Glavni Odnosi Anson Mount

Anson Mount

Anson Mount PoročenaStarost 48 let Zodiak ribe Odnosi 1 skupaj

S kom trenutno hodi?

Anson Mount in Darah TrangDarah Trang in Anson Mount sta bila poročena 3 leta od 20. februarja 2018. pogled odnos

Odnosi

Anson Mount ni imel nobenih drugih odnosov, ki jih poznamo.

O tem

Anson Mount je 48-letni ameriški igralec. Rojen Anson Adams Mount IV 25. februarja 1973 v White Bluffu v državi Tennessee, slovi po križišču, Pekel na kolesih. Njegovo nebesno znamenje je Riba.



Anson Mount je sodeloval na treh tekmah na zaslonu, med njimi tudi Britney Spears Križišče (2002), Julie Benz v Zakon in red (1990)in Kristin Davis v Seks in mesto (1998).

Anson Mount je član naslednjih seznamov: ameriški filmski igralci, ameriški televizijski igralci in igralci iz Tennesseeja.

Prispevajte

Pomagajte nam zgraditi svoj profil Anson Mount! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in zaslužite za svoje prispevke.



Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Poročena1.9 let, 6 mesecev--
Skupaj1.9 let, 6 mesecev--

Podrobnosti

ImeAnson
PriimekMount
Polno ime ob rojstvuAnson Adams Mount IV
Starost48 let
Rojstni dan25. februar 1973
Rojstni krajWhite Bluff, Tennessee
Višina6 '1' (185 cm)
BuildAtletski
Barva očiModra
Barva lasRjava - temna
Nebesno znamenjeribe
SpolnostNaravnost
NarodnostBela
Državljanstvoameriški
Srednja šolaSrednja šola okrožja Dickson, Dickson, TN (1991)
UniverzaUniverza na jugu, Sewanee, TN (1995), Univerza Columbia, NY (1998)
Poklicno besediloIgralec
PoklicIgralec
Zahteva do slaveKrižišče, Pekel na kolesih
Leto (-a) aktivno (-a)1999 – danes
Uradne spletne straniwww.myspace.com/anson1, it-it.facebook.com/pages/Anson-Mount/11512138418?ref=mf, www.amctv.com/shows/hell-on-wheels, www.123people.com/s/ anson + mount, twitter.com/ansonmount

Anson Adams Mount IV (rojen 25. februarja 1973) je ameriški igralec. Znan je po televizijskih vlogah kot izmišljeni lik Cullen Bohannon v zahodni dramski seriji AMC Hell on Wheels, Jim Steele v kratkotrajni seriji NBC Conviction, superjunak Marvel Comics Black Bolt v Marvelovih nečlovekih in kapitan Christopher Pike v 2. sezoni Star Trek: Discovery. Nastopil je tudi v filmu Crossroads (2002).

Več o Anson Mountu Manj o Anson Mountu

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
1.Trangova kriPoročenaSeptember 2011prisoten9 let
Trangova kri #1.

Trangova kri

2011

Darah Trang in Anson Mount sta bila poročena ...[ogled par] #1.

Trangova kri

2011

Darah Trang in Anson Mount sta poročena 3 leta. Po sestanku septembra 2011 sta hodila pet let. Po 7 mesecih zaroke sta se poročila 20. februarja 2018.

keanu reeves poročen jesenski macintosh
Razmerje 9 let pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Anson Mount48 ribeIgralec
ameriški
Trangova kri- Fotograf
ameriški

Foto galerija

Pekel na kolesih (2011) Pekel na kolesih (2011) Pekel na kolesih (2011) Pekel na kolesih (2011) Pekel na kolesih (2011) Pekel na kolesih (2011) Pekel na kolesih (2011) Pekel na kolesih (2011) Pekel na kolesih (2011) Pekel na kolesih (2011) Pekel na kolesih (2011) Pekel na kolesih (2011)

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Polnočni vrhunec2018Ford StraussFilm
Zvezdne steze: Kratke poti2018Kapitan Christopher PikeTelevizijska oddaja
Nečloveški2017Črni vijakTelevizijska oddaja
Zvezdne steze: Odkritje2017Kapitan Christopher PikeTelevizijska oddaja
Vizije2015.David MaddoxFilm
Gospod prav2015.Richard CartiganFilm
Nadmoč2014SobeckiFilm
Non-Stop2014Jack HammondFilm
Ponarejevalec2014KeeganFilm
Na prizorišču z Lindalee2014Črni vijakTelevizijska oddaja
Rdeča vdova2013Evan WalravenTelevizijska oddaja
Varno2012Alex RosenFilm
Seal Team Six: The Raid on Osama Bin Laden2012ČešnjaTV film
Intimati2012Vroč fantKratek film
Slamnati psi2011Trener MilkensFilm
Hick2011NickFilm
Pekel na kolesih2011Cullen BohannonTelevizijska oddaja
Goreče dlani2010TomFilm
Prejšnjo noč2010NealFilm
Cook County2009UdarFilm
Hišica za punčke2009VitasTelevizijska oddaja
V stereo2009DavidKratek film
Dva gospoda Kisela2008Robert KisselTV film
Sprehodite se Talk2007LarryFilm
Politika zasebnosti2007Detektiv BarryKratek film
Zdravilo2007Darren ElliotTV film
Vsi fantje ljubijo Mandy Lane2006GarthFilm
Kapuca groze2006Tex JrFilm
Obsodba2006Jim SteeleTelevizijska oddaja
V njenih čevljih2005ToddFilm
Izgubljeno2004KevinTelevizijska oddaja
Gora2004Will CarverTelevizijska oddaja
Hokus Fokus2004Kratek film
Bitka pri Shaker Heightsu2003Rudar WeberFilm
Linija ognja2003Roy RavelleTelevizijska oddaja
Mesto ob morju2002Dave SimonFilm
Križišče2002BenFilm
Half Hall Junkies2002ChrisFilm
CSI: Miami2002Tony MackenTelevizijska oddaja
Smallville2001Paul HaydenTelevizijska oddaja
Kotlovnica2000PosrednikFilm
Tully2000Tully Coates Jr.Film
Urban Legends: Final Cut2000TobyFilm
Tretja straža1999Dr. MontvilleTelevizijska oddaja
Seks in mesto1998GregTelevizijska oddaja
Ally McBeal1997Kevin wahTelevizijska oddaja
Nakupovanje oken1997IanKratek film
Zakon in red1990Prečasni James SterlingTelevizijska oddaja
VirtuozVirtuozFilm
Zvezdne steze: čudni novi svetoviKapitan Christopher PikeFilm
Pokaži več Pokaži manj

Ujemanja na zaslonu

  • Britney Spears in Anson MountBritney Spears
    • Križišče
      2002
    [ogled ujemanja]
  • Julie Benz
    • Zakon in red
      1990
    [ogled ujemanja]
  • Kristin Davis in Anson MountKristin Davis
    • Seks in mesto
      1998
    [ogled ujemanja]

Zanimivi Članki

Izbira Urednika

Xiaoting Pan
Xiaoting Pan
28. maj 2021 ... Xiaoting Pan novice, trači, fotografije Xiaoting Pan, biografija, seznam fantov Xiaoting Pan 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Xiaoting Pan. Zgodovina zmenkov Xiaoting Pan, 2021, 2020, seznam odnosov Xiaoting Pan.
Sheila Bleck
Sheila Bleck
28. maj 2021 ... Sheila Bleck novice, trači, fotografije Sheile Bleck, biografija, seznam fantov Sheile Bleck 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Sheile Bleck. Zgodovina zmenkov Sheila Bleck, 2021, 2020, seznam zvez Sheila Bleck.
Najboljši igralci NHL vseh časov
Najboljši igralci NHL vseh časov
Najboljši igralci NHL vseh časov so nedvomno najbolj nadarjeni in zelo okrašeni hokejisti, ki so kdaj udarili po ledu v državni hokejski ligi. Te ...
Nomi Leasure
Nomi Leasure
28. maj 2021 ... Nomi Leasure novice, trači, fotografije Nomi Leasure, biografija, seznam fantov Nomi Leasure 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Nomi Leasure. Zgodovina zmenkov Nomi Leasure, 2021, 2020, seznam odnosov Nomi Leasure.
Celoten seznam reperjev, ki so bili v zaporu
Celoten seznam reperjev, ki so bili v zaporu
So bili vaši najljubši rap izvajalci že zaprti? Ta seznam vseh reperjev, kdaj aretiranih in poslanih v zapor v zgodovini rap glasbe, ima ...
Miriam McDonald
Miriam McDonald
28. maj 2021 ... Miriam McDonald novice, trači, fotografije Miriam McDonald, biografija, seznam fantov Miriam McDonald 2016. Zgodovina odnosov. Seznam zvez Miriam McDonald. Zgodovina zmenkov Miriam McDonald, 2021, 2020, seznam zvez z Miriam McDonald.
Najboljše pesmi Everlast
Najboljše pesmi Everlast
Seznam skladb Everlast, ki jih je Rankerjeva skupnost ocenila najbolje in najslabše. Tu so vključeni vsi singli Everlasta, toda pravi oboževalci vedo, da obstajajo še drugi ...