Glavni Odnosi Brad Kane

Brad Kane

Brad Kane PoročenaStarost 47 let Zodiak Tehtnica Odnosi 1 skupaj Otroci 1 otrok

S kom trenutno hodi?

Sarah Thompson in Brad Caleb KaneBrad Kane in Sarah Thompson sta poročena 13 let od 28. julija 2007. pogled odnos

Odnosi

Brad Kane ni imel nobenih drugih odnosov, za katere poznamo.

O tem

Brad Kane je 47-letni ameriški igralec. Rodil se je Bradley Caleb Kane 29. septembra 1973 v New Rochelle v New Yorku, ZDA, slaven pa je po Aladinu v karieri, ki traja od leta 1982 do danes. Njegovo nebesno znamenje je Tehtnica.



Brad Kane je član naslednjih seznamov: ameriški pevci, ameriški igralci in rojeni 1973.

Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Brada Kanea! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in zaslužite za svoje prispevke.

Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Poročena1.15 let, 4 mesece--
Skupaj1.15 let, 4 mesece--

Podrobnosti

ImeBrad
Srednje imeCaleb
PriimekKane
Polno ime ob rojstvuBradley Caleb Kane
Starost47 let
Rojstni dan29. september 1973
Rojstni krajNew Rochelle, New York, ZDA
Višina178 cm
BuildPovprečno
Barva očiRjava - temna
Barva lasRjava - temna
Nebesno znamenjeTehtnica
SpolnostNaravnost
NarodnostBela
Državljanstvoameriški
Poklicno besediloIgralec
PoklicIgralec
Zahteva do slaveAladin
Glasbeni žanr (besedilo)Pop, Soft Rock, glasbeno gledališče
Leto (-a) aktivno (-a)1984 – danes, 1982 – danes
Instrument (besedilo)Vokal
Agencija za talente (npr. Modeliranje)William Morris Endeavour
Uradne spletne straniwww.myspace.com/bradcalebkane, twitter.com/bradcalebkane, www.facebook.com/bradcalebkane, http://www.myspace.com/bradcalebkane, http://www.myspace.com/bradcalebkane https: // www .wikidata.org / wiki / Q980104 # P856

Bradley Caleb Kane (rojen 29. septembra 1973) je ameriški pevec, igralec, producent in scenarist.



Več o Bradu Kaneu Manj o Bradu Kaneu

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
1.Sarah ThompsonPoročena2006prisoten15 let
Sarah Thompson #1.

Sarah Thompson

2006

Brad Kane in Sarah Thompson sta se poročila ...[ogled par] #1.

Sarah Thompson

2006

Brad Kane in Sarah Thompson sta poročena 13 let. Hodila sta eno leto po tem, ko sta se zbrala leta 2006, poročila pa sta se 28. julija 2007.

Razmerje 15 let IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop1%Višina55%Starost69%'> Združljivost 36% Otroci 1 otrok pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Brad Kane47 TehtnicaIgralec
ameriški
Sarah Thompson41 ŠkorpijonIgralka
ameriški

Otroci

ImeSpolRojenStarostDrugi starš
LillianŽenska2013Star 8 let Sarah Thompson

Foto galerija

Brad Kane Brad Kane Brad Kane

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Izumrtje2018Komentator moškega spola (v vlogi Brad Caleb Kane)Film
Penn Zero: junak s krajšim delovnim časom2014'Čeden' GrinkonTelevizijska oddaja
Ravno prav2001StevenKratek film
Starship Troopers1997LannyFilm
Buffy ubojnica vampirjev1997Jonathan Levinson, Tucker WellsTelevizijska oddaja
Aladin na ledudevetindevetdeset petindevetdesetAladdin (pevski glas, neznan)TV film
Aladin1992Aladdin (pevski glas, neznan)Film
Zakon in red1990Buzz CollinsTelevizijska oddaja
Ocenjena posodobitev K1988VoditeljTelevizijska oddaja
Če je torek, mora biti še vedno Belgija1987TV film
ABC Funfit1985Funfit KidTelevizijska oddaja
Otrok Flamingo1984Mitch (v vlogi Bradley Kane)Film
Šest tednov1982Plesalka 'Nutcracker', neznanFilm
Ameriška igralnica1980FantTelevizijska oddaja
Pokaži več Pokaži manj

Zanimivi Članki