Glavni Odnosi Kitajski brivniki

Kitajski brivniki

Kitajski brivnikiStarost 43 let Zodiak Dvojčka Odnosi 2 skupaj

S kom trenutno hodi?

Glede na naše evidence je China Shavers verjetno samski.

Odnosi

Kitajski brivci so bili v odnosih z Ericom Jungmannom(2003)in Joey McIntyre(2002).



O tem

China Shavers je 43-letna ameriška igralka. Njeno nebesno znamenje je Dvojček.

China Shavers je član naslednjih seznamov: ameriški filmski igralci, ameriški televizijski igralci in rojeni 1977.

Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil britanskih brivcev! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in zaslužite za svoje prispevke.



Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Zmenkidva18 let, 4 mesece9 let, 2 meseca1 mesec, 1 dan
Skupajdva18 let, 4 mesece9 let, 2 meseca1 mesec, 1 dan

Podrobnosti

ImeKitajska
PriimekBrivniki
Alternativno imeChina Jesusita, Kitajska brivniki Jesuita, Kitajska brivniki Jesusita
Starost43 let
Rojstni dan16. junij 1977
BuildVitek
Barva lasRjava - temna
Nebesno znamenjeDvojčka
NarodnostVečrasno
Državljanstvoameriški
Poklicno besediloIgralka
PoklicIgralka
Zahteva do slaveJe
Leto (-a) aktivno (-a)1996 - danes, 1996 - danes

China Shavers (rojena 16. junija 1977) je ameriška igralka, ki je najbolj znana po stranskih vlogah Brooke Harper v srednješolski drami Boston Public in kot Dreama v nadnaravnem komediji Sabrina, najstniška čarovnica.

Več o brivnikih China Manj o brivcih iz Kitajske

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
dvaEric JungmannNeznano20032003-
1.Joey McIntyreRazmerjeJulij 2002Avgust 20021 mesec
Eric Jungmann #dva

Eric Jungmann

2003

Eric Jungmann in Kitajski brivnik sta bila v ...[ogled par] Joey McIntyre #1.

Joey McIntyre

2002

Kitajski brivnik in Joey McIntyre sta ločena ...[ogled par] #dva

Eric Jungmann

2003

Eric Jungmann in China Shavers sta bila v razmerju med letoma 2003 in 2003.

IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop100%Starost33%'> Združljivost 58% pogled odnos #1.

Joey McIntyre

2002

China Shavers in Joey McIntyre z dne avgusta 2002.



Razmerje 1 mesec IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop40%Starost72%'> Združljivost 33% pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Kitajski brivniki 43 DvojčkaIgralka
ameriški
Eric Jungmann39 StrelecIgralec
ameriški
Joey McIntyre48 KozorogGlasbenik
ameriški

Foto galerija

Kitajski brivniki Kitajski brivniki Kitajski brivniki Kitajski brivniki Kitajski brivniki Kitajski brivniki Kitajski brivniki Kitajski brivniki Kitajski brivniki Kitajski brivniki Kitajski brivniki Kitajski brivniki

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Juda in črni mesija2021ŠtudentFilm
Cona mraka2019Alysha QuinnTelevizijska oddaja
Nočna izmena2017Tracey JeffriesKratek film
Ameriška kriminalna zgodba2016Shirley SimpsonTelevizijska oddaja
Bik2016Jody HarperTelevizijska oddaja
Mulignani2014Kratek film
Ruby Sparks2012Party Goer 1 - izdaja knjigeFilm
Začetniki2010ShaunaFilm
Killer Pad2008Shirley, brez kreditaFilm
Shranjevanje milosti2007Maya TaylorTelevizijska oddaja
Dvajset vprašanj2006Angela SelfridgeTV film
Adam in Eva2005Sarah (v vlogi Kitajska brivnica Jesusita)Film
Grey's Anatomy2005Gospa. BanerTelevizijska oddaja
Spalna celica2005NichelleTelevizijska oddaja
Hiša M.D.2004HannaTelevizijska oddaja
Brez sledu2002Rhonda BrewerTelevizijska oddaja
Ne še en najstniški film2001Navijačica Severnega ComptonaFilm
Steklena hiša2001E.B. (kot Kitajska brivnica Jesusita)Film
Ko je Billie premagala Bobbyja2001KošarkaricaTV film
Bostonska javnost2000Brooke HarperTelevizijska oddaja
Prijateljice2000AliciaTelevizijska oddaja
Okrožje2000Alicia rayTelevizijska oddaja
Belffruit1999Angela (kot britanski brivnik Jesuita)Film
Vsak dan zdaj1998ShaniceTelevizijska oddaja
Felicity1998R.A. # 5Televizijska oddaja
V.I.P.1998CherylTelevizijska oddaja
Sabrina, najstniška čarovnicadevetnajstindevetdeset šestDreamaTelevizijska oddaja
Sinergija!devetnajstindevetdeset šestShanora (kot Kitajska brivnica Jesusita)TV film
JE1994Olivia EvansTelevizijska oddaja
New York Undercover1994Dana HerringtonTelevizijska oddaja
Beverly Hills, 902101990Linda BarretTelevizijska oddaja
Pokaži več Pokaži manj

Razprave

Izbira Urednika

Najboljši albumi Gwen Stefani, uvrstitev
Najboljši albumi Gwen Stefani, uvrstitev
Uvrščamo najboljše albume Gwen Stefani vseh časov. Diskografija Gwen Stefani je ena najboljših samostojnih izvajalk, ki so bile včasih ženska skupine ...
Najboljše pesmi EDM leta 2019
Najboljše pesmi EDM leta 2019
Posodobljeno: Oglejte si naš seznam najboljših novih pesmi EDM leta 2020! Ali potrebujete nov seznam predvajanja EDM? Tu so najboljše pesmi EDM leta 2019. Katere so na ...
Edith Haagenrud-Sande
Edith Haagenrud-Sande
28. maj 2021 ... Edith Haagenrud-Sande novice, trači, fotografije Edith Haagenrud-Sande, biografija, seznam fantov Edith Haagenrud-Sande 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Edith Haagenrud-Sande. Zgodovina zmenkov Edith Haagenrud-Sande, 2021, 2020, seznam odnosov Edith Haagenrud-Sande.
Cindy Carol
Cindy Carol
28. maj 2021 ... Novice Cindy Carol, trači, fotografije Cindy Carol, biografija, seznam fantov Cindy Carol 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Cindy Carol. Zgodovina zmenkov Cindy Carol, 2021, 2020, seznam odnosov Cindy Carol.
Marisa Monte in Diogo Pires Goncalves
Marisa Monte in Diogo Pires Goncalves
28. maj 2021 ... Marisa Monte in Diogo Pires Goncalves fotografije, novice in trače. Izvedite več o ...
Wylda rae
Wylda rae
28. maj 2021 ... Novice Wylda Rae, trači, fotografije Wylda Rae, biografija, seznam fantov Wylda Rae 2016. Zgodovina odnosov. Seznam zvez Wylda Rae. Zgodovina zmenkov Wylda Rae, 2021, 2020, seznam odnosov Wylda Rae.
Tom Petty
Tom Petty
28. maj 2021 ... Tom Petty novice, trači, fotografije Toma Pettyja, biografija, seznam deklet Toma Petty 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Toma Pettyja. Zgodovina zmenkov Tom Petty, 2021, 2020, seznam odnosov Toma Petty.