Glavni Odnosi Chris Farley

Chris Farley

Chris Farley 1964 - 1997Uvrstitev 4321 -2567Starost 33 let ob smrti Zodiak Vodnar Odnosi 2 skupaj

S kom trenutno hodi?

Počivaj v miru.

Odnosi

Chris Farley je bil v odnosih s Karen Duffy(1993)in Lorri Bagley(1993).



blake živahno kdo je hodil s kom

O tem

Ameriški igralec Chris Farley se je rodil Christopher Crosby Farley 15. februarja 1964 v Madisonu v Wisconsinu v Združenih državah Amerike in umrl 18. decembra 1997 v bližini North Sidea v Chicagu v državi Illinois, star 33 let. Najbolj ga spominjajo po Saturday Night Live. Njegovo nebesno znamenje je Vodnar.

Chris Farley je bil na zaslonu z Michelle Burke Konusne glave (1993).

Chris Farley je član naslednjih seznamov: ameriški filmski igralci, ameriški televizijski igralci in rojeni leta 1964.



Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Chrisa Farleyja! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in pridobite zasluge za svoje prispevke.

chanel malvar in bruno mars razpadeta

Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Zmenkidva---
Skupajdva-

Podrobnosti

ImeChris
Srednje imeCrosby
PriimekFarley
Polno ime ob rojstvuChristopher Crosby Farley
Starost33 (starost ob smrti) let
Rojstni dan15. februar 1964
Rojstni krajMadison, Wisconsin, ZDA
Umrl18. december 1997
Kraj smrtiNear North Side, Chicago, Illinois, ZDA
Vzrok smrtiZastrupitev s kokainom in preveliko odmerjanje morfija
PokopanKatoliško pokopališče Resurrection, Madison, Wisconsin
Višina5 '8' (173 cm)
BuildVelik
Barva očiModra
Barva lasRjava - svetlo
PosebnostNjegova ekstremna fizična komedija, slapstick komedija
Nebesno znamenjeVodnar
SpolnostNaravnost
ReligijaRimskokatoliška
NarodnostBela
Državljanstvoameriški
Srednja šolaEdgewood High School Of The Sacred Heart, Madison, Wisconsin, ZDA
UniverzaUniverza Marquette, Milwaukee, Wisconsin, ZDA (1986)
Poklicno besediloIgralec, komik, kaskade
PoklicIgralec
Zahteva do slaveSaturday Night Live
Leto (-a) aktivno (-a)1990–1997, 1987–1997
Uradne spletne straniwww.nndb.com/people/414/000022348/, www.biography.com/people/chris-farley-9542500, www.findagrave.com/cgi-bin/fg.cgi?page=gr&GRid=2467

Christopher Crosby Farley (15. februar 1964 - 18. december 1997) je bil ameriški igralec in komik. Farley je bil znan po svojem glasnem, energičnem komičnem slogu in je bil član Drugega mestnega gledališča v Chicagu in kasneje igralec v komični oddaji NBC Sketch Saturday Night Live med letoma 1990 in 1995. Nato je nadaljeval filmsko kariero, v kateri je igral v filmih, kot so Coneheads, Tommy Boy, Black Sheep, Beverly Hills Ninja, Billy Madison, Dirty Work in Almost Heroes (1998). Umrl je zaradi prevelikega odmerjanja drog v starosti 33 let.

Več o Chrisu Farleyu Manj o Chrisu Farleyu

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
dvaKaren DuffyRazmerje19931993-
1.Lorri BagleyRazmerje19931993-
Karen Duffy #dva

Karen Duffy

1993

Chris Farley in Karen Duffy sta ločena ...[ogled par] Lorri Bagley #1.

Lorri Bagley

1993

Chris Farley in Lorri Bagley sta ločena ...[ogled par] #dva

Karen Duffy

1993

Chris Farley in Karen Duffy sta imela razmerja med letoma 1993 in 1993.



ki je michael ealy zmenki
IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskop100%Višina55%Starost52%'> Združljivost 72% pogled odnos #1.

Lorri Bagley

1993

Chris Farley in Lorri Bagley sta imela razmerja med letoma 1993 in 1993.

IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskop1%Višina37%Starost69%'> Združljivost 47% pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Chris Farley33 VodnarIgralec
ameriški
Karen Duffy59 DvojčkaIgralka
ameriški
Lorri Bagley47 LeoIgralka
ameriški

Foto galerija

Patrick Swayze in Chris Farley - Saturday Night Live (1990). Patrick Swayze in Chris Farley - Saturday Night Live (1990). Chris Farley Chris Farley v Waynovem svetu 2 (1993) Chris Farley Chris Farley Chris Farley Chris Farley Chris Farley Chris Farley Chris Farley Chris Farley

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Skoraj junaki1998Bartolomej HuntFilm
Umazano delo1998Jimmy (brez kredita)Film
Beverly Hills Ninja1997PomladFilm
Črna ovcadevetnajstindevetdeset šestMike DonnellyFilm
Billy Madisondevetindevetdeset petindevetdesetBus Driver (brez kredita)Film
Tommy Boydevetindevetdeset petindevetdesetTommyFilm
Airheads1994WilsonFilm
Vse to1994Chef chef iz ChicagaTelevizijska oddaja
Tom1994ChrisTelevizijska oddaja
Konusne glave1993Ronnie MehanikFilm
Waynov svet 21993MiltonFilm
Waynov svet1992VarnostnikFilm
Oddaja Jackie Thomas1992Chris ThomasTelevizijska oddaja
Oddaja Larryja Sandersa1992Chris FarleyTelevizijska oddaja
Roseanne1988Moški v trgovini z oblačiliTelevizijska oddaja
Saturday Night Live1975Stranka, Tom Arnold, različenTelevizijska oddaja
Pokaži več Pokaži manj

Ujemanja na zaslonu

  • Michelle Burke in Chris FarleyMichelle Burke
    • Konusne glave
      1993
    [ogled ujemanja]

Zanimivi Članki

Izbira Urednika

Pam Dawber
Pam Dawber
28. maj 2021 ... Pam Dawber novice, trači, fotografije Pam Dawber, biografija, seznam fantov Pam Dawber 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Pam Dawber. Zgodovina zmenkov Pam Dawber, 2021, 2020, seznam odnosov Pam Dawber.
Cristina Plazas
Cristina Plazas
28. maj 2021 ... Cristina Plazas novice, trači, fotografije Cristine Plazas, biografija, seznam fantov Cristina Plazas 2016. Zgodovina odnosov. Seznam razmerja Cristina Plazas. Zgodovina zmenkov Cristina Plazas, 2021, 2020, seznam odnosov Cristina Plazas.
Geisha Montes
Geisha Montes
28. maj 2021 ... Geisha Montes novice, trači, fotografije Geishe Montes, biografija, seznam fantov Geishe Montes 2016. Zgodovina odnosov. Seznam zvez Geisha Montes. Zgodovina zmenkov Geisha Montes, 2021, 2020, seznam odnosov Geisha Montes.
Kate Mansi
Kate Mansi
28. maj 2021 ... Kate Mansi novice, trači, fotografije Kate Mansi, biografija, seznam fantov Kate Mansi 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Kate Mansi. Zgodovina zmenkov Kate Mansi, 2021, 2020, seznam odnosov Kate Mansi.
Davide Marotta
Davide Marotta
28. maj 2021 ... Davide Marotta novice, tračevi, fotografije Davidea Marotte, biografija, seznam deklet Davide Marotta 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Davidea Marotte. Zgodovina zmenkov Davide Marotta, 2021, 2020, seznam odnosov Davide Marotta.
C.C. Dyer
C.C. Dyer
28. maj 2021 ... C.C. Dyer novice, trači, fotografije C.C. Dyer, biografija, C.C. Seznam fantov Dyer 2016. Zgodovina odnosov. C.C. Seznam odnosov z Dyerjem. C.C. Dyer Zgodovina zmenkov, 2021, 2020, seznam C.C. Dyer odnosi.
Lotte Flack
Lotte Flack
28. maj 2021 ... Lotte Flack novice, trači, fotografije Lotte Flack, biografija, seznam fantov Lotte Flack 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Lotte Flack. Zgodovina zmenkov Lotte Flack, 2021, 2020, seznam odnosov Lotte Flack.