Glavni Odnosi Bradley James

Bradley James

Bradley James DolgoročnoUvrstitev 1499 -44Starost 37 let Zodiak Tehtnica Odnosi 2 skupaj

S kom trenutno hodi?

Angel Coulby in Bradley JamesBradley James in Angel Coulby sta v dolgotrajni zvezi od 9. avgusta 2011. pogled odnos

Odnosi

Bradley James je bil v odnosih z Georgia Kingom(2010).

O tem

Bradley James je 37-letni britanski igralec. Rodil se je Bradley James Gregory 11. oktobra 1983 v Devonu v Angliji in se izobraževal na srednji šoli Duncan U. Fletcher, znan po Merlinu v karieri, ki traja od leta 2008. Njegovo nebesno znamenje je Tehtnica.



farah fath in john paul lavoisier

Bradley James je bil na dveh zaslonskih tekmah, med njimi tudi Angel Coulby Merlin (2008)in Katie McGrath v Merlin (2008).

Bradley James je član naslednjih seznamov: angleški televizijski igralci, rojeni leta 1983 in People from Exeter.

Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Bradleyja Jamesa! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in zaslužite za svoje prispevke.



Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Zmenkidva9 let, 9 mesecev5 let, 4 mesece11 mesecev, 4 dni
Skupajdva9 let, 9 mesecev5 let, 4 mesece11 mesecev, 4 dni

Podrobnosti

ImeBradley
PriimekJames
Polno ime ob rojstvuBradley James Gregory
Starost37 let
Rojstni dan11. oktober 1983
Rojstni krajDevon, Anglija
Višina6 '0' (183 cm)
Utež82 lbs (180 lbs)
BuildVitek
Barva očiModra
Barva lasBlondinka
PosebnostSvetle lase, modre oči, visoke ličnice
Nebesno znamenjeTehtnica
SpolnostNaravnost
NarodnostBela
DržavljanstvoBritanski
Srednja šolaSrednja šola Madeley, srednja šola Duncan U. Fletcher
UniverzaDramski center London
Poklicno besediloIgralec
PoklicIgralec
Zahteva do slaveMerlin
Leto (-a) aktivno (-a)2008 – danes, 2008 – danes
Agencija za talente (npr. Modeliranje)Združeni agenti, Ruth Young, agent (Združeno kraljestvo), Združena agencija za talente, Chris Hart, agent (ZDA)
Uradne spletne stranibradley-james.com/, www.facebook.com/pages/Bradley-James/31603989451, bradley-james.org/, www.huffingtonpost.com/jenna-busch/interview-with-imerlinis_b_254715.html, www.merlintvshow. com / page / Bradley + James, twitter.com/bradleyjames?lang=en, instagram.com/bradleyjamesjr/
SestraStephanie James
PrijateljSantiago Cabrera (odšel v Dramski center v Londonu s Santiagom Cabrero), Colin Morgan (Merlin je postal prijatelj, delal je pri drugem programu, imenovanem 'Pravi Merlin in Arthur'), ​​Angel Coulby (Merlin je prišel na snemanje)
Najljubša hranaMleko

Bradley Michael James je angleški igralec. Najbolj znan je po vlogi Princa Arthurja v seriji BBC TV (NBC v Ameriki) Merlin, Damien v televizijski seriji Damien (A&E, Hulu), Varga v Underworld: Blood Wars, Giuliano de 'Medici in Medici: The Magnificent ( 2018-2020) in brigadni general Felix Sparks v filmu Osvoboditelj (Netflix 2020).

ki je patti labelle dating
Več o Bradleyju Jamesu Manj o Bradleyju Jamesu

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
dvaAngel CoulbyRazmerjeAvgust 2011Avgust 2011-
1.Georgia KingRazmerjeJanuar 2010December 201011 mesecev
Angel Coulby #dva

Angel Coulby

2011

Bradley James in Angel Coulby sta bila v ...[ogled par] Georgia King #1.

Georgia King

2010

Georgia King in Bradley James sta se ločila v D ...[ogled par] #dva

Angel Coulby

2011

Bradley James in Angel Coulby sta bila v zvezi od avgusta 2011 do avgusta 2011.

IzmeriRezultatZodiak40%kitajski horoskop1%Višina73%Starost52%'> Združljivost 42% pogled odnos #1.

Georgia King

2010

Georgia King in Bradley James od januarja do decembra 2010.



Razmerje 11 mesecev IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop100%Višina55%Starost84%'> Združljivost 65% pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Bradley James37 TehtnicaIgralec
Britanski
Angel Coulby40 DevicaIgralka
Britanski
Georgia King3. 4 ŠkorpijonIgralka
Britanski

Foto galerija

Bradley James Bradley James Underworld: Blood Wars (2016) Underworld: Blood Wars (2016) Underworld: Blood Wars (2016) Underworld: Blood Wars (2016) London McM Expo London McM Expo London McM Expo London McM Expo London McM Expo London McM Expo

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Osvoboditelj2020Felix SparksTelevizijska oddaja
Kurir2019Tom DunbarFilm
Čuden Angel2018Forenzični detektivTelevizijska oddaja
Lovci na glave2017Keegan Sherman, Webb ShermanTelevizijska oddaja
Underworld: Blood Wars2016ČevljarFilm
Damien2016Damien ThornTelevizijska oddaja
Medici: Mojstri iz Firenc2016Giuliano de 'MediciTelevizijska oddaja
Zombi2015.Lowell TraceyTelevizijska oddaja
Hitra dekleta2012CarlFilm
Domovina2011J.G. EdgarjiTelevizijska oddaja
Portobello 1962009JudeKratek film
Dis / Povezano2008BenTV film
Merlin2008ArthurTelevizijska oddaja
Inšpektor Lewis2006Jack RothTelevizijska oddaja
Otroci v stiski1980ArthurTelevizijska oddaja
Pokaži več Pokaži manj

Ujemanja na zaslonu

  • Angel Coulby in Bradley JamesAngel Coulby
    • Merlin
      2008
    [ogled ujemanja]
  • Bradley James in Katie McGrathKatie McGrath
    • Merlin
      2008
    [ogled ujemanja]

Zanimivi Članki