Glavni Odnosi Bill Maher

Bill Maher

Bill MaherUvrstitev 821 -609Starost 65 let Zodiak Kozorog Odnosi 26 skupaj

S kom trenutno hodi?

Po naših podatkih je Bill Maher verjetno samski.

Odnosi

Bill Maher je bil v razmerju z Anjulie Persaud(2015), Cara Santa Maria(2009 - 2011), Jasmine Boussem(2009), Charmaine Blake(2008), Karrine Steffans(2005 - 2006), Thora Birch(2004 - 2005), Rochelle Loewen(2004), Kaya Jones(2003), Rochelle Brewster(2003), Bai Ling(2003), Audra Wise(2002), Aiko Tanaka(2002), Vanessa Kay(2000 - 2001), Brook Mahealani Lee(1998), Pamela Han(1998 - 1999), Karin Taylor(1997), Arianna Huffington(1997), Heather Hunter(1991), Adrienne Barbeau(1989)in Tracy Richman(1988 - 1989).



Bill Maher je imel srečanja s Teanno Trump(2016), Aubrie Lemon(2006), Coco Johnsen(2003 - 2004), Ann Coulter(2002), Thi Lieu(2001)in Amber Smith(devetindevetdeset petindevetdeset).

O tem

Bill Maher je 65-letni voditelj ameriškega pogovornega šova. Rojen William Maher mlajši 20. januarja 1956 v New Yorku v New Yorku, ZDA, slovi po 'Politično napačnem', 'Realnem času'. Njegovo nebesno znamenje je Kozorog.

Bill Maher je bil na zaslonu z Faith Ford leta Umor, je napisala (1984).



ki je Eva Marcille dating

Bill Maher je član naslednjih seznamov: Kritika novinarstva, Igralci iz New Jerseyja in ameriški filmski igralci.

Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Billa Maherja! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in pridobite zasluge za svoje prispevke.

s katerim je poročen Shane West

Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Zmenkidvajset30 let, 4 mesece11 let, 3 mesece6 mesecev, 4 dni
Srečanje6.20 let, 4 mesece3 leta, 6 mesecev1 mesec, 29 dni
Skupaj26.30 let, 4 mesece9 let, 6 mesecev1 mesec, 29 dni

Podrobnosti

ImeBill
PriimekMaher
Polno ime ob rojstvuWilliam Maher ml.
Starost65 let
Rojstni dan20. januar 1956
Rojstni krajNew York City, New York, ZDA
Višina5 '8' (173 cm)
BuildPovprečno
Barva očiModra
Barva lasSiva
Nebesno znamenjeKozorog
SpolnostNaravnost
ReligijaAteist
NarodnostBela
Državljanstvoameriški
Srednja šolaSrednja šola Pascack Hills, Montvale, NJ
UniverzaBA angleščina, Univerza Cornell (1978)
Poklicno besediloStand-up komik, televizijski voditelj, politični komentator, avtor in igralec.
PoklicGostitelj pogovorne oddaje
Zahteva do slave'Politično napačno', 'Real Time'
Glasbeni žanr (besedilo)Politična satira, Opazovalna komedija, Črna komedija, Satira, Sarkazem, Politična / novinska satira, Samozavest, Deadpan, Cringe Comedy, Insult Comedy
Leto (-a) aktivno (-a)1979 – danes
Agencija za talente (npr. Modeliranje)Celebrity Talent International, Splashtalent.com
Potrditev blagovne znamke(2005) TV reklama: Desenex in mesto
Uradne spletne straniwww.billmaher.com/, www.myspace.com/therealbillmaher, therealbillmaher.blogspot.com/, www.facebook.com/Maher?ref=ts, www.nndb.com/people/399/000022333/, http: / /billmaher.com/, http://billmaher.com
OčeWilliam Maher, starejši (Newsman)
MatiJulie Maher (rojena Berman) (medicinska sestra)
SestraKathy Maher (učiteljica)
PrijateljChristopher `Kid` Reid, Janeane Garofalo, Seth MacFarlane, Kathy Griffin, Larry Miller, Ann Coulter, Woody Harrelson, Richard Belzer, Kato Kaelin, Arianna Huffington, D.L. Hughley, Andrew Sullivan
Pridruženi ljudjeLarry Charles, Larry King
Najljubši ljudjeGeorge Carlin, George Washington

William Maher (; rojen 20. januarja 1956) je ameriški komik, politični komentator in televizijski voditelj. Znan je po politični pogovorni oddaji HBO v realnem času z Billom Maherjem (od leta 2003 do danes) in podobni poznonočni oddaji z naslovom Politično nepravilno (1993–2002), prvotno na Comedy Central in kasneje na ABC.



Več o Billu Maherju Manj o Billu Maherju

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
26.Teanna TrumpSrečanje20162016-
25.Anjulie PersaudRazmerje2015 -
24.Obraz Santa MariaRazmerjeSeptember 2009Februar 20111 leto
2. 3Jasmine BoussemRazmerjeMaj 2009Maj 2009-
22.Charmaine BlakeRazmerjeMaj 2008Maj 2008-
enaindvajsetAubrie LemonSrečanjeFebruar 200620061 mesec
dvajsetKarrine SteffansRazmerjeApril 2005Januar 20069 mesecev
19.Thora BirchRazmerjeJulij 200420056 mesecev
18.Rochelle LoewenRazmerje20042004-
17.Kaya JonesRazmerjeOktober 2003Oktober 2003-
16.Coco JohnsenSrečanjeJunij 200320047 mesecev
petnajstRochelle BrewsterRazmerjeFebruar 2003Februar 2003-
14.Bai LingRazmerje20032003-
13.Ann CoulterSrečanjeApril 2002April 2002-
12.Audra WiseRazmerje20022002-
enajstAiko TanakaRazmerje20022002-
10.Thi LieuSrečanje20012001-
9.Vanessa KayRazmerje200020011 leto
8.Brook Mahealani LeeRazmerje19981998-
7.Pamela hanRazmerje199819991 leto
6.Karin TaylorRazmerje19971997-
5.Arianna HuffingtonRazmerje19971997-
4.Amber SmithSrečanjedevetindevetdeset petindevetdesetdevetindevetdeset petindevetdeset-
3.Heather HunterRazmerje19911991-
dvaAdrienne barbeauRazmerje19891989-
1.Tracy RichmanRazmerje198819891 leto
Teanna Trump #26.

Teanna Trump

2016

Teanna Trump in Bill Maher sta ločena ...[ogled par] Anjulie Persaud #25.

Anjulie Persaud

2015

Anjulie Persaud hodi z Billom Maherjem ...[ogled par] Obraz Santa Maria #24.

Obraz Santa Maria

2009 - 2011

Cara Santa Maria in Bill Maher sta se ločila v ...[ogled par] Jasmine Boussem #2. 3

Jasmine Boussem

2009

Jasmine Boussem in Bill Maher sta bila v ...[ogled par] Charmaine Blake #22.

Charmaine Blake

2008

Charmaine Blake in Bill Maher sta bila v ...[ogled par] Aubrie Lemon #enaindvajset

Aubrie Lemon

2006

Bill Maher in Aubrie Lemon sta bila v razmerju ...[ogled par] Karrine Steffans #dvajset

Karrine Steffans

2005 - 2006

Karrine Steffans in Bill Maher sta se ločila v ...[ogled par] Thora Birch #19.

Thora Birch

2004 - 2005

Bill Maher in Thora Birch sta ločena ...[ogled par] Rochelle Loewen #18.

Rochelle Loewen

2004

Rochelle Loewen in Bill Maher sta ločena ...[ogled par] Kaya Jones #17.

Kaya Jones

2003

Kaya Jones in Bill Maher sta ločena ...[ogled par] Coco Johnsen #16.

Coco Johnsen

2003 - 2004

Coco Johnsen in Bill Maher sta ločena ...[ogled par] #petnajst

Rochelle Brewster

2003

Rochelle Brewster in Bill Maher sta ločena ...[ogled par] Bai Ling #14.

Bai Ling

2003

Bill Maher in Bai Ling sta ločena ...[ogled par] Ann Coulter #13.

Ann Coulter

2002

Bill Maher in Ann Coulter sta ločena ...[ogled par] Audra Wise #12.

Audra Wise

2002

Audra Wise in Bill Maher sta ločena ...[ogled par] Aiko Tanaka #enajst

Aiko Tanaka

2002

Aiko Tanaka in Bill Maher sta ločena ...[ogled par] Thi Lieu #10.

Thi Lieu

2001

Thi Lieu in Bill Maher sta ločena ...[ogled par] Vanessa Kay #9.

Vanessa Kay

2000 - 2001

Vanessa Kay in Bill Maher sta se ločila leta 2001 ...[ogled par] Brook Mahealani Lee #8.

Brook Mahealani Lee

1998

Brook Mahealani Lee in Bill Maher sta ločena ...[ogled par] Pamela han #7.

Pamela han

1998 - 1999

Pamela Han in Bill Maher sta ločena ...[ogled par] Karin Taylor #6.

Karin Taylor

1997

Karin Taylor in Bill Maher sta ločena ...[ogled par] Arianna Huffington #5.

Arianna Huffington

1997

Arianna Huffington in Bill Maher sta ločena ...[ogled par] Amber Smith #4.

Amber Smith

devetindevetdeset petindevetdeset

Amber Smith in Bill Maher sta ločena ...[ogled par] Heather Hunter #3.

Heather Hunter

1991

Heather Hunter in Bill Maher sta ločena ...[ogled par] Adrienne barbeau #dva

Adrienne barbeau

1989

Adrienne Barbeau in Bill Maher sta ločena ...[ogled par] Tracy Richman #1.

Tracy Richman

1988 - 1989

Tracy Richman in Bill Maher sta ločena ...[ogled par] #26.

Teanna Trump

2016

Teanna Trump in Bill Maher sta se leta 2016 srečala.

IzmeriRezultatZodiak60%kitajski horoskop40%Višina55%Starost1%'> Združljivost 39% pogled odnos #25.

Anjulie Persaud

2015

Anjulie Persaud in Bill Maher hodita od leta 2015.

Razmerje 6 let IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop40%Starost1%'> Združljivost 35% pogled odnos #24.

Obraz Santa Maria

2009 - 2011

Cara Santa Maria in Bill Maher od septembra 2009 do marca 2011.

Razmerje 1 leti IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop40%Višina55%Starost1%'> Združljivost 29% pogled odnos #2. 3

Jasmine Boussem

2009

Jasmine Boussem in Bill Maher sta bila v zvezi od maja 2009 do maja 2009.

IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop80%Starost1%'> Združljivost 25% pogled odnos #22.

Charmaine Blake

2008

Charmaine Blake in Bill Maher sta bila v zvezi od maja 2008 do maja 2008.

IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop1%Starost44%'> Združljivost 16% pogled odnos #enaindvajset

Aubrie Lemon

2006

Bill Maher in Aubrie Lemon sta se srečala marca 2006.

Razmerje 2 meseca IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop1%Višina37%Starost1%'> Združljivost petnajst% pogled odnos #dvajset

Karrine Steffans

2005 - 2006

Karrine Steffans in Bill Maher od leta 2005 do januarja 2006.

poroka roberta redforda in meryl streep
Razmerje 9 mesecev IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskopdvajset%Višina55%Starost1%'> Združljivost 24% pogled odnos #19.

Thora Birch

2004 - 2005

Bill Maher in Thora Birch sta imela razmerja od julija 2004 do 2005.

Razmerje 6 mesecev IzmeriRezultatZodiak1%kitajski horoskop1%Višina55%Starost1%'> Združljivost petnajst% pogled odnos #18.

Rochelle Loewen

2004

Rochelle Loewen in Bill Maher sta bila v razmerju med letoma 2004 in 2004.

IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskop1%Višina55%Starost1%'> Združljivost 3. 4% pogled odnos #17.

Kaya Jones

2003

Kaya Jones in Bill Maher od februarja do oktobra 2003.

IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop100%Višina37%Starost1%'> Združljivost 40% pogled odnos #16.

Coco Johnsen

2003 - 2004

Coco Johnsen in Bill Maher sta se srečala junija 2003.

Razmerje 7 mesecev IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop100%Višina37%Starost13%'> Združljivost 43% pogled odnos #petnajst

Rochelle Brewster

2003

Rochelle Brewster in Bill Maher od 2003 do februarja 2003.

pogled odnos #14.

Bai Ling

2003

Bill Maher in Bai Ling sta bila v razmerju med letoma 2003 in 2003.

mario cimarro in njegova žena
IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskopdvajset%Višina55%Starost44%'> Združljivost 35% pogled odnos #13.

Ann Coulter

2002

Bill Maher in Ann Coulter sta se srečala aprila 2002.

IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop1%Višina37%Starost72%'> Združljivost 33% pogled odnos #12.

Audra Wise

2002

Audra Wise in Bill Maher sta bila v razmerju med letoma 2002 in 2002.

IzmeriRezultatVišina55%'> Združljivost 14% pogled odnos #enajst

Aiko Tanaka

2002

Aiko Tanaka in Bill Maher iz leta 2002.

IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop1%Višina55%Starost1%'> Združljivost 19% pogled odnos #10.

Thi Lieu

2001

Thi Lieu in Bill Maher sta se srečala leta 2001.

kdo je yanni zdaj
pogled odnos #9.

Vanessa Kay

2000 - 2001

Vanessa Kay in Bill Maher od 2000 do 2001.

Razmerje 1 leti IzmeriRezultatZodiak60%kitajski horoskop100%Višina55%Starost1%'> Združljivost 54% pogled odnos #8.

Brook Mahealani Lee

1998

Brook Mahealani Lee in Bill Maher iz leta 1998.

IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop40%Višina55%Starost13%'> Združljivost 32% pogled odnos #7.

Pamela han

1998 - 1999

Pamela Han in Bill Maher sta bila v razmerju med letoma 1998 in 1999.

Razmerje 1 leti pogled odnos #6.

Karin Taylor

1997

Karin Taylor in Bill Maher iz leta 1997.

IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop40%Višina37%Starost13%'> Združljivost 28% pogled odnos #5.

Arianna Huffington

1997

Arianna Huffington in Bill Maher sta bila v razmerju med letoma 1997 in 1997.

IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskop1%Višina37%Starost1%'> Združljivost 30% pogled odnos #4.

Amber Smith

devetindevetdeset petindevetdeset

Amber Smith in Bill Maher sta se srečala leta 1995.

IzmeriRezultatZodiak1%kitajski horoskop40%Višina37%Starost13%'> Združljivost 2. 3% pogled odnos #3.

Heather Hunter

1991

Heather Hunter in Bill Maher sta bila v razmerju med letoma 1991 in 1991.

IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop80%Višina55%Starost44%'> Združljivost petdeset% pogled odnos #dva

Adrienne barbeau

1989

Adrienne Barbeau in Bill Maher iz leta 1989.

IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskopdvajset%Višina55%Starost1%'> Združljivost 24% pogled odnos #1.

Tracy Richman

1988 - 1989

Tracy Richman in Bill Maher sta bila v razmerju med letoma 1988 in 1989.

Razmerje 1 leti IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop1%Višina55%Starost72%'> Združljivost 57% pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Bill Maher65 KozorogGostitelj pogovorne oddaje
ameriški
Teanna Trump25. LeoPorno zvezda
ameriški
Anjulie Persaud38 BikGlasbenik
Kanadski
Obraz Santa Maria37 TehtnicaOsebnost
ameriški
Jasmine Boussem39 DevicaNovinar
Francosko
Charmaine Blake51 KozorogPublicist
ameriški
Aubrie Lemon41 TehtnicaModel (za odrasle / glamur)
ameriški
Karrine Steffans42 DevicaAvtor
ameriški
Thora Birch39 ribeIgralka
ameriški
Rochelle Loewen41 ŠkorpijonModel (za odrasle / glamur)
Kanadski
Kaya Jones36 DevicaPevka
Kanadski
Coco Johnsen47 OvenModel (za odrasle / glamur)
ameriški
Rochelle Brewster-
Bai Ling54 TehtnicaIgralka
Kitajski
Ann Coulter59 StrelecStrokovnjak
ameriški
Audra Wise- Kaskade
ameriški
Aiko Tanaka41 StrelecIgralka
Japonski
Thi Lieu-
Vanessa Kay43 LeoModel (za odrasle / glamur)
ameriški
Brook Mahealani Leepetdeset KozorogModel
ameriški
Pamela han-
Karin Taylor49 StrelecModel (za odrasle / glamur)
ameriški
Arianna Huffington70 RakNovinar
ameriški
Amber Smithpetdeset ribeModel (za odrasle / glamur)
ameriški
Heather Hunter51 TehtnicaPorno zvezda
ameriški
Adrienne barbeau75 DvojčkaIgralka
ameriški
Tracy Richman60 BikTV osebnost
ameriški
Več partnerjev Manj partnerjev

Foto galerija

Bill Maher Bill Maher Bill Maher Bill Maher Bill Maher Bill Maher Bill Maher Bill Maher Sara TV oddaja (1985) Bill Maher Florence Henderson in Bill Maher Bill Maher

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Pozno ponoči2019Bill MaherFilm
Gringo2018Bill MaherFilm
Ted 22015Bill Maher, neznanFilm
Milijon načinov umiranja na Zahodu2014Barn Dance Comedian, brez kreditaFilm
Intervju2014Bill Maher, neznanFilm
Črno-ish2014Bill MaherTelevizijska oddaja
Iron Man Three2013Bill MaherFilm
Hiša iz kart2013Bill MaherTelevizijska oddaja
Dostavljalec2013Bill MaherFilm
Kampanja2012Bill MaherFilm
Dobra žena2009Bill MaherTelevizijska oddaja
Swing Vote2008Bill MaherFilm
Prava kri2008Bill MaherTelevizijska oddaja
Program Sarah Silverman.2007Bill MaherTelevizijska oddaja
Boondocks2005Bill MaherTelevizijska oddaja
Pauly Shore je mrtev2003Bill MaherFilm
John Q2002Bill MaherFilm
Tomcats2001Carlos, brez kreditaFilm
Sin na plaži2000Bill MaherTelevizijska oddaja
Edtv1999Bill MaherFilm
Družinski človek1999Bill MaherTelevizijska oddaja
Primarne barve1998Bill MaherFilm
Bratov čuvaj1998Bill MaherTelevizijska oddaja
V.I.P.1998Bill MaherTelevizijska oddaja
Dharma & Greg1997Bill MaherTelevizijska oddaja
Spin Citydevetnajstindevetdeset šestBill MaherTelevizijska oddaja
MADtvdevetindevetdeset petindevetdesetBill MaherTelevizijska oddaja
Oddaja Jackie Thomas1992Gospod LorreTelevizijska oddaja
Oddaja Larryja Sandersa1992Bill MaherTelevizijska oddaja
Pizza Man1991Elmo BunnFilm
Charlie Hoover1991Elliot WeedleTelevizijska oddaja
Kanibalke v avokadovi džungli smrti1989JimFilm
Čas je potekel1988Maxwell TaylorTV film
Roseanne1988BobTelevizijska oddaja
Hiša II: Druga zgodba1987JanezFilm
Poročen ... z otroki1987AdamTelevizijska oddaja
Max Headroom1987HaskelTelevizijska oddaja
Krpe do bogastva1987FreddieTelevizijska oddaja
Trdi trki1987Gower, Gower RhodesTelevizijska oddaja
Ratboy1986Gost strankeFilm
Club Med1986RickTV film
Sara1985Marty LangTelevizijska oddaja
Umor, je napisala1984Frank Albertson, Rick RiversTelevizijska oddaja
DC kabina1983BabicaFilm
Newhart1982Norm MurphyTelevizijska oddaja
Alice1976Policist Gary ConroyTelevizijska oddaja
Pokaži več Pokaži manj

Ujemanja na zaslonu

  • Faith Ford in Bill MaherVera Ford
    • Umor, je napisala
      1984
    [ogled ujemanja]

Zanimivi Članki

Izbira Urednika

Carolina Cerezuela
Carolina Cerezuela
28. maj 2021 ... Carolina Cerezuela novice, trači, fotografije Caroline Cerezuele, biografija, seznam fantov Carolina Cerezuela 2016. Zgodovina odnosov. Seznam zvez Carolina Cerezuela. Zgodovina zmenkov Carolina Cerezuela, 2021, 2020, seznam odnosov Carolina Cerezuela.
Lucie De La Falaise in Marlon Richards
Lucie De La Falaise in Marlon Richards
28. maj 2021 ... Lucie De La Falaise in Marlon Richards fotografije, novice in trače. Izvedite več o ...
Chrystale Wilson
Chrystale Wilson
28. maj 2021 ... Chrystale Wilson novice, trači, fotografije Chrystale Wilson, biografija, seznam fantov Chrystale Wilson 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Chrystale Wilson. Zgodovina zmenkov Chrystale Wilson, 2021, 2020, seznam odnosov Chrystale Wilson.
Melanie Vallejo
Melanie Vallejo
28. maj 2021 ... Novice Melanie Vallejo, trači, fotografije Melanie Vallejo, biografija, seznam fantov Melanie Vallejo 2016. Zgodovina odnosov. Seznam razmerja Melanie Vallejo. Zgodovina zmenkov Melanie Vallejo, 2021, 2020, seznam odnosov Melanie Vallejo.
Scarlett Johansson in Chris Evans
Scarlett Johansson in Chris Evans
28. maj 2021 ... Scarlett Johansson in Chris Evans fotografije, novice in trače. Izvedite več o ...
F. Gary Gray
F. Gary Gray
28. maj 2021 ... F. Gary Gray novice, tračevi, fotografije F. Garyja Greya, biografija, seznam deklet F. Gary Gray 2016. Zgodovina odnosov. F. seznam zvez Gary Gray. Zgodovina zmenkov F. Garyja Gray, 2021, 2020, seznam odnosov F. Garyja Grayja.
Karen kopins
Karen kopins
28. maj 2021 ... Karen Kopins novice, trači, fotografije Karen Kopins, biografija, seznam fantov Karen Kopins 2016. Zgodovina odnosov. Seznam zvez Karen Kopins. Zgodovina zmenkov Karen Kopins, 2021, 2020, seznam odnosov Karen Kopins.