Glavni Odnosi Bea Alonzo

Bea Alonzo

Bea Alonzo ZmenkiUvrstitev 464 73Starost 33 let Zodiak Tehtnica Odnosi 5 skupaj

S kom trenutno hodi?

Dominic Roque in Bea AlonzoDominic Roque je začel hoditi z Bea Alonzo leta 2019. pogled odnos

Odnosi

Bea Alonzo je bila v zvezi z Zanjoejem Marudom(2010 - 2016), Gerald Anderson(2010 - 2019)in Mico Palanca(2006 - 2008).

ki je wilson bethel dating

Bea Alonzo se je srečala z Jakeom Cuenco(2008).



O tem

Bea Alonzo je 33-letna filipinska igralka. Rojena Phylbert Angelie Ranollo Fagestrom 17. oktobra 1987 v Cainti, Rizal, Filipini, je znana po seriji Star Circle Batch 10 v karieri, ki traja od 2002 do danes ter od 2008 do 2001 do danes. Njeno nebesno znamenje je Tehtnica.

Bea Alonzo je sodelovala v 13 tekmah na zaslonu, med njimi tudi Bernard Palanca Štiri sestre in poroka (2013), Derek Ramsay v Tekmeci (2010), Diether Ocampo v Pištole in vrtnice (2011), Dingdong Dantes v Ona je tista (2013)in Enrique Gil v Ona je tista (2013).

Bea Alonzo je članica naslednjih seznamov: rojeni 1987, filipinski otroški igralci in filipinski komiki.



Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Bea Alonzo! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in pridobite zasluge za svoje prispevke.

Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Zmenki4.9 let, 3 mesece4 leta, 8 mesecev2 leti
Srečanje1.---
Skupaj5.9 let, 3 mesece3 leta, 9 mesecev2 leti

Podrobnosti

ImePijte
Srednje imeRanollo
PriimekAlonzo
Polno ime ob rojstvuPhylbert Angelie Ranollo Fagestrom
Alternativno imeBea Alonzo, Phylbert Angellie Ranollo Alonzo, Phylbert Angelie Ranollo Fagestrom, Bea
Starost33 let
Rojstni dan17. oktober 1987
Rojstni krajCainta, Rizal, Filipini
Višina5 '7' (170 cm)
Utež53 lbs (117 lbs)
BuildVitek
Barva očiRjava - svetlo
Barva lasRjava - temna
PosebnostPegast nos, lepotna pika blizu ustnic
Nebesno znamenjeTehtnica
SpolnostNaravnost
NarodnostVečrasno
DržavljanstvoFilipino
Srednja šolaFilipinska ženska univerza - spominska šola Joseja Abada Santosa
UniverzaVisoka šola Fisher Valley, Taguig, Colegio de Sta. Ana, Taguig
Poklicno besediloIgralka, manekenka, pevka, voditeljica
PoklicIgralka
Zahteva do slaveSerija Star Circle 10
Glasbeni žanr (besedilo)Pop, OPM
Leto (-a) aktivno (-a)2002 - danes, 2002 - danes, 2008, 2001 - danes
Instrument (besedilo)Vokal
ZaložbaStar Records (2008)
Agencija za talente (npr. Modeliranje)Star Magic, Inc., ABS-CBN Entertainment
Potrditev blagovne znamkePantene, Kashieca, Bottega Veneta, nakit F&C, Balmain, Dean & DeLuca, Turki
Najljubši ljudjePaulo Coelho
Najljubši filmiLjubezen, pravzaprav (2003)
Najljubše knjigeEnajst minut, ob reki Piedri sem se usedel in jokal

Phylbert Angelli Ranollo Fagestrom (rojen 17. oktobra 1987), bolj znan pod umetniškim imenom Bea Alonzo, je filipinska igralka, manekenka in nekdanja pevka.

Več o Bea Alonzo Manj o Bea Alonzo

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
5.Dominic RoqueRazmerje2019prisoten2 leti
4.Zanjoe MarudoRazmerjeDecember 2010Januar 20165 let
3.Gerald AndersonRazmerjeApril 2010Julij 20199 let
dvaJake basinSrečanje20082008-
1.Mico vzvodRazmerje200620082 leti
Dominic Roque #5.

Dominic Roque

2019

Dominic Roque je začel hoditi z Bea Alonzo 20. ...[ogled par] Zanjoe Marudo #4.

Zanjoe Marudo

2010 - 2016

Zanjoe Marudo in Bea Alonzo sta se ločila januarja ...[ogled par] Gerald Anderson #3.

Gerald Anderson

2010 - 2019

Bea Alonzo in Gerald Anderson sta se ločila v N ...[ogled par] Jake basin #dva

Jake basin

2008

Jake Cuenca in Bea Alonzo sta ločena ...[ogled par] Mico vzvod #1.

Mico vzvod

2006 - 2008

Mico Palanca in Bea Alonzo sta se ločila leta 2008 ...[ogled par] #5.

Dominic Roque

2019

Dominic Roque in Bea Alonzo hodita od leta 2019.



s katero je poročena neve Campbell
Razmerje 2 leti IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskopdvajset%Višina55%Starost52%'> Združljivost 37% pogled odnos #4.

Zanjoe Marudo

2010 - 2016

Zanjoe Marudo in Bea Alonzo z dne 25. decembra 2010 do januarja 2016.

Razmerje 5 let IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop100%Višina55%Starost72%'> Združljivost 62% pogled odnos #3.

Gerald Anderson

2010 - 2019

Bea Alonzo in Gerald Anderson od aprila 2010 do julija 2019.

Razmerje 9 let IzmeriRezultatZodiak40%kitajski horoskop1%Višina55%Starost52%'> Združljivost 37% pogled odnos #dva

Jake basin

2008

Jake Cuenca in Bea Alonzo sta se srečala leta 2008.

ki je zdaj priscilla presley
IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskopdvajset%Višina55%Starost98%'> Združljivost 48% pogled odnos #1.

Mico vzvod

2006 - 2008

Mico Palanca in Bea Alonzo iz leta 2006 do 2008.

Razmerje 2 leti IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskopdvajset%Starost69%'> Združljivost 47% pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Bea Alonzo33 TehtnicaIgralka
Filipino
Dominic Roque30. RakIgralec
Filipino
Zanjoe Marudo38 RakIgralec
Filipino
Gerald Anderson32 ribeIgralec
Filipino
Jake basin33 KozorogIgralec
Filipino
Mico vzvod41 VodnarIgralec
Filipino

Foto galerija

Bea Alonzo Bea Alonzo Bea Alonzo Bea Alonzo Bea Alonzo Bea Alonzo Bea Alonzo Bea Alonzo Potem! Potem! Moj dr. Kwak! (2011) Potem! Potem! Moj dr. Kwak! (2011) Potem! Potem! Moj dr. Kwak! (2011) Sa'yo lamang (2010)

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Štiri sestre pred poroko2020Bobbie SalazarFilm
Nezlomljivo2019MarielFilm
Poročena2018LiaFilm
Grozljivo2018Pat ConsolacionFilm
Prva ljubezen2018Allison CastilloFilm
Ljubezen do zadnjega2017Andeng AgoncilloTelevizijska oddaja
Brez naslova Ruel S. Heroes Project2016Film
Kako biti tvoj2016Film
Ljubezensko razmerje2015AdrianneFilm
Druga priložnost2015BašFilm
Bromance: romanca mojega brata2013Poročni gostFilm
Štiri sestre in poroka2013Bobbie SalazarFilm
Ona je tista2013MačkaFilm
Gospodarica2012Rosario Alfonso, SariFilm
24/7 v ljubezni2012Belle gonzalesFilm
Čudovita zadeva2012Genevieve SaavedraTelevizijska oddaja
Potem! Potem! Moj dr. Kwak!2011DragaFilm
Pištole in vrtnice2011Vladajte SantanaTelevizijska oddaja
Vse Max2011SassyTelevizijska oddaja
Tekmeci2010Angela Abella, Gelai AgustinTelevizijska oddaja
Samo ti2010DianneFilm
Noro te pogrešam2010Mia SamonteFilm
Še jutri je2009SarahTelevizijska oddaja
In tako te ljubim2009LaraFilm
Nekdo naj ljubi2009Melissa GonzalesTelevizijska oddaja
I Heart Betty La Fea2008Televizijska oddaja
Še ena priložnost2007Baša evgenijFilm
Kdorkoli si: Vrnitev2007Jacqueline 'Jackie' Madrigal-Roxas (2007)Televizijska oddaja
Vse o ljubezni2006JeFilm
Blizu tebe2006Bru, MarianFilm
Pacquiao: Film2006Janet, JinkyFilm
Strip2006HildaTelevizijska oddaja
Kdo si kdaj2006Jackie MadrigalTelevizijska oddaja
Star Magic Presents2006MonicaTelevizijska oddaja
Tvoja pesem2006Televizijska oddaja
Dreamboy2005CoFilm
Vse mi pomeniš2005Jasmin Cruz FontanillaTelevizijska oddaja
Zdaj, ko te imam2004Betsy RallosFilm
Moja prva romanca2003Bianca (segment 'Dve srci')Film
Lahko bi bil ti2003Sky San CarlosTelevizijska oddaja
Brezčasna2002Katrina ArgosTelevizijska oddaja
K2BU2002DianneTelevizijska oddaja
Tako se boste spomnili1991Adela, Cory, KnollTelevizijska oddaja
Pokaži več Pokaži manj

Ujemanja na zaslonu

  • Bernard Palanca in Bea AlonzoBernard Lever
    • Štiri sestre in poroka
      2013
    [ogled ujemanja]
  • Derek Ramsay in Bea AlonzoDerek Ramsay
    • In tako te ljubim
      2009
    [+1 več]
  • Diether Ocampo in Bea AlonzoDiether ocampo
    • Pištole in vrtnice
      2011
    [+1 več]
  • Dingdong Dantes in Bea AlonzoDingdong Dantes
    • Ona je tista
      2013
    [ogled ujemanja]
  • Enrique Gil in Bea AlonzoEnrique Gil
    • Ona je tista
      2013
    [ogled ujemanja]
  • Gerald Anderson in Bea AlonzoGerald Anderson
    • Kako biti tvoj
      2016
    [ogled ujemanja]
  • John Lloyd Cruz in Bea AlonzoJohn Lloyd Cruz
    • I Heart Betty La Fea
      2008
    [+12 več]
  • Piolo Pascual in Bea AlonzoPiolo Pascual
    • Dreamboy
      2005
    [ogled ujemanja]
  • Robin Padilla in Bea AlonzoRobin Padilla
    • Pištole in vrtnice
      2011
    [ogled ujemanja]
  • Ronaldo Valdez in Bea AlonzoRonaldo valdez
    • Gospodarica
      2012
    [ogled ujemanja]
  • Sam Milby in Bea AlonzoSam Milby
    • Blizu tebe
      2006
    [+2 več]
  • Vic Sotto in Bea AlonzoVic spodaj
    • Potem! Potem! Moj dr. Kwak!
      2011
    [ogled ujemanja]
  • Zanjoe Marudo in Bea AlonzoZanjoe Marudo
    • 24/7 v ljubezni
      2012
    [+1 več]
Več ujemanj Bea Alonzo na zaslonu Manj Bea Alonzo ujemanj na zaslonu

Zanimivi Članki

Izbira Urednika

Najboljši albumi Gwen Stefani, uvrstitev
Najboljši albumi Gwen Stefani, uvrstitev
Uvrščamo najboljše albume Gwen Stefani vseh časov. Diskografija Gwen Stefani je ena najboljših samostojnih izvajalk, ki so bile včasih ženska skupine ...
Najboljše pesmi EDM leta 2019
Najboljše pesmi EDM leta 2019
Posodobljeno: Oglejte si naš seznam najboljših novih pesmi EDM leta 2020! Ali potrebujete nov seznam predvajanja EDM? Tu so najboljše pesmi EDM leta 2019. Katere so na ...
Edith Haagenrud-Sande
Edith Haagenrud-Sande
28. maj 2021 ... Edith Haagenrud-Sande novice, trači, fotografije Edith Haagenrud-Sande, biografija, seznam fantov Edith Haagenrud-Sande 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Edith Haagenrud-Sande. Zgodovina zmenkov Edith Haagenrud-Sande, 2021, 2020, seznam odnosov Edith Haagenrud-Sande.
Cindy Carol
Cindy Carol
28. maj 2021 ... Novice Cindy Carol, trači, fotografije Cindy Carol, biografija, seznam fantov Cindy Carol 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Cindy Carol. Zgodovina zmenkov Cindy Carol, 2021, 2020, seznam odnosov Cindy Carol.
Marisa Monte in Diogo Pires Goncalves
Marisa Monte in Diogo Pires Goncalves
28. maj 2021 ... Marisa Monte in Diogo Pires Goncalves fotografije, novice in trače. Izvedite več o ...
Wylda rae
Wylda rae
28. maj 2021 ... Novice Wylda Rae, trači, fotografije Wylda Rae, biografija, seznam fantov Wylda Rae 2016. Zgodovina odnosov. Seznam zvez Wylda Rae. Zgodovina zmenkov Wylda Rae, 2021, 2020, seznam odnosov Wylda Rae.
Tom Petty
Tom Petty
28. maj 2021 ... Tom Petty novice, trači, fotografije Toma Pettyja, biografija, seznam deklet Toma Petty 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Toma Pettyja. Zgodovina zmenkov Tom Petty, 2021, 2020, seznam odnosov Toma Petty.