Glavni Odnosi Ariel Winter

Ariel Winter

Ariel Winter ZmenkiUvrstitev 1135 -284Starost 23 let Zodiak Vodnar Odnosi 5 skupaj

S kom trenutno hodi?

Ariel Winter in Luke BenwardAriel Winter hodi z Lukeom Benwardom pogled odnos

Odnosi

Ariel Winter je bila v odnosih z Levijem Meadenom(2019), Laurent Gaudette(2013 - 2016), Cameron Palatas(2012 - 2013)in Callan McAuliffe(2011).

ki je viggo mortensen dating

O tem

Ariel Winter je 23-letna ameriška igralka. Rojena Eleftheria Winter Workman, 28. januarja 1998 v Los Angelesu v Kaliforniji, ZDA, je znana po Modern Family v karieri, ki traja od leta 2002 do danes. Njeno nebesno znamenje je Vodnar.



Ariel Winter je sodelovala v 4 tekmovanjih na zaslonu, med njimi tudi Joe Mande Sodobna družina (2009), Joe Metcalf v Sodobna družina (2009), Matthew Gumley v Sodobna družina (2009)in Suraj Partha v Sodobna družina (2009).

Ariel Winter je članica naslednjih seznamov: ameriški filmski igralci, igralci iz Kalifornije in ameriški televizijski igralci.

Prispevajte

Pomagajte nam zgraditi svoj profil Ariel Winter! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in zaslužite za svoje prispevke.



Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Zmenki5.2 leti, 9 mesecev1 leto, 2 meseca10 mesecev, 4 dni
Skupaj5.2 leti, 9 mesecev1 leto, 2 meseca10 mesecev, 4 dni

Podrobnosti

ImeEleftheria (Ariel)
PriimekZima
Polno ime ob rojstvuZimski delavec Eleftheria
Alternativno imeEleftheria Winter Workman, Ariel Winter, Ariel Winter Workman
Starost23 let
Rojstni dan28. januarja 1998
Rojstni krajLos Angeles, Kalifornija, ZDA
Višina5 '1' (155 cm)
Utež56 lbs (123 lbs)
BuildPovprečno
Barva očiRjava - temna
Barva lasRjava - temna
Nebesno znamenjeVodnar
SpolnostNaravnost
ReligijaGrški pravoslavci
NarodnostBela
Državljanstvoameriški
Poklicno besediloIgralka, pevka, manekenka
PoklicIgralka
Zahteva do slaveSodobna družina
Leto (-a) aktivno (-a)2005 – danes, 2002 – danes
Doprsje (palci)38
Velikost skodeliceD
Pas (palci)28.
Boki (palci)3. 4
Velikost oblačil12.
Velikost čevlja7.5
Uradne spletne straniwww.arielwinter.net/, http://www.arielwinter.net
OčeGlenn Workman
MatiChrisoula Workman
BratJimmy Workman (igralec)
SestraShanelle Workman Gray (igralka)
Najljubše TV oddajeRokoborba, veselje, Dexter
Najljubša hranaMarshmallows
Najljubše barveZelena

Ariel Winter Workman (rojena 28. januarja 1998) je ameriška igralka in glasovna igralka. Znana je po vlogi Alexa Dunphyja v humoristični seriji Moderna družina, pa tudi po glasu naslovnega junaka v oddaji Disney Junior Sofija Prva in po glasu Penny Peterson v animiranem filmu Gospod Peabody in Sherman iz leta 2014. Winter in njeni člani zasedbe Modern Family so osvojili štiri nagrade Screen Actors Guild Award za najboljši ansambel v humoristični seriji.

Več o Ariel Winter Manj o Ariel Winter

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
5.Luke BenwardRazmerjeDecember 2019prisoten1 leto
4.Levi MeadenRazmerjeAvgust 2019Avgust 2019-
3.Laurent GaudetteRazmerjeOktober 201330. junij 20162 leti
dvaCameron PalatasRazmerje201220131 leto
1.Callan McAuliffeRazmerje R November 2011201110 mesecev
Luke Benward #5.

Luke Benward

2019

Ariel Winter hodi z Lukeom Benwardom ...[ogled par] Levi Meaden #4.

Levi Meaden

2019

Levi Meaden in Ariel Winter sta se avgusta ločila ...[ogled par] Laurent Gaudette #3.

Laurent Gaudette

2013 - 2016

Laurent Gaudette in Ariel Winter sta ločila ...[ogled par] Cameron Palatas #dva

Cameron Palatas

2012 - 2013

Cameron Palatas in Ariel Winter sta se ločila v ...[ogled par] Callan McAuliffe #1.Govorica

Callan McAuliffe

2011

Callan McAuliffe in Ariel Winter sta bila bolj glasna ...[ogled par] #5.

Luke Benward

2019

Ariel Winter in Luke Benward hodita od decembra 2019.

Razmerje 1 leti IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop100%Višina91%Starost84%'> Združljivost 74% pogled odnos #4.

Levi Meaden

2019

Levi Meaden in Ariel Winter od novembra 2016 do avgusta 2019.



IzmeriRezultatZodiak40%kitajski horoskopdvajset%Višina73%Starost44%'> Združljivost 44% pogled odnos #3.

Laurent Gaudette

2013 - 2016

Laurent Gaudette in Ariel Winter od 2013 do 30. junija 2016.

Razmerje 2 leti pogled odnos #dva

Cameron Palatas

2012 - 2013

Cameron Palatas in Ariel Winter iz leta 2012 do 2013.

Razmerje 1 leti IzmeriRezultatZodiak60%kitajski horoskop80%Višina73%Starost72%'> Združljivost 71% pogled odnos #1.

Callan McAuliffe

2011 (govorice)

Govori se, da se je Callan McAuliffe novembra 2011 povezal z Ariel Winter.

Razmerje 10 mesecev IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop100%Višina73%Starost84%'> Združljivost 89% pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Ariel Winter2. 3 VodnarIgralka
ameriški
Luke Benward26. BikIgralec
ameriški
Levi Meaden33 DevicaIgralec
Kanadski
Laurent Gaudette-
Cameron Palatas27. ribeIgralec
ameriški
Callan McAuliffe26. VodnarIgralec
Avstralski

Foto galerija

Ariel Winter - Ogledano v njeni lokalni trgovini z živili v Studio City Ariel Winter - Ogledano v njeni lokalni trgovini z živili v Studio City Ariel Winter - Ogledano v njeni lokalni trgovini z živili v Studio City Ariel Winter - Ogledano v njeni lokalni trgovini z živili v Studio City Ariel Winter - Ogledano v njeni lokalni trgovini z živili v Studio City Ariel Winter - Ogledano v njeni lokalni trgovini z živili v Studio City Ariel Winter - Ogledano v njeni lokalni trgovini z živili v Studio City Ariel Winter - Ogledano v njeni lokalni trgovini z živili v Studio City Ariel Winter - Ogledano v njeni lokalni trgovini z živili v Studio City Ariel Winter - Ogledano v njeni lokalni trgovini z živili v Studio City Ariel Winter - Ogledano v njeni lokalni trgovini z živili v Studio City Ariel Winter - Ogledano v njeni lokalni trgovini z živili v Studio City

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Zadnja filmska zvezda2018Lil McDougalFilm
Smrkci: Izgubljena vas2017SmurfLily (glas)Film
Elena iz Avalorja2016Princesa Sofija, SofijaTelevizijska oddaja
Zakon Mila Murphyja2016JackieTelevizijska oddaja
Safelight2015.KateFilm
G. Peabody & Sherman2014Penny Peterson (glas)Film
Power of Me (glasbeni video)2014SofijaKratek film
Sofija Prva2013SofijaTelevizijska oddaja
Tisoč besed2012Lila (brez kredita)Film
Dogodivščine Tadea Jonesa2012Sara Lavrof (ameriška različica, glas)Film
ParaNorman2012Blithe Hollow Kid (glas)Film
Izrez2012GraceFilm
Gnusni božič2012Abby, Bratty Girl (glas)Televizijska oddaja
Spremljevalec2011SallyFilm
Film Phineas in Ferb: V drugi dimenziji2011Dodatni glasovi (glas), GretchenTV film
Jake in pirati Never Land2011Marina sirena, sireneTelevizijska oddaja
Fred 2: Noč živega Freda2011TaliaTV film
Minnie's Bow-Toons2011Roxie VevericaTelevizijska oddaja
Morilci2010SadieFilm
Nic & Tristan Go Mega Dega2010LisaFilm
Mlada pravičnost2010Queen LossTelevizijska oddaja
Zelena puščica2010Princess Perdita (glas)Kratek film
R.L. Stine's The Haunting Hour2010Gracie Wild, JennyTelevizijska oddaja
Oblačno z možnostjo mesnih kroglic2009Dodatni glasovi (glas)Film
Življenje je vroče v Cracktownu2009SuzieFilm
Nasproti dneva2009Carla BensonFilm
Zgodbe iz katoliške cerkve Elvis!2009Majhna punčkaFilm
Afro samuraj: vstajenje2009Young Sio (glas)TV film
Prisila2009Sarah BarnettFilm
Montana Amazonka2009Ona je stara 9 letFilm
Sodobna družina2009Alex DunphyTelevizijska oddaja
Horton sliši koga!2008Dodatni glasovi (glas)Film
En neodgovorjen klic2008Ellie LaytonFilm
Speed ​​Racer2008Mlada TrixieFilm
Madagaskarji Pingvini2008Majhna punčkaTelevizijska oddaja
Phineas in Ferb2007Gretchen, Teen Gretchen, Wendy StinglehopperTelevizijska oddaja
Radoveden George2006Kid (glas)Film
Pečen na žaru2006DollyFilm
Ledena doba: Taljenje2006Dodatni glasovi (glas)Film
Čez živo mejo2006Film
Jericho2006JulieTelevizijska oddaja
Kratke hlače Shorty McShorts2006TaffyTelevizijska oddaja
Torej NOTORIous2006Mala ToriTelevizijska oddaja
CollegeHumor Originals2006DoraTelevizijska oddaja
Final Fantasy VII: Adventni otroci2005Dodatni glasovi (angleška različica, glas)Film
Kiss Kiss Bang Bang2005Harmony Faith Lane - Starost 7Film
Kosti2005LizaTelevizijska oddaja
Zločinski umi2005KatieTelevizijska oddaja
Freddie2005SkitnicaTelevizijska oddaja
Šepetalec duhovom2005NatalieTelevizijska oddaja
Robot Chicken2005Služkinja, dekle LOL, MariaTelevizijska oddaja
Tickle U2005Kokice (segmenti)Televizijska oddaja
Poslušajte2004Majhna punčkaTelevizijska oddaja
Mi vsi2003Televizijska oddaja
Sesanje / zatikanje2003Otrok # 3Televizijska oddaja
Menih2002Donna CainTelevizijska oddaja
Prečkanje Jordanije2001GwenTelevizijska oddaja
Zakon in red: posebna enota za žrtve1999Raegan JamesTelevizijska oddaja
JE1994Lucy MooreTelevizijska oddaja
Ne odjavite seAnnieFilm
CrimelandsKokosov orehFilm
Pokaži več Pokaži manj

Ujemanja na zaslonu

  • Ariel Winter in Joe MandeJoe Mande
    • Sodobna družina
      2009
    [ogled ujemanja]
  • Ariel Winter in Joe MetcalfJoe Metcalf
    • Sodobna družina
      2009
    [ogled ujemanja]
  • Ariel Winter in Matthew GumleyMatthew Gumley
    • Sodobna družina
      2009
    [ogled ujemanja]
  • Ariel Winter in Suraj ParthaSuraj Partha
    • Sodobna družina
      2009
    [ogled ujemanja]

Zanimivi Članki