Glavni Zmenki Brad Williams

Brad Williams

Brad WilliamsStarost 37 let Zodiak Kozorog

S kom trenutno hodi?

Po naših podatkih je Brad Williams verjetno samski.

Odnosi

Za Brada Williamsa nimamo zapisov o preteklih odnosih.



O tem

Brad Williams je 37-letni ameriški strip. Rodil se je 13. januarja 1984 v Orangeu v Kaliforniji in je znan po komičnem albumu 'Coming Up Short'. Njegovo nebesno znamenje je Kozorog.

Brad Williams je član naslednjih seznamov: ameriški komiki, igralci s škrati in rojeni leta 1984.

Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Brada Williamsa! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in pridobite zasluge za svoje prispevke.



Podrobnosti

ImeBrad
PriimekWilliams
Alternativno imeBrad Leland
Starost37 let
Rojstni dan13. januar 1984
Rojstni krajOrange, Kalifornija
Višina132 cm
Utež47 lbs (103 lbs)
BuildDRUGO
Barva lasRjava - temna
Posebnostpritlikavost
Nebesno znamenjeKozorog
SpolnostNaravnost
NarodnostBela
Državljanstvoameriški
Srednja šolaSrednja šola Sunny Hills, Fullerton, Kalifornija
UniverzaUniverza v Južni Kaliforniji
PoklicKomično
Zahteva do slavekomični album 'Coming Up Short'
Glasbeni žanr (besedilo)Opazovalna komedija
Leto (-a) aktivno (-a)2003 – danes
Uradne spletne stranihttp://www.bradwilliamscomedy.com/, http://bradwilliamscomedy.com

Brad Williams (rojen 13. januarja 1984) je ameriški stand-up komik in igralec, ki je nastopal v številnih filmih in televizijskih oddajah. Rodil se je z ahondroplazijo.

Več o Bradu Williamsu Manj o Bradu Williamsu

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Šaljiv plesni šov2020JazTelevizijska oddaja
Ugasne luči z Davidom Spadeom2019Samo-panelistTelevizijska oddaja
Vse Elite Wrestling: Dynamite2019JazTelevizijska oddaja
Manginovi dialogi (podcast)2019Televizijska oddaja
Laffove sledi Laffa Mobba2018JazTelevizijska oddaja
Izrojeni2018On samTelevizijska oddaja
Mali zlo2017GozamelFilm
Vrnitev Maca2017SteveTelevizijska oddaja
Spustite mikrofon2017On samTelevizijska oddaja
Maskote2016Ron 'Črv' TrippmanFilm
Vsi imajo zgodbo o Andyju Dicku2016On samTV film
Cesta trda2015On samFilm
Najboljše v seksu: nagrade AVN 20152015Igralec 1. segmenta komedijeTelevizijska oddaja
Zakaj? S Hannibalom Buressom2015On samTelevizijska oddaja
Deadbeat2014TysonTelevizijska oddaja
Komedija pod zemljo z Daveom Attellom2014On samTelevizijska oddaja
Legit2013Sam (4 epizode, 2013-2014)Televizijska oddaja
Absolutno Jason Stuart2013On samTelevizijska oddaja
Herkul rešuje božič2012Elf JosephFilm
Samo za smeh: All-Access2012On samTelevizijska oddaja
Žoge v steno2011TrevorFilm
Hollywoodske seksualne vojne2011OnchFilm
Poredni šov2011Sam (2 epizodi, 2012)Televizijska oddaja
Pit šef2010Sam - komik (12 epizod, 2010-2012)Televizijska oddaja
Playboyeva jutranja oddaja2010On samTelevizijska oddaja
TMZ na televiziji2007JazTelevizijska oddaja
Mind of Mencia2005Brad WilliamsTelevizijska oddaja
Robot Chicken2005Televizijska oddaja
Jimmy Kimmel V živo!2003Mini kavbojTelevizijska oddaja
Nocojšnja oddaja z Jayem Lenojem1992Leprechaun (1 epizoda, 2008)Televizijska oddaja
Pokaži več Pokaži manj

Razprave

Izbira Urednika

Alex Kingston in Ralph Fiennes
Alex Kingston in Ralph Fiennes
28. maj 2021 ... Alex Kingston in Ralph Fiennes fotografije, novice in trače. Izvedite več o ...
Erik Hulzebosch in Jenita Hulzebosch-Smit
Erik Hulzebosch in Jenita Hulzebosch-Smit
28. maj 2021 ... Erik Hulzebosch in Jenita Hulzebosch-Smit fotografije, novice in trače. Izvedite več o ...
Tenzor Luke tit
Tenzor Luke tit
28. maj 2021 ... Luke Tittensor novice, trači, fotografije Luke Tittensorja, biografija, seznam deklet Luke Tittensorja 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Luke Tittensorja. Zgodovina zmenkov Luke Tittensorja, 2021, 2020, seznam odnosov Luke Tittensorja.
Brandon Peniche
Brandon Peniche
28. maj 2021 ... Brandon Peniche novice, trače, fotografije Brandon Peniche, biografija, seznam deklet Brandon Peniche 2016. Zgodovina odnosov. Seznam razmerja Brandon Peniche. Zgodovina zmenkov Brandon Peniche, 2021, 2020, seznam odnosov Brandon Peniche.
Izjemno fascinantne teorije o izginjajoči koloniji Roanoke
Izjemno fascinantne teorije o izginjajoči koloniji Roanoke
Izginotje kolonije Roanoke je dolgo ostalo ena najstarejših nerazrešenih skrivnosti v ZDA. Vse se je začelo leta 1587, ko je gospod ...
Vanessa Perroncel
Vanessa Perroncel
28. maj 2021 ... Vanessa Perroncel novice, trači, fotografije Vanesse Perroncel, biografija, seznam fantov Vanesse Perroncel 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Vanesse Perroncel. Zgodovina zmenkov Vanessa Perroncel, 2021, 2020, seznam odnosov Vanessa Perroncel.
Ole Beich
Ole Beich
28. maj 2021 ... Ole Beich novice, trači, fotografije Ole Beicha, biografija, seznam deklet Ole Beich 2016. Zgodovina odnosov. Seznam zvez Ole Beich. Zgodovina zmenkov Ole Beich, 2021, 2020, seznam odnosov Ole Beich.