Glavni Odnosi Ariana Grande

Ariana Grande

Ariana Grande Poročena2. uvrstitev dvaStarost 27 let Zodiak Rak Odnosi 8 skupaj Čestitamo Ariani Grande in Daltonu Gomezu!
Poročena maja 2021.

S kom trenutno hodi?

Ariana Grande in Dalton GomezDalton Gomez in Ariana Grande sta od maja 2021 poročena 17 dni. pogled odnos

Odnosi

Ariana Grande je bila zaročena s Peteom Davidsonom(2018).

Ariana Grande je bila v razmerju z Macom Millerjem(2016 - 2018), Ricky Alvarez(2015 - 2016), Veliki Sean(2014 - 2015), Nathan Sykes(2013), Jai Brooks(2012 - 2014)in Graham Phillips(2008 - 2011).



O tem

Ariana Grande je 27-letna ameriška pevka. Rojena Ariana Grande Butera 26. junija 1993 v Boca Ratonu na Floridi v ZDA, slovi po Victoriousu. Njeno nebesno znamenje je rak.

gugu mbatha-surovi zakonec

Ariana Grande je sodelovala v 9 tekmovanjih na zaslonu, med njimi tudi Chris O'Neal Prevara (2013), Ephraim Sykes v Lak za lase v živo! (2016), Max Carver noter Zmagovito (2010), Avan Jogia v Zmagovito (2010)in Ed Westwick v Medtem ko ste spali (devetindevetdeset petindevetdeset).

Ariana Grande je članica naslednjih seznamov: Nekdanje rimokatoličanke, ameriške plesne glasbenice in ameriške pevke.



Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Ariane Grande! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in zaslužite za svoje prispevke.

adrien brody in elsa pataky

Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Poročena1.1 leto, 4 mesece--
Zaročena1.5 mesecev, 15 dni--
Zmenki6.3 leta, 3 mesece1 leto, 6 mesecev4 mesece, 2 dni
Skupaj8.3 leta, 3 mesece1 leto, 4 mesece4 mesece, 2 dni

Podrobnosti

ImeAriana
PriimekGrande-Butera
Polno ime ob rojstvuAriana grande butera
Alternativno imeAri, Little Red, Riri, Arianna Grande-Butera, Ariana Grande
Starost27 let
Rojstni dan26. junij 1993
Rojstni krajBoca Raton, Florida, ZDA
Višina5 '0' (152 cm)
Utež47 lbs (104 lbs)
BuildVitek
Barva očiRjava - temna
Barva lasRjava - temna
PosebnostVdolbina na levem licu, majhna postava, njen podpis visok čop
Nebesno znamenjeRak
SpolnostNaravnost
ReligijaRimskokatoliška
NarodnostBela
Državljanstvoameriški
Srednja šolaPrepatory School of North Broward (osip)
Poklicno besediloPevka, igralka, manekenka, plesalka, glasovna umetnica
PoklicPevka
Zahteva do slaveZmagovito
Glasbeni žanr (besedilo)Pop, R&B, Edm
Leto (-a) aktivno (-a)2008 – danes
Instrument (besedilo)Vokal
ZaložbaRepublika, Nick
Pridruženi zakoniNicki Minaj, Big Sean, Mac Miller, Victoria Monét, Pharrell Williams, Tayla Parx, Social House, Cashmere Cat, Justin Bieber, Elizabeth Gillies, The Weeknd
Agencija za talente (npr. Modeliranje)Agencija za rezervacijo zabave, agencija Richard De La Font
Doprsje (palci)32
Velikost skodeliceTO
Pas (palci)24.
Boki (palci)32
Velikost oblačildva
Velikost čevlja6 (ZDA), 37,5 (EU), 4,5 (Združeno kraljestvo), 230 (J)
Uradne spletne straniarianagrande.com, myspace.com/arianagrande, www.facebook.com/arianagrande, twitter.com/arianagrande, arianasings.tumblr.com, www.youtube.com/user/arianagrande ', instagram.com/arianagrande/, instagram. com / arianagrande, www.nndb.com/people/610/000274785/, http://www.arianagrande.com/, http://arianagrande.com, https://www.arianagrande.com, https: // arianagrande.com, https://arianagrande.com/
OčeEdward Butera
MatiJoan Grande
BratFrankie Grande (polbrat)
PrijateljElizabeth Gillies, Daniella Monet, Justin Bieber, Avan Jogia, Camila Cabello, Matt Bennett, Greyson Chance, Colleen Ballinger, Glozell Green, Austin Mahone, Demi Lovato, Katy Perry, Rihanna, Scooter Braun, Emma Roberts, Niall Horan, Liam Payne, Zayn Malik, Harry Styles, Louis Tomlinson, Zedd, Iggy Azealea, Jack Griffo, Zendaya, Bella Thorne, Aretha Franklin, Michelle Obama, Barack Obama, Nick Jonas, Kira Kosarin, Nikki Bella, Brie Bella, Kendall Jenner, Kylie Jenner, Kim Kardashian, Khloé Kardashian, Kourtney Kardashian, Taylor Swift, Victoria Justice, Meghan Trainor, Robbie Shapiro, Tori Vega, Trina Vega, Andre Harris, Jade West, Beck Oliver
Pridruženi ljudjeJennette McCurdy, Elizabeth Gillies, Frankie Grande, Iggy Azealea, Zedd, Scooter Braun, Justin Bieber
Hišni ljubljenčkiCoco (pes), Toulouse (pes), Ophelia (pes)
Najljubši ljudjeBeyonce, Britney Spears, Christina Aguilera, Marilyn Monroe, Dan Schneider, Madonna, Mariah Carey, Scott Fellows, Scooter Braun, Celine Dion, Jennifer Garner, Leonardi DiCaprio, Audrey Hepburn, Natalie Portman, Jim Carey, Lionel Messi
Najljubši filmiWreck It-Ralph, Ljubezen pravzaprav, Beležnica, Prevara, 13 od 30, Zamrznjen, Bruce Vsemogočni
Najljubše TV oddajeZmagovalci, preživeli, ameriški naslednji top model, življenjska serija, Sam in mačka, hiša Anubisa, glas, tračerica, projektna vzletno-pristajalna steza
Najljubše skupineImogen Heap, Big Time Rush, One Direction, Christina Aguilera, Mariah Carrey
Najljubše pesmiLepa - Christina Aguillera, Kaj te naredi lepa - Ena smer, Krik - Usher
Najljubše knjigeHarry Potterjeva serija
Priljubljena mestaJužna Afrika, Malezija, Boca Raton, Florida
Najljubša hranaLosos, kokosova voda, kakavovi lističi, jagode, solata
Najljubše barveBledo roza, rdeča, otroško zelena, beli beli slez
Najljubši dodatkiŠkornji, loki za lase, lasnice, nosilci repa

Ariana Grande-Butera () (rojena 26. junija 1993) je ameriška pevka in igralka. Grande, rojena v Boca Ratonu na Floridi, je svojo kariero začela pri 15 letih leta 2008 v broadwayskem muzikalu 13. Zaslovela je z vlogo Mačke Valentine v televizijski seriji Nickelodeon Victorious (2010–2013) in Sam & Cat (2013–2014 ). Potem je leta 2011 podpisala založbo Republic Records, potem ko so vodstvo založbe odkrili videoposnetke njenih pesmi v YouTubu. Njen pop in R&B debitantski album pod vplivom doo iz leta 1950, Yours Truly (2013), je na vrhu ameriške lestvice Billboard 200, medtem ko se je njegov vodilni singl, The Way, uvrstil med prvih deset ameriškega Billboard Hot 100. Po izidu , kritiki primerjali Grande z Mariah Carey zaradi širokega glasovnega razpona in žvižga.

Več o Ariani Grande Manj o Ariani Grande

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
8.Dalton GomezPoročenaJanuar 2020prisoten1 leto
7.Pete DavidsonRazmerjeMaj 201813. oktober 20185 mesecev
6.Mac MillerRazmerjeAvgust 2016Maj 20181 leto
5.Ricky AlvarezRazmerjeJunij 2015Julij 20161 leto
4.Veliki SeanRazmerjeJulij 2014April 20159 mesecev
3.Nathan SykesRazmerjeAvgust 2013December 20134 mesece
dvaJai BrooksRazmerjeAvgust 2012Julij 20141 leto
1.Graham PhillipsRazmerjeSeptember 2008December 20113 leta
Dalton Gomez #8.

Dalton Gomez

2020

Dalton Gomez in Ariana Grande sta bila ...[ogled par] Pete Davidson #7.

Pete Davidson

2018

Pete Davidson in Ariana Grande sta se ločila ...[ogled par] Mac Miller #6.

Mac Miller

2016 - 2018

Mac Miller in Ariana Grande sta se maja ločila ...[ogled par] Ricky Alvarez #5.

Ricky Alvarez

2015 - 2016

Ricky Álvarez in Ariana Grande sta se ločila v ...[ogled par] Veliki Sean #4.

Veliki Sean

2014 - 2015

Big Sean in Ariana Grande sta se ločila 8. A ...[ogled par] Nathan Sykes #3.

Nathan Sykes

2013

Nathan Sykes in Ariana Grande sta se ločila v D ...[ogled par] Jai Brooks #dva

Jai Brooks

2012 - 2014

Jai Brooks in Ariana Grande sta se ločila februarja ...[ogled par] Graham Phillips #1.

Graham Phillips

2008 - 2011

Ariana Grande in Graham Phillips sta se ločila ...[ogled par] #8.

Dalton Gomez

2020

Dalton Gomez in Ariana Grande sta poročena 17 dni. Potem ko sta se zbrala januarja 2020, sta hodila 11 mesecev. Po 4 mesecih zaroke sta se poročila maja 2021.



Razmerje 1 leti IzmeriRezultatZodiak60%kitajski horoskopdvajset%Višina73%Starost52%'> Združljivost 51% pogled odnos #7.

Pete Davidson

2018

Pete Davidson in Ariana Grande sta bila zaročena 4 meseca. Zmenjena sta bila en mesec po tem, ko sta se zbrala maja 2018. Snubila sta se 9. junija 2018, kasneje pa sta se ločila 13. oktobra 2018.

Razmerje 5 mesecev IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskop1%Višina91%Starost98%'> Združljivost 68% pogled odnos #6.

Mac Miller

2016 - 2018

Mac Miller in Ariana Grande od avgusta 2016 do maja 2018.

Razmerje 1 leti IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskopdvajset%Višina73%Starost98%'> Združljivost 68% pogled odnos #5.

Ricky Alvarez

2015 - 2016

Ricky Álvarez in Ariana Grande od junija 2015 do julija 2016.

Razmerje 1 leti IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskopdvajset%Višina73%Starost98%'> Združljivost 68% pogled odnos #4.

Veliki Sean

2014 - 2015

Big Sean in Ariana Grande od julija 2014 do aprila 2015.

koliko je stara barbara bermudo
Razmerje 9 mesecev IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop80%Višina73%Starost72%'> Združljivost 61% pogled odnos #3.

Nathan Sykes

2013

Nathan Sykes in Ariana Grande od avgusta do decembra 2013.

Razmerje 4 mesece IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop1%Višina73%Starost98%'> Združljivost 48% pogled odnos #dva

Jai Brooks

2012 - 2014

Jai Brooks in Ariana Grande od aprila do julija 2014.

Razmerje 1 leti IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskopdvajset%Višina73%Starost52%'> Združljivost 41% pogled odnos #1.

Graham Phillips

2008 - 2011

Ariana Grande in Graham Phillips od leta 2008 do decembra 2011.

Razmerje 3 leta IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop1%Starost98%'> Združljivost 30% pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Ariana Grande27. RakPevka
ameriški
Dalton Gomez25. LeoDrugo
ameriški
Pete Davidson27. ŠkorpijonKomik
ameriški
Mac Miller26. KozorogReper
ameriški
Ricky Alvarez28. RakPlesalka
Mehiški
Veliki Sean33 OvenReper
ameriški
Nathan Sykes28. OvenPevka
Britanski
Jai Brooks26. BikGlasbenik
Avstralski
Graham Phillips28. OvenIgralec
ameriški

Foto galerija

Ariana Grande - Vožnja Tesle v Los Angelesu Ariana Grande - Vožnja Tesle v Los Angelesu Ariana Grande - Vožnja Tesle v Los Angelesu Ariana Grande - Vožnja Tesle v Los Angelesu Ariana Grande - Vožnja Tesle v Los Angelesu Ariana Grande - Vožnja Tesle v Los Angelesu Ariana Grande - Vožnja Tesle v Los Angelesu Ariana Grande - Vožnja Tesle v Los Angelesu Ariana Grande Ariana Grande - zmenek z zaročencem Daltonom Gomezom v Los Angelesu Ariana Grande - zmenek z zaročencem Daltonom Gomezom v Los Angelesu Ariana Grande - zmenek z zaročencem Daltonom Gomezom v Los Angelesu

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Ne glej gor2020Riley BinaFilm
Moški v črnem: mednarodni2019Alien on TV Monitor (neznan)Film
Hecanje2018Majhna velikaTelevizijska oddaja
Zoolander 22016Lateks BDSMFilm
Lak za lase v živo!2016Penny PingletonTV film
Stevie Wonder Feat Ariana Grande: Faith2016Ariana GrandeKratek film
Kraljice krikov2015Chanel # 2Televizijska oddaja
Underdogs2013Laura (ameriška različica, glas)Film
Prevara2013Amanda BensonTV film
Sam & Cat2013Mačka Valentine, JazTelevizijska oddaja
Snežinka, bela gorila2011Snežinka (angleška različica, glas)Film
iParty z zmagovalcem2011Mačka ValentineTV film
Zmagovito2010Mačka, mačka ValentineTelevizijska oddaja
Nickelodeon Cast: Jingle Bells 2010, različica2010Ariana GrandeKratek film
Baterija je prazna2008Bat Mitzvah RifferTelevizijska oddaja
Winx klub2004Princesa DiasproTelevizijska oddaja
Družinski človek1999ItalijankaTelevizijska oddaja
Pokaži več Pokaži manj

Ujemanja na zaslonu

  • Ariana Grande in Chris O'NealChris O'Neal
    • Prevara
      2013
    [ogled ujemanja]
  • Ariana Grande in Ephraim SykesEphraim Sykes
    • Lak za lase v živo!
      2016
    [ogled ujemanja]
  • Ariana Grande in Max CarverMax Carver
    • Zmagovito
      2010
    [ogled ujemanja]
  • Avan Jogia in Ariana GrandeAvan Jogia
    • Zmagovito
      2010
    [ogled ujemanja]
  • Ed Westwick in Ariana GrandeEd Westwick
    • To je tako krokar
      2003
    [+1 več]
  • Matt Angel in Ariana GrandeMatt Angel
    • Zmagovito
      2010
    [ogled ujemanja]
  • Matt Bennett in Ariana GrandeMatt Bennett
    • Sumrak saga: Zore - 1. del
      2011
    [+1 več]
  • Matthew Morrison in Ariana GrandeMatthew Morrison
    • Underdogs
      2013
    [ogled ujemanja]
  • Owen Wilson in Ariana GrandeOwen Wilson
    • Zoolander 2
      2016
    [ogled ujemanja]
Več ujemanj na zaslonu Ariane Grande Manj ujemanj na zaslonu Ariane Grande

Zanimivi Članki

Izbira Urednika

John Reid
John Reid
28. maj 2021 ... John Reid novice, trači, fotografije Johna Reida, biografija, seznam fantov John Reid 2016. Zgodovina odnosov. John Reid seznam odnosov. Zgodovina zmenkov John Reid, 2021, 2020, seznam odnosov John Reid.
Ženske, ki so hodile z Markom Philippoussisom
Ženske, ki so hodile z Markom Philippoussisom
Znane ženske, ki so hodile z Markom Philippoussisom, so naštete po abecedi s fotografijami, če so na voljo. Če se sprašujete 'Kdo je dobil Marka Philippoussisa ...
Martha Ofelia Galindo
Martha Ofelia Galindo
28. maj 2021 ... Martha Ofelia Galindo novice, trači, fotografije Marthe Ofelia Galindo, biografija, seznam fantov Marthe Ofelia Galindo 2016. Zgodovina odnosov. Seznam razmerja Martha Ofelia Galindo. Martha Ofelia Galindo Zgodovina zmenkov, 2021, 2020, seznam odnosov Martha Ofelia Galindo.
Prank na starejše, ki so šli predaleč
Prank na starejše, ki so šli predaleč
Pranksije srednješolskih maturantov so obred za diplomante. Večina starejših ostaja nedolžnih, včasih pa so srednješolske potegavščine res škodljive ...
Amy Schumer ljubi in povezuje
Amy Schumer ljubi in povezuje
S kom je Amy Schumer? Številni znani moški so hodili z Amy Schumer in ta seznam vam bo dal več podrobnosti o teh srečnežih. Vključno z Amy Schumers ...
Patrick Stewart in Wendy Neuss
Patrick Stewart in Wendy Neuss
28. maj 2021 ... Patrick Stewart in Wendy Neuss fotografije, novice in trače. Izvedite več o ...
12 šokantnih podrobnosti o smrti Marilyn Monroe, ki je verjetno niste nikoli poznali
12 šokantnih podrobnosti o smrti Marilyn Monroe, ki je verjetno niste nikoli poznali
Marilyn Monroe je umrla zaradi prevelikega odmerjanja barbiturata. Njeno telo so odkrili 5. avgusta 1962 v njenem domu na 12305 Fifth Helena Drive v Brentwoodu v Kaliforniji. Od ...