Glavni Odnosi Bill Murray

Bill Murray

Bill MurrayUvrstitev 2238 -245Starost 70 let Zodiak Devica Odnosi 6 skupaj Otroci
6 otrok

S kom trenutno hodi?

Po naših zapisih je Bill Murray verjetno samski.

Odnosi

Bill Murray je bil pred tem poročen z Jennifer Butler(1997 - 2008)in Margaret Murray(1980 - 1996).



Bill Murray je bil v zvezi z Jenny Lewis(2015)in Linda Ronstadt.

Bill Murray se je srečal z Joan Lunden(1990 - 1995).

Govori se, da se je Bill Murray povezal s Crystle Stewart(2008).



O tem

Bill Murray je 70-letni ameriški igralec. Rodil se je kot James James Murray 21. septembra 1950 v mestu Wilmette v zvezni državi Illinois, ZDA, znan pa je po mesnih kroglicah, Saturday Night Live. Njegovo nebesno znamenje je Devica.

Bill Murray je sodeloval v 9 tekmovanjih na zaslonu, vključno z Andie MacDowell Dan mraka (1993), Gilda Radner v Saturday Night Live (1975), Joanne Whalley v Človek, ki je vedel premalo (1997), Karen Allen v Razmršeno (1988)in Sigourney Weaver v Uničevalci duhov (1984).

Bill Murray je član naslednjih seznamov: dobitniki nagrad Emmy, ameriški filmski igralci in zmagovalci zlatega globusa (najboljši igralec glasbe ali komedije).



Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Billa Murraya! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in zaslužite za svoje prispevke.

ki je mary lambert zmenek

Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Poročenadva17 let, 5 mesecev16 let, 8 mesecev-
Zmenkidva---
Srečanje1.5 let--
Govorice1.1 mesec--
Skupaj6.17 let, 5 mesecev6 let, 5 mesecev1 mesec

Podrobnosti

ImeWilliam
Srednje imeJames
PriimekMurray
Polno ime ob rojstvuWilliam James Murray
Alternativno imeBill Murray
Starost70 let
Rojstni dan21. september 1950
Rojstni krajWilmette, Illinois, ZDA
Višina6 '1' (185 cm)
BuildPovprečno
Barva očiModra
Barva lasSiva
Nebesno znamenjeDevica
SpolnostNaravnost
ReligijaChristian
NarodnostBela
Državljanstvoameriški
Srednja šolaAkademija Loyola, Wilmette IL (1968)
UniverzaPre-Med, Regis College (izgnan zaradi uživanja marihuane), Sorbona
Poklicno besediloIgralec, strip
PoklicIgralec
Zahteva do slaveKroglice, Saturday Night Live
Leto (-a) aktivno (-a)1973 – danes
BratJohn Murray (igralec), Brian Doyle-Murray (igralec) Joel Murray (igralec)

William James Murray (rojen 21. septembra 1950) je ameriški igralec, komik in pisatelj. Znan po svoji dostavi mrtvih, je prvič zaslovel v oddaji Saturday Night Live, seriji predstav, ki mu je prinesla prvo nagrado Emmy, kasneje pa je igral v komičnih filmih - med drugim Meatballs (1979), Caddyshack (1980), Stripes (1981) , Tootsie (1982), Ghostbusters (1984), Ghostbusters II (1989), Kaj pa Bob? (1991), Groundhog Day (1993) in Kingpin (1996). Njegova edina zasluga režiserja je Hitra sprememba (1990), ki jo je skupaj režiral Howard Franklin.

Več o Billu Murrayu Manj o Billu Murrayu

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
6.Jenny LewisRazmerje R Oktober 2015Oktober 2015-
5.Crystle StewartSrečanje R November 2008December 20081 mesec
4.Jennifer ButlerPoročena1991Junij 200817 let
3.Joan LundenSrečanje1990devetindevetdeset petindevetdeset5 let
dvaMargaret MurrayPoročena1980devetnajstindevetdeset šest16 let
1.Linda RonstadtRazmerje R -
Jenny Lewis #6.Govorica

Jenny Lewis

2015.

Jenny Lewis in Bill Murray sta ločena ...[ogled par] Crystle Stewart #5.Govorica

Crystle Stewart

2008

Govorilo se je o Crystle Stewart in Billu Murrayu ...[ogled par] Jennifer Butler #4.

Jennifer Butler

1991 - 2008

Jennifer Butler in Bill Murray sta se ločila ...[ogled par] Joan Lunden #3.

Joan Lunden

1990 - 1995

Joan Lunden in Bill Murray sta ločena ...[ogled par] #dva

Margaret Murray

1980 - 1996

Margaret Murray in Bill Murray sta se ločila ...[ogled par] Linda Ronstadt #1.Govorica

Linda Ronstadt

Linda Ronstadt in Bill Murray sta ločena ...[ogled par] #6.

Jenny Lewis

2015 (govorice)

Govori se, da se je Jenny Lewis oktobra 2015 povezala z Billom Murrayem.

IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop1%Višina91%Starost1%'> Združljivost 48% pogled odnos #5.

Crystle Stewart

2008 (govorice)

Govori se, da se je Crystle Stewart novembra 2008 povezala z Billom Murrayem.

Razmerje 1 mesec IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop1%Višina55%Starost1%'> Združljivost 19% pogled odnos #4.

Jennifer Butler

1991 - 2008

Jennifer Butler in Bill Murray sta bila poročena 10 let. Šli so 6 let po tem, ko so se zbrali leta 1991 in se poročili 4. julija 1997. 10 let kasneje sta se ločila 13. junija 2008.

Povezava 17 let IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskopdvajset%Starost13%'> Združljivost 33% Otroci
4 otroci
pogled odnos #3.

Joan Lunden

1990 - 1995

Joan Lunden in Bill Murray sta se srečala leta 1990.

Razmerje 5 let IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskopdvajset%Višina73%Starost98%'> Združljivost 53% pogled odnos #dva

Margaret Murray

1980 - 1996

Margaret Murray in Bill Murray sta se ločila po 16-letnem zakonu. Imela sta 2 otroka.

Razmerje 16 let Otroci 2 otroka pogled odnos #1.

Linda Ronstadt

(Govorica)

Govori se, da se je Linda Ronstadt povezala z Billom Murrayem.

IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop80%Višina73%Starost33%'> Združljivost 72% pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Bill Murray70 DevicaIgralec
ameriški
Jenny LewisŠtiri, pet KozorogIgralka
ameriški
Crystle Stewart39 DevicaModel
ameriški
Jennifer Butler55 BikOblikovalec kostumov
ameriški
Joan Lunden70 DevicaTV novice
ameriški
Margaret Murray-
Linda Ronstadt74 RakPevka
ameriški

Otroci

ImeSpolRojenStarostDrugi starš
HomerMoški198239 let Margaret Murray
LukaMoški1985Star 36 let Margaret Murray
CalebMoški11. januar 199328 let Jennifer Butler
JacksonMoški6. oktober 199525 let Jennifer Butler
CooperMoški27. januarja 1997Star 24 let Jennifer Butler
LincolnMoški30. maj 200119 let Jennifer Butler

Foto galerija

Mala trgovina groze - Bill Murray Mala trgovina groze - Bill Murray Bill Murray Bill Murray Hyde Park na Hudsonu - Bill Murray Bill Murray - Życie na goraco Magazine Pictorial [Poljska] (14. februar 2013) Bill Murray - Życie na goraco Magazine Pictorial [Poljska] (14. februar 2013) Ed Wood - Bill Murray Ed Wood - Bill Murray Ed Wood - Bill Murray Ed Wood - Bill Murray Ed Wood - Bill Murray

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Uničevalci duhov: Posmrtno življenje2021Dr. Peter VenkmanFilm
Francoska depeša2021Arthur Howitzer ml.Film
Na skalah2020FelixFilm
Zombieland: Double Tap2019Bill MurrayFilm
Mrtvi ne umrejo2019Glavni Cliff RobertsonFilm
Otok psov2018Šef (glas)Film
Uničevalci duhov2016Martin HeissFilm
Knjiga o džungli2016Baloo (glas)Film
Angie Tribeca2016Vic DeakinsTelevizijska oddaja
Namestniki ravnatelja2016Ravnatelj WellesTelevizijska oddaja
Aloha2015.Carson WelchFilm
Zaljubi se v Kasbah2015.Richie LanzFilm
Zelo Murrajev božič2015.Bill MurrayTelevizijska oddaja
Neumen in neumen do2014Ledeni vrhFilm
Hotel Grand Budapest2014M. IvanFilm
Spomeniki Moški2014Richard CampbellFilm
Sveti Vincent2014VincentFilm
Olive Kitteridge2014Jack KennisonTelevizijska oddaja
Alpha House2013Senator Vernon SmitsTelevizijska oddaja
Hyde Park na Hudsonu2012FDRFilm
Moonrise Kingdom2012Gospod škofFilm
Pogled v misli Charlesa Swan III2012SavelFilm
Pasijska igra2010Srečna ShannonFilm
Pojdi nizko2009Frank QuinnFilm
Fantastični gospod Fox2009Jazbec (glas)Film
Meje nadzora2009AmeričanFilm
Zombieland2009Bill MurrayFilm
Parki in rekreacija2009Walter GundersonTelevizijska oddaja
Mesto Ember2008Major ColeFilm
FCU: enota za preverjanje dejstev2008Bill MurrayKratek film
Bodite pametni2008Agent 13Film
Darjeeling Limited2007PoslovnežFilm
Garfield: Rep dveh mačk2006Garfield (glas)Film
Broken Flowers2005Don JohnstonFilm
Izgubljeno mesto2005PisateljFilm
Garfield2004Garfield (glas)Film
Življenje v vodi s Stevom Zissoujem2004Steve ZissouFilm
Kava in cigarete2003Bill Murray (segment 'Delirij')Film
Izgubljen v prevodu2003Bob HarrisFilm
Osmoza Jones2001Frank DetorreFilm
Ko smo že pri seksu2001Ezri StovallFilm
Kraljevski Tenenbaumi2001Raleigh St. ClairFilm
Charliejevi angeli2000BosleyFilm
Hamlet2000PolonijeFilm
Cradle Will Rock1999Tommy CrickshawFilm
Skavtska čast1999Jack VardellKratek film
Rushmore1998Hermanov cvetFilm
Divje stvari1998Ken BowdenFilm
S takimi prijatelji ...1998Maurice MelnickFilm
Zgodbe iz mojega otroštva1998Televizijska oddaja
Človek, ki je vedel premalo1997Wallace RitchieFilm
Kingpindevetnajstindevetdeset šestErnie McCrackenFilm
Večje od življenjadevetnajstindevetdeset šestJack CorcoranFilm
Vesoljska jamdevetnajstindevetdeset šestBill MurrayFilm
Ed Wood1994Zajček BreckinridgeFilm
Saturday Night Live predstavlja priljubljene priljubljene predsednika Billa Clintona1994RazličnoTV film
Dan mraka1993PhilFilm
Nori pes in slava1993Frank MiloFilm
Kaj pa Bob?1991Bob WileyFilm
Hitra sprememba1990GrimmFilm
Uničevalci duhov II1989Dr. Peter VenkmanFilm
Razmršeno1988Frank CrossFilm
Ima otroka1988Bill Murray, brez kreditaFilm
Mala trgovina groze1986Arthur DentonFilm
Uničevalci duhov1984Dr. Peter VenkmanFilm
Nič ne traja večno1984Ted BreughelFilm
Brižni rob1984Larry DarrellFilm
Tootsie1982JeffFilm
Gledališče Somrak1982Lefty v filmu 'Prvi film'TV film
Kvadratni kljukice1982G. McNultyTelevizijska oddaja
Progedevetnajst osemdeset enaJanezFilm
SCTV omrežjedevetnajst osemdeset enaRazličnoTelevizijska oddaja
B.C. Rock1980Dragon (angleška različica, glas)Film
Caddyshack1980Carl SpacklerFilm
Ohlapni čevlji1980LeftFilm
Tam, kjer bivoli1980Hunter S. ThompsonFilm
Kroglice1979TripperFilm
Mondo Video gospoda Mika1979Človek na uliciFilm
Psi1979Kratek film
Ptica za vse letne čase1979Kratek film
Vse kar potrebuješ je denar1978Bill Murray K.TV film
Naslednja postaja, Greenwich Village1976Nick Kessel, brez kreditaFilm
Oddaja TVTV1976RazličnoTV film
Sram džungle1975Reporter (angleška različica, glas)Film
Saturday Night Live1975Honker, razni, sidro za vikendeTelevizijska oddaja
Saturday Night Live z Howardom Cosellom1975RazličnoTelevizijska oddaja
Pass the Buck: Expo '741974M.C.Kratek film
Zakon o klobukih, The1973Lastnik knjigarneKratek film
ZdajFilm
Bum's RushBum (glas)Film
Pokaži več Pokaži manj

Ujemanja na zaslonu

  • Andie MacDowell in Bill MurrayAndie MacDowell
    • Dan mraka
      1993
    [ogled ujemanja]
  • Bill Murray in Gilda RadnerGilda Radner
    • Saturday Night Live
      1975
    [ogled ujemanja]
  • Bill Murray in Joanne WhalleyJoanne Whalley
    • Človek, ki je vedel premalo
      1997
    [ogled ujemanja]
  • Bill Murray in Karen AllenKaren Allen
    • Razmršeno
      1988
    [ogled ujemanja]
  • Bill Murray in Sigourney WeaverSigourney Weaver
    • Uničevalci duhov
      1984
    [+1 več]
  • Geena Davis in Bill MurrayGeena Davis
    • Hitra sprememba
      1990
    [ogled ujemanja]
  • Scarlett Johansson in Bill MurrayScarlett Johansson
    • Izgubljen v prevodu
      2003
    [ogled ujemanja]
  • Sharon Stone in Bill MurraySharon Stone
    • Broken Flowers
      2005
    [ogled ujemanja]
  • Uma Thurman in Bill MurrayUma Thurman
    • Nori pes in slava
      1993
    [ogled ujemanja]
Več ujemanja na zaslonu Billa Murraya Manj ujemanja na zaslonu Billa Murraya

Zanimivi Članki