Glavni Odnosi Bobby Lee

Bobby Lee

Bobby Lee PoročenaStarost 48 let Zodiak Devica Odnosi 1 skupaj

S kom trenutno hodi?

Bobby Lee in Khalyla KuhnKhalyla Kuhn in Bobby Lee sta od avgusta 2016 poročena 4 leta. pogled odnos

Odnosi

Bobby Lee ni imel nobenih drugih odnosov, za katere poznamo.

O tem

Bobby Lee je 48-letni ameriški komik. Rojen Robert Lee Jr., 17. septembra 1972 v San Diegu v Kaliforniji, ZDA, je znan po Mad TV v karieri, ki traja od leta 1994 do danes. Njegovo nebesno znamenje je Devica.



Bobby Lee je član naslednjih seznamov: ameriški filmski igralci, igralci iz Kalifornije in ameriški televizijski igralci.

Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Bobby Lee! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in zaslužite za svoje prispevke.

Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Poročena1.4 leta, 9 mesecev--
Skupaj1.4 leta, 9 mesecev--

Podrobnosti

ImeBobby
Priimekpreberite
Polno ime ob rojstvuRobert Lee Jr.
Starost48 let
Rojstni dan17. september 1972
Rojstni krajSan Diego, Kalifornija, ZDA
Višina5 '4)' (164 cm)
BuildVelik
Barva očiRjava - temna
Barva lasČrna
Nebesno znamenjeDevica
SpolnostBiseksualec
NarodnostAzijski
Državljanstvoameriški
Poklicno besediloIgralec, komik
PoklicKomik
Zahteva do slaveNori TV
Glasbeni žanr (besedilo)Opazovalna komedija, črna komedija
Leto (-a) aktivno (-a)1999 – danes, 1994 – danes
Uradne spletne stranihttps://www.instagram.com/tigerbelly/

Robert Young Lee Jr. (rojen 17. septembra 1971) je ameriški igralec, komik in podcaster, najbolj znan po tem, da je bil igralec MADtv od leta 2001 do 2009 in po vlogah v filmih Harold in Kumar Go to White Castle (2004 ), Ananasov ekspres (2008) in Diktator (2012). Med letoma 2018 in 2019 je Lee sodeloval v seriji ABC za eno kamero, ki se deli skupaj, skupaj z Jenno Fischer in Oliverjem Hudsonom.



Več o Bobbyju Leeju Manj o Bobbyju Leeju

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
1.Khalyla KuhnPoročenaAvgust 2016prisoten4 leta
Khalyla Kuhn #1.

Khalyla Kuhn

2016

Khalyla Kuhn in Bobby Lee sta poročena ...[ogled par] #1.

Khalyla Kuhn

2016

Khalyla Kuhn in Bobby Lee sta poročena 4 leta.

Razmerje 4 leta IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskopdvajset%Starost44%'> Združljivost 41% pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Bobby Lee48 DevicaKomik
ameriški
Khalyla Kuhn37 KozorogZakonca
ameriški

Foto galerija

Bobby Lee - Magnum P.I. Superci - Bobby Lee Superci - Bobby Lee Superci - Bobby Lee Superci - Bobby Lee Superci - Bobby Lee Anna Drumm, Shannon Leto in Bobby Lee Kickin 'It Old Skool Ozadje Aki Terasaki, plakat Kickin 'It Old Skool - 2007 Bobby Lee kot Aki Terasaki v filmu Kickin 'It Old Skool - 2007 Bobby Lee kot Aki Terasaki in Aris Alvarado kot Hector Jimenez na zabavi v Kickin 'It Old Skool - 2007

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Želja zmaj2021Tall Goon (glas)Film
Hero Mode2021Podpredsednik GoodsonFilm
Hitri gurmani2021Televizijska oddaja
Kako se konča2021DerrickFilm
Napačna Missy2020Zaposleni v mizi za prijavoFilm
Izvenšolske dejavnosti2019Gospod MulnickFilm
Javne motnje2018ChuckFilm
Skupaj sama2018StanTelevizijska oddaja
Razdelitev skupaj2018ArthurTelevizijska oddaja
Magnum P.I.2018Jin JeongTelevizijska oddaja
Visoko in tesno2018Bobby ChoTV film
Tovariš detektiv2017New York izrojenTelevizijska oddaja
Kaj bi naredil Diplo?2017BrianTelevizijska oddaja
Radovedna Georgina2017BobbyKratek film
V koraku z Jonesovimi2016Ricky luFilm
Ljubezen2016TrumanTelevizijska oddaja
Položen v Ameriki2016GosFilm
Sin Zorna2016JahtaTelevizijska oddaja
Dream Corp LLC2016Zapleteni RickyTelevizijska oddaja
Komiki2015Nečak vedeževalkeTelevizijska oddaja
Pravi Rob2015Kim LinTelevizijska oddaja
Narava Mačka2015MC FerretTelevizijska oddaja
Komentarji2015HughKratek film
TripTank2014Li Ching, mongolski, mongolski vodjaTelevizijska oddaja
Brat, kaj se je zgodilo?2014Brah ManFilm
Iz ljubezni2014StanleyKratek film
Poročna palača2013KevinFilm
Končni recept2013Film
Super2013Sumo, TimTelevizijska oddaja
Sean rešuje svet2013Gospod. KimTelevizijska oddaja
Tubiranje s Tašem2013Tiger trebuhTelevizijska oddaja
Jezus je moj kopilot2013Bobby LeeKratek film
Še eno obdobje2013Morski kapitanTelevizijska oddaja
Diktator2012Gospod. PorodFilm
Živalska praksa2012Dr. YamamotoTelevizijska oddaja
Smaragdni hektarji2012Sammy štTV film
Samuraji! Dnevno varstvo2012parkiratiTelevizijska oddaja
RVC: Lone Shopping Network2012MestoTelevizijska oddaja
Paul2011SlugaFilm
Zelo Harold in Kumar 3D božič2011Kenneth ParkFilm
JustKiddingFilms2011Televizijska oddaja
Hard Breakers2010TravisFilm
Ktownski kavboji2010Bobby LeeTelevizijska oddaja
Filmi o slabem vremenu2010Televizijska oddaja
Big Time Rush2009T.J.Televizijska oddaja
NCIS: Los Angeles2009Jeff Carol, Rio SyamsundinTelevizijska oddaja
Fudgy Wudgy Fudge obraz2009Kengurujske rokeFilm
Liga2009Chu, Lee Wei LeeTelevizijska oddaja
Država romantike2009AndrewTelevizijska oddaja
Kockast2009Bob YamamotoTelevizijska oddaja
Boreči!2009Bobby LeeTelevizijska oddaja
Killer Pad2008WinnieFilm
Ananas Express2008BobbyFilm
Larry iz Arabije2008BobbyKratek film
Kickin 'It Old Skool2007WHOFilm
Prodajni fantje2007Earl Wayne ThurmanTelevizijska oddaja
Razveljavitev2006KennyFilm
Thugaboo: Sneaker Madness2006G. Lee Young, William Hung (glas)TV film
Ameriški oče!2005DannyTelevizijska oddaja
Mind of Mencia2005Azijski agent CSI, Gay PirateTelevizijska oddaja
Naključno namenoma2005BobbyKratek film
Harold & Kumar Pojdi na Beli grad2004Kenneth ParkFilm
Pauly Shore je mrtev2003Dostava fantFilm
Aretirani razvoj2003Gospa OhTelevizijska oddaja
Nerealna TV2001Quang Duck, glasna ninja, leni ravnateljTV film
Omejite svoje navdušenje2000ZapetoTelevizijska oddaja
Film podzemne komedije1999KitajecFilm
Družinski človek1999Kitajec, ostro oblečen AzijatTelevizijska oddaja
MADtvdevetindevetdeset petindevetdesetJohnny Gan, Kim Jong-il, RaznoTelevizijska oddaja
Hiša za gosteBennyFilm
Mejne deželeLarryFilm
Pokaži več Pokaži manj

Zanimivi Članki

Izbira Urednika

19 slik mlade Mariah Carey
19 slik mlade Mariah Carey
Tukaj je 19 slik mlade Mariah Carey, ki sega v pozne najstniške dobe in od začetka do sredine dvajsetih. Mariah Carey je najbolj znana po svojem morilskem glasu ...
Najboljše epizode 'MasterChef Junior
Najboljše epizode 'MasterChef Junior'
Obstaja toliko zabavnih epizod Masterchefa Juniorja in gledanje otrok, ki tekmujejo in se odlikujejo v kuhanju, navdihuje vsako epizodo, toda katera resnično izstopa? ...
Carl Dean
Carl Dean
28. maj 2021 ... Carl Dean novice, trači, fotografije Carla Deana, biografija, seznam deklet Carl Dean 2016. Zgodovina odnosov. Seznam razmerja Carl Dean. Zgodovina zmenkov Carl Dean, 2021, 2020, seznam odnosov Carl Dean.
Catherine Walker
Catherine Walker
28. maj 2021 ... Catherine Walker novice, trači, fotografije Catherine Walker, biografija, seznam fantov Catherine Walker 2016. Zgodovina odnosov. Seznam zvez Catherine Walker. Zgodovina zmenkov Catherine Walker, 2021, 2020, seznam odnosov Catherine Walker.
Sanya Borisova
Sanya Borisova
28. maj 2021 ... Novice Sanya Borisova, trači, fotografije Sanye Borisove, biografija, seznam fantov Sanye Borisove 2016. Zgodovina odnosov. Seznam razmerja Sanya Borisova. Zgodovina zmenkov Sanya Borisova, 2021, 2020, seznam odnosov Sanya Borisova.
Restavracije in verige hitre prehrane, ki zahtevajo EBT
Restavracije in verige hitre prehrane, ki zahtevajo EBT
Ste se kdaj vprašali, kdo jemlje EBT? Kartica za elektronski prenos ugodnosti olajša uporabo zveznih ugodnosti, kot je bila v starih časih dobesednih znamk živil.
Največje in najbolj groze risanke 60-ih
Največje in najbolj groze risanke 60-ih
Ta seznam vsebuje končno lestvico najboljših risank iz 60-ih, ki jih je glasovalo na tisoče oboževalcev. Najboljša animacijska serija 60-ih je prinesla absolutne ...