Glavni Odnosi Anthony Padilla

Anthony Padilla

Anthony Padilla ZmenkiUvrstitev 1974 1192Starost 33 let Zodiak Devica Odnosi 4 skupaj

S kom trenutno hodi?

Anthony Padilla in Lauren Mychal (Glam & Gore)lauren mychal (Glam & Gore) hodi z Anthonyjem Padillo pogled odnos

Odnosi

Anthony Padilla je bil zaročen s Kalel Cullen(2013 - 2014).

ki je z Emily ratajkowski hodila

Anthony Padilla je bil v razmerju z Miel Bredouw(2015 - 2019)in Kristina Carrillo-Bucaram(2015).



O tem

Anthony Padilla je 33-letna ameriška osebnost. Anthony Daniel Padilla, rojen 16. septembra 1987 v Carmichaelu v Kaliforniji, ZDA, je znan po Youtube kanalu 'Smosh'. Njegovo nebesno znamenje je Devica.

Anthony Padilla je bil na dveh tekmovanjih na zaslonu, med njimi tudi Jillian Nelson Smosh: Film (2015)in Olivia Sui v Smosh (2005).

Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Anthonyja Padille! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in zaslužite za svoje prispevke.



Diego Reyes in Paola Torres

Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Zaročena1.4 leta, 1 mesec--
Zmenki3.6 let, 4 mesece3 leta, 11 mesecev1 leto, 8 mesecev
Skupaj4.6 let, 4 mesece3 leta, 11 mesecev1 leto, 8 mesecev

Podrobnosti

ImeAnthony
Srednje imeDaniel
PriimekPadilla
Polno ime ob rojstvuAnthony Daniel Padilla
Starost33 let
Rojstni dan16. september 1987
Rojstni krajCarmichael, Kalifornija, ZDA
Višina5 '11' (180 cm)
Utež73 lbs (160 lbs)
BuildAtletski
Barva očiRjava - temna
Barva lasRjava - temna
Nebesno znamenjeDevica
SpolnostNaravnost
NarodnostBela
Državljanstvoameriški
Poklicno besediloYoutuber
PoklicOsebnost
Zahteva do slaveYoutube kanal 'Smosh'
Uradne spletne straniwww.imdb.com/name/nm3597101/, twitter.com/smoshanthony, www.facebook.com/smoshAnthony, www.youtube.com/user/AnthonyPadilla
PrijateljIan Hecox, Joey Graceffa, Sawyer Hartman, Meghan Camarena, Whitney Milam, Shane Dawson
Hišni ljubljenčkiKabuki (mačka), Pip (mačka)
Več o Anthonyju Padilli Manj o Anthonyju Padilli

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
4.Lauren Mychal (Glam & Gore)RazmerjeSeptember 2019prisoten1 leto
3.Draga BredouwRazmerjeMaj 201520193 leta
dvaKristina Carrillo-BucaramNeznano R 2015.2015.-
1.Kalel cullenRazmerjeOktober 2010November 20144 leta
Lauren Mychal (Glam & Gore) #4.

Lauren Mychal (Glam & Gore)

2019

lauren mychal (Glam & Gore) hodi z Anthonyjem ...[ogled par] Draga Bredouw #3.

Draga Bredouw

2015 - 2019

Miel Bredouw in Anthony Padilla sta se ločila v ...[ogled par] Kristina Carrillo-Bucaram #dvaGovorica

Kristina Carrillo-Bucaram

2015.

Kristina Carrillo-Bucaram in Anthony Padilla ...[ogled par] Kalel cullen #1.

Kalel cullen

2010 - 2014

Kalel Cullen in Anthony Padilla sta se ločila v ...[ogled par] #4.

Lauren Mychal (Glam & Gore)

2019

Lauren Mychal (Glam & Gore) in Anthony Padilla hodita od septembra 2019.

Razmerje 1 leti IzmeriRezultatZodiak1%kitajski horoskop1%Starost84%'> Združljivost 22% pogled odnos #3.

Draga Bredouw

2015 - 2019

Miel Bredouw in Anthony Padilla od maja 2015 do 2019.

Razmerje 3 leta IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop1%Starost84%'> Združljivost 46% pogled odnos #dva

Kristina Carrillo-Bucaram

2015 (govorice)

Govori se, da se je Kristina Carrillo-Bucaram leta 2015 povezala z Anthonyjem Padillo.



IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskopdvajset%Višina55%Starost98%'> Združljivost 63% pogled odnos #1.

Kalel cullen

2010 - 2014

Kalel Cullen in Anthony Padilla sta bila zaročena 1 leto. Hodila sta dve leti po tem, ko sta se zbrala oktobra 2010. Zmenjena sta bila 29. junija 2013, kasneje pa sta se ločila novembra 2014.

michel rjava in margarita muñoz
Razmerje 4 leta IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop1%Starost84%'> Združljivost 46% pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Anthony Padilla33 DevicaOsebnost
ameriški
Lauren Mychal (Glam & Gore)31. Škorpijon
Draga Bredouw31. RakOsebnost
ameriški
Kristina Carrillo-Bucaram3. 4 ribeOsebnost
ameriški
Kalel cullen32 OvenOsebnost
ameriški

Foto galerija

Anthony Padilla Anthony Padilla Anthony Padilla Anthony Padilla in Lauren Mychal (Glam & Gore) Anthony Padilla in Lauren Mychal (Glam & Gore) Anthony Padilla in Lauren Mychal (Glam & Gore) Anthony Padilla in Lauren Mychal (Glam & Gore) Anthony Padilla in Lauren Mychal (Glam & Gore) Anthony Padilla in Lauren Mychal (Glam & Gore) Anthony Padilla in Lauren Mychal (Glam & Gore) Anthony Padilla in Lauren Mychal (Glam & Gore) Anthony Padilla in Lauren Mychal (Glam & Gore)

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Kri in ličila: zadnji smeh klovna Blah Blah2020Daniel ClemmensTelevizijska oddaja
Ti pošast2020Ashton KennedyKratek film
John Wick: 3. poglavje - Parabellum2019Blagajna (brez kredita)Film
Film Angry Birds 22019Hal (glas)Film
Krivi junaka2019Duke Tugger, John Wilkes BoothTelevizijska oddaja
Najboljši anketar kdaj2019Anthony PadillaTelevizijska oddaja
Mini-posmeh2019Trener za prezgodnjo ejakulacijoTelevizijska oddaja
To je aplikacija?2019VoditeljTelevizijska oddaja
Dan na plaži2018Ravnatelj MorrisKratek film
Začetni paket2018Bryce JohnsonTelevizijska oddaja
FANtazije2017Gost zvezdeTelevizijska oddaja
Jezni ptiči2016Hal (glas)Film
Števci delov2016AntonTelevizijska oddaja
Slab internet2016JanezTelevizijska oddaja
Pobegni noč2016Filmski ustvarjalecTelevizijska oddaja
Ghostmates2016CharlieFilm
Arktična pustolovščina: Na zamrznjenem ribniku2016Freddy (angleška različica, glas)Film
Ghostmates BTS2016CharlieFilm
Alternativni življenjski slog: izkušnja Stevena Suptic2016AnthonyFilm
Ježi2016Bobby (angleška različica, glas)Film
Smosh: Film2015.AnthonyFilm
Super Smosh2015.AnthonyTelevizijska oddaja
Vsak [prazen] kdajkoli2015.RazličnoTelevizijska oddaja
Thomas Sanders2015.AnthonyTelevizijska oddaja
Volkovi kaosa2015.AnthonyTelevizijska oddaja
Vesel božič za Minecraft2015.Anthony, Blitter (glas), BožičekKratek film
Božična apokalipsa2014Anthony (glas)Kratek film
Smosh dojenčki2013Anthony, dojenček Anthony, najstnik AnthonyTelevizijska oddaja
Konec božiča2013Anthony (glas)Kratek film
Smoš2012AntonioTelevizijska oddaja
Smoshhy božič2012... (glas), Anthony, Random Guy, SantaKratek film
Agenti tajnih stvari2010BrysonKratek film
Žrtev2010Poročnik Mitch MillerFilm
YouTube Assassin2010Anthony PadillaTelevizijska oddaja
Moteča pomaranča2009Banana # 1, Banana 1Televizijska oddaja
Če bi bilo [prazno] resnično2009Žrtev bumeranga, Mario, uporabnik TimehopaTelevizijska oddaja
Smosh2005Anthony, Cletus, MarioTelevizijska oddaja
Lezi z mano2004Boy Phillip, brez kreditaTV film
Rdeča proti modri2003Gun Guy # 2, Sentry # 1Televizijska oddaja
Kralj New Yorka1990Flaniganov otrokFilm
Epski bitki v zgodoviniRaphael SanzioFilm
Pokaži več Pokaži manj

Ujemanja na zaslonu

  • Anthony Padilla in Jillian NelsonJillian Nelson
    • Smosh: Film
      2015.
    [ogled ujemanja]
  • Olivia Sui in Anthony PadillaOlivia sui
    • Smosh
      2005
    [ogled ujemanja]

Zanimivi Članki

Izbira Urednika

Celotna zasedba igralcev / igralk Jurassic Parka
Celotna zasedba igralcev / igralk Jurassic Parka
Seznam igralcev Jurassic Park, razvrščen po abecedi s fotografijami, kjer je na voljo. Ta seznam igralcev Jurassic Park vključuje vse igralke Jurassic Park in vse ...
Celotna igralska zasedba igralcev / igralk Walking Tall Part 2
Celotna igralska zasedba igralcev / igralk Walking Tall Part 2
Walking Tall 2. del Cast List. Ta seznam imen igralcev Walking Tall Part 2 (igralci v filmu Walking Tall Part 2) vključuje fotografije igralcev ...
Popolna zasedba nesramnih igralcev / igralk
Popolna zasedba nesramnih igralcev / igralk
Nesramen igralski seznam, naveden po abecedi s fotografijami, če je na voljo. Ta seznam nesramnih igralcev vključuje vse nesramne igralke in vse druge igralce iz filma. Ti ...
Eric Brittingham
Eric Brittingham
28. maj 2021 ... Eric Brittingham novice, trači, fotografije Erica Brittinghama, biografija, seznam deklet Eric Brittingham 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Eric Brittingham. Zgodovina zmenkov Eric Brittingham, 2021, 2020, seznam odnosov Eric Brittingham.
Najboljša serija o naravi
Najboljša serija o naravi
Tudi če niste ljubitelj narave, vas lahko gledanje najboljših oddaj o naravi na televiziji zasvoji. To so najboljši televizijski programi v naravi, ki so jih posneli najboljši ...
Mabrouk El Mechri in Virginie Efira
Mabrouk El Mechri in Virginie Efira
28. maj 2021 ... Mabrouk El Mechri in Virginie Efira fotografije, novice in trače. Izvedite več o ...
David Meirhofer
David Meirhofer
28. maj 2021 ... Novice Davida Meirhoferja, trače, fotografije Davida Meirhoferja, biografija, seznam deklet Davida Meirhoferja 2016. Zgodovina odnosov. Seznam zvez David Meirhofer. Zgodovina zmenkov Davida Meirhoferja, 2021, 2020, seznam odnosov Davida Meirhoferja.