Glavni Zmenki Aybüke Pusat

Aybüke Pusat

Aybüke PusatStarost 26 let Zodiak ribe

S kom trenutno hodi?

Po naših podatkih je Aybüke Pusat verjetno samska.

Odnosi

Za Aybüke Pusat nimamo zapisov o preteklih odnosih.



O tem

Aybüke Pusat je 26-letna turška igralka. Rojena 25. februarja 1995 v Ankari v Turčiji, slovi po Miss Turčija 2014 - Zemlja. Njeno nebesno znamenje je Riba.

Aybüke Pusat je sodelovala že v 5 tekmovanjih na zaslonu Fatih Artman v Bes Kardes (2015), Boran Kuzum v Sahin Hill (2018), Çagatay Ulusoy v Medcezir (2013), Furkan Andıç v Si povsod (2019)in Tolga Saritas v Obljubi (2017).

Aybüke Pusat je članica naslednjih seznamov: rojstva 1994, rojstva 1995 in ljudje iz Istanbula.



Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Aybüke Pusat! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in zaslužite za prispevke.

Podrobnosti

ImeAybüke
PriimekCenter
Alternativno imeAybuke Center
Starost26 let
Rojstni dan25. februar 1995
Rojstni krajAnkara, Turčija
Višina5 '8' (173 cm)
BuildVitek
Barva očiRjava - svetlo
Barva lasRjava - temna
Nebesno znamenjeribe
SpolnostNaravnost
ReligijaMusliman
NarodnostBela
DržavljanstvoTurški
Poklicno besediloIgralka, model, balerina
PoklicIgralka
Zahteva do slaveMiss Turčije 2014 - Zemlja
Doprsje (palci)88
Boki (palci)88
Velikost oblačil36
Velikost čevlja39

Aybüke Pusat (rojena 25. februarja 1995) je turška igralka, baletna plesalka, manekenka in nosilka naslova lepot, ki je bila okronana za Miss Earth Turkey 2014 in naj bi zastopala svojo državo na izboru Miss Earth 2014 Njena materinska družina je tatarskega porekla (turška etnična podskupina). Diplomirala je na baletnem oddelku na Državnem konservatoriju Univerze Hacettepe v Ankari. Prav tako študira izobraževanje na daljavo na poslovnem oddelku Univerze Anadolu.

Več o Aybüke Pusat Manj o Aybüke Pusat

Foto galerija

Aybüke Pusat - Slikovni časopis revije [Turčija] (oktober 2019) Aybüke Pusat - Slikovni časopis revije [Turčija] (oktober 2019) Aybüke Pusat - Slikovni časopis revije [Turčija] (oktober 2019) Aybüke Pusat - Slikovni časopis revije [Turčija] (oktober 2019) Aybüke Pusat - Slikovni časopis revije [Turčija] (oktober 2019) Aybüke Pusat - Slikovna revija Elele [Turčija] (avgust 2019) Aybüke Pusat - Slikovna revija Elele [Turčija] (avgust 2019) Aybüke Pusat - Slikovna revija Elele [Turčija] (avgust 2019) Aybüke Pusat - Slikovna revija Elele [Turčija] (avgust 2019) Aybüke Pusat - Slikovna revija Elele [Turčija] (avgust 2019) Aybüke Pusat - Slikovna revija Elele [Turčija] (avgust 2019) Aybüke Pusat - Slikovna revija Elele [Turčija] (avgust 2019)

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
50m22021DilaraTelevizijska oddaja
Kapi2019NardinFilm
Si povsod2019Selin SeverTelevizijska oddaja
Sahin Hill2018Verda ÖzdenTelevizijska oddaja
To noč2018JazTelevizijska oddaja
Obljubi2017Bahar Kutlu-KarasuTelevizijska oddaja
Obljubi2017Bahar Kutlu-KarasuTelevizijska oddaja
Bes Kardes2015.ZeynepTelevizijska oddaja
Moje življenje2014ZeynepTelevizijska oddaja
Medcezir2013ElifTelevizijska oddaja

Ujemanja na zaslonu

Razprave