Glavni Odnosi Chandler Riggs

Chandler Riggs

Chandler Riggs ZmenkiUvrstitev 5013 257Starost 21 let Zodiak Rak Odnosi 2 skupaj

S kom trenutno hodi?

Chandler Riggs in Brianna MaphisBrianna Maphis hodi s Chandlerjem Riggsom pogled odnos

Odnosi

Chandler Riggs je bil v odnosih s Hano Hayes(2014 - 2016).

O tem

Chandler Riggs je 21-letni ameriški igralec. Chandler Carlton Riggs, rojen 27. junija 1999 v Atlanti, Georgia, ZDA, je znan po Carlu Grimesu v filmu The Walking Dead v karieri, ki traja od leta 2006 do danes. Njegovo nebesno znamenje je rak.



Chandler Riggs je bil na tekmi na zaslonu s Katelyn Nacon v The Walking Dead (devetindevetdeset petindevetdeset).

Chandler Riggs je član naslednjih seznamov: ameriški televizijski igralci, ameriški otroški igralci in ljudje iz Atlante v Gruziji.

Prispevajte

Pomagajte nam zgraditi svoj profil Chandler Riggs! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in pridobite zasluge za svoje prispevke.



Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Zmenkidva5 let, 4 mesece3 leta, 7 mesecev1 leto, 9 mesecev
Skupajdva5 let, 4 mesece3 leta, 7 mesecev1 leto, 9 mesecev

Podrobnosti

ImeChandler
Srednje imeCarlton
PriimekRiggs
Polno ime ob rojstvuChandler Carlton Riggs
Alternativno imeChairHandler, Chandler Carlton Riggs, Chandler Riggs
Starost21 let
Rojstni dan27. junija 1999
Rojstni krajAtlanta, Georgia, ZDA
Višina5 '4' (163 cm)
BuildVitek
Barva očiModra
Barva lasRjava - svetlo
Nebesno znamenjeRak
NarodnostBela
Državljanstvoameriški
Srednja šolaSrednja šola Etwoah
Poklicno besediloIgralec
PoklicIgralec
Zahteva do slaveCarl Grimes o The Walking Dead
Leto (-a) aktivno (-a)2005 – danes, 2006 – danes
Agencija za talente (npr. Modeliranje)Reklama: Cox Communications-Bundle, Reklama: Rooms to Go
Uradne spletne straniwww.facebook.com/riggstours, www.instagram.com/chandlerriggs5/, twitter.com/chandlerriggs, www.rottentomatoes.com/celebrity/chandler_riggs/, www.allmovie.com/artist/chandler-riggs-p666135
OčeWilliam Riggs
MatiGina Riggs
BratGrayson Riggs

Chandler Riggs (rojen 27. junija 1999) je ameriški igralec in DJ, najbolj znan po svoji redni vlogi Carla Grimesa v televizijski seriji grozljivk AMC The Walking Dead (temelji na istoimenski seriji stripov) iz leta 2010 do leta 2018. Za svoje delo v seriji je Riggs osvojil tri nagrade Saturn iz petih nominacij in nagrado za mladega umetnika iz treh nominacij.

Več o Chandlerju Riggsu Manj o Chandlerju Riggsu

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
dvaBrianna MaphisRazmerje2016prisoten5 let
1.Hana HayesRazmerjeApril 201420161 leto
Brianna Maphis #dva

Brianna Maphis

2016

Brianna Maphis hodi s Chandlerjem Riggsom ...[ogled par] Hana Hayes #1.

Hana Hayes

2014 - 2016

Hana Hayes in Chandler Riggs sta se ločila v 20 ...[ogled par] #dva

Brianna Maphis

2016

Brianna Maphis in Chandler Riggs hodita od leta 2016.

Razmerje 5 let IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskop80%Starost52%'> Združljivost 53% pogled odnos #1.

Hana Hayes

2014 - 2016

Hana Hayes in Chandler Riggs od aprila 2014 do 2016.



Razmerje 1 leti IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskopdvajset%Višina37%Starost98%'> Združljivost 44% pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Chandler Riggsenaindvajset RakIgralec
ameriški
Brianna Maphis2. 3 Kozorog
ameriški
Hana Hayes22. OvenIgralka
ameriški

Foto galerija

Chandler Riggs Chandler Riggs - Walking Dead Chandler Riggs - Walking Dead The Walking Dead - Chandler Riggs Jeffrey Dean Morgan - 21. julij 2017 - AMC na Comic Con 2017 - 2. dan Jeffrey Dean Morgan - 21. julij 2017 - AMC na Comic Con 2017 - 2. dan 21. julij 2017 - AMC na Comic Con 2017 - 2. dan 21. julij 2017 - AMC na Comic Con 2017 - 2. dan 21. julij 2017 - AMC na Comic Con 2017 - 2. dan Jeffrey Dean Morgan - 21. julij 2017 - Comic-Con International 2017 - Panel AMC 'Fear The Walking Dead' Jeffrey Dean Morgan - 21. julij 2017 - Comic-Con International 2017 - Panel AMC 'Fear The Walking Dead' Jeffrey Dean Morgan - 21. julij 2017 - Comic-Con International 2017 - Panel AMC 'Fear The Walking Dead'

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Podedujte Viperja2019CooperFilm
Milijon malenkosti2018Patrick 'PJ' NelsonTelevizijska oddaja
Nadaljujte z gledanjem2017DJFilm
Usmiljenje2014GeorgeFilm
Terminus2011DanielKratek film
The Walking Dead2010Carl GrimesTelevizijska oddaja
Krivež2010Ryan Gregory (7 let)TV film
Pojdi nizko2009TomFilm
Jezus H. Zombi2006Egon, Zombi skupajFilm
Robot Chicken2005Carl GrimesTelevizijska oddaja
SamoCaseyFilm
Pokaži več Pokaži manj

Ujemanja na zaslonu

  • Katelyn nacon
    • The Walking Dead
      devetindevetdeset petindevetdeset
    [ogled ujemanja]

Zanimivi Članki

Izbira Urednika

Luca Cordero di Montezemolo
Luca Cordero di Montezemolo
28. maj 2021 ... Luca Cordero di Montezemolo novice, trači, fotografije Luce Cordero di Montezemolo, biografija, seznam deklet Luca Cordero di Montezemolo 2016. Zgodovina odnosov. Seznam razmerja Luca Cordero di Montezemolo. Zgodovina zmenkov Luca Cordero di Montezemolo, 2021, 2020, seznam odnosov Luca Cordero di Montezemolo.
Bodi Shimooka
Bodi Shimooka
28. maj 2021 ... Sea Shimooka novice, trači, fotografije Sea Shimooke, biografija, seznam fantov Sea Shimooka 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Sea Shimooka. Zgodovina zmenkov Sea Shimooka, 2021, 2020, seznam odnosov Sea Shimooka.
Celotna zasedba igralcev / igralk The Ring
Celotna zasedba igralcev / igralk The Ring
Seznam zvonjenja, po abecedi urejen s fotografijami, če je na voljo. Ta seznam igralcev The Ring vključuje vse igralke The Ring in vse ostale igralce iz ...
Celotna igralska zasedba igralcev / igralk Smrkcev
Celotna igralska zasedba igralcev / igralk Smrkcev
Seznam igralcev Smrkcev po abecednem vrstnem redu s fotografijami, če so na voljo. Ta seznam igralcev Smrkcev vključuje vse igralke Smrkcev in vse ostale igralce ...
Kasia Moś
Kasia Moś
28. maj 2021 ... novice Kasia Moś, trači, fotografije Kasie Moś, biografija, seznam fantov Kasie Moś 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Kasia Moś. Zgodovina zmenkov Kasia Moś, 2021, 2020, seznam odnosov Kasia Moś.
Adriana verdirosi
Adriana verdirosi
28. maj 2021 ... Adriana Verdirosi novice, tračevi, fotografije Adriane Verdirosi, biografija, seznam fantov Adriane Verdirosi 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Adriane Verdirosi. Zgodovina zmenkov Adriane Verdirosi, 2021, 2020, seznam odnosov Adriane Verdirosi.
Jennifer Syme
Jennifer Syme
28. maj 2021 ... Jennifer Syme novice, trači, fotografije Jennifer Syme, biografija, seznam fantov Jennifer Syme 2016. Zgodovina odnosov. Seznam zvez Jennifer Syme. Zgodovina zmenkov Jennifer Syme, 2021, 2020, seznam zvez z Jennifer Syme.