KozorogIgralka
ameriški
Sorel Carradine35 DvojčkaIgralka
ameriški
Samira Mighty24. ŠkorpijonResničnostna televizija
Britanski
Tanaya Beatty30. VodnarIgralka
Kanadski
Več partnerjev Manj partnerjev

Foto galerija

Chris Pine in Zoe Saldana - 85. letna podelitev oskarjev - oddaja (2013) Chris Pine in Zoe Saldana - 85. letna podelitev oskarjev - oddaja (2013) Chris Pine in Zoe Saldana - 85. letna podelitev oskarjev - oddaja (2013) Chris Pine in Zoe Saldana - 85. letna podelitev oskarjev - oddaja (2013) Chris Pine in Zoe Saldana - 85. letna podelitev oskarjev - oddaja (2013) Chris Pine in Zoe Saldana - 85. letna podelitev oskarjev - oddaja (2013) Chris Pine in Zoe Saldana - 85. letna podelitev oskarjev - oddaja (2013) Chris Pine in Zoe Saldana - 85. letna podelitev oskarjev - oddaja (2013) Zachary Quinto, Zoe Saldana in Chris Pine - MTV Movie Awards 2013 - oddaja Zachary Quinto, Zoe Saldana in Chris Pine - MTV Movie Awards 2013 - oddaja Zachary Quinto, Zoe Saldana in Chris Pine - MTV Movie Awards 2013 - oddaja Zachary Quinto, Zoe Saldana in Chris Pine - MTV Movie Awards 2013 - oddaja

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Čudovita ženska 19842020Steve TrevorFilm
Domači film: Princesa nevesta2020WestleyTelevizijska oddaja
Neimenovano nadaljevanje Zvezdnih poti2019Kapitan James T. KirkFilm
Jaz sem noč2019Jay SingletaryTelevizijska oddaja
Guba v času2018G. MurryFilm
Spider-Man: Into the Spider-Verse2018Peter Parker (glas)Film
King Outlaw2018Robert Bruce, grof od CarrickaFilm
Novice2018Walter CronkiteFilm
Čudovita ženska2017Steve TrevorFilm
Mokro vroče ameriško poletje: deset let kasneje2017EricTelevizijska oddaja
Najboljše ure2016Bernie WebberFilm
Star Trek Beyond2016Kapitan James T. KirkFilm
Pekel ali visoka voda2016Toby HowardFilm
Angie Tribeca2016Dr. Thomas HornbeinTelevizijska oddaja
Z za Zachariah2015.CalebFilm
Mokro vroče ameriško poletje: prvi dan tabora2015.EricTelevizijska oddaja
SuperMansion2015.Dr. Valuta, Robo-Dino, scenaristTelevizijska oddaja
Jack Ryan: Shadow Recruit2014Jack RyanFilm
V gozd2014Pepelkin princFilm
Grozne šefe 22014Rex HansonFilm
Raztegniti2014Roger Karos, neznanFilm
Pagenti s Chrisom Pineom2014Chaz BenjaminKratek film
Odvetnik vampirjev s Chrisom Pineom2014Odvetnik vampirjevKratek film
Zvezdne steze v temo2013KirkFilm
Saturday Night Live: Cut For Time2013Snubnik v afriški garbiTelevizijska oddaja
To pomeni vojno2012FDR FosterFilm
Rise of the Guardians2012Jack Frost (glas)Film
Ljudje, kot smo mi2012SamFilm
Celeste in Jesse Forever2012Rory Shenandoah (v vlogi Kris Pino)Film
Quantum Quest: Vesoljska odiseja Cassini2010Dave (glas)Film
Malo mesto v soboto zvečer2010Rhett RyanFilm
Neustavljivo2010VoljaFilm
Chico & Rita2010Film
Prevozniki2009BrianFilm
Zvezdne steze2009KirkFilm
Onkraj vseh meja2009Hanson Baldwin - vojaški urednik New York Timesa, vodnik. Bill Reed (glas)Kratek film
Šok steklenice2008Bo BarrettFilm
Neprijetna glava2008Moški z lepimi lasmiKratek film
Zmenki na slepo2006DannyFilm
Samo moja sreča2006Jake HardinFilm
Smokin 'Aces2006Darwin TremorFilm
Predaj se, Doroteja2006ShawnTV film
Izpoved2005Luther ScottFilm
Biki2005JasonKratek film
Ameriški oče!2005Alistair CovaxTelevizijska oddaja
Robot Chicken2005Kapitan James T. Kirk, Eddie Brock, Norman BatesTelevizijska oddaja
Princesini dnevniki 2: Kraljeva zaroka2004Nicholas DevereauxFilm
Zakaj Nemčija?2004ChrisKratek film
Ameriške sanje2002Joey TremainTelevizijska oddaja
CSI: Miami2002Tommy ChandlerTelevizijska oddaja
Šest metrov pod2001Mladi Sam HoviakTelevizijska oddaja
Skrbnik2001Lonnie GrandyTelevizijska oddaja
JE1994LevineTelevizijska oddaja
Vsi stari nožiHenry PelhamFilm
Dungeons & DragonsFilm
Nasilje nad delovanjemJames HarperFilm
Ne skrbi, dragaFilm
Pokaži več Pokaži manj

Ujemanja na zaslonu

  • Anna Kendrick in Chris PineAnna Kendrick
    • V gozd
      2014
    [ogled ujemanja]
  • Anne Hathaway in Chris PineAnne Hathaway
    • Princesini dnevniki 2: Kraljeva zaroka
      2004
    [ogled ujemanja]
  • Chris Pine in Anjali JayAnjali Jay
    • Zmenki na slepo
      2006
    [ogled ujemanja]
  • Chris Pine in Erin CarufelErin Carufel
    • CSI: Miami
      2002
    [ogled ujemanja]
  • Chris Pine in Jessy SchramJessy Schram
    • Neustavljivo
      2010
    [ogled ujemanja]
  • Chris Pine in Keira KnightleyKeira Knightley
    • Jack Ryan: Shadow Recruit
      2014
    [ogled ujemanja]
  • Chris Pine in Olivia WildeOlivia Wilde
    • Ljudje, kot smo mi
      2012
    [ogled ujemanja]
  • Gal Gadot in Chris PineGal Gadot
    • Čudovita ženska
      2017
    [+1 več]
  • Lindsay Lohan in Chris PineLindsay Lohan
    • Samo moja sreča
      2006
    [ogled ujemanja]
  • Margot Robbie in Chris PineMargot Robbie
    • Z za Zachariah
      2015.
    [ogled ujemanja]
  • Reese Witherspoon in Chris PineReese Witherspoon
    • To pomeni vojno
      2012
    [ogled ujemanja]
Več Chris Pine zaslonskih ujemanj Manj ujemanja Chris Pine na zaslonu

Zanimivi Članki