Glavni Odnosi Amber Lancaster

Amber Lancaster

Amber Lancaster PoročenaUvrstitev 2223 -548Starost 40 let Zodiak Devica Odnosi 3 skupaj Otroci 1 otrok

S kom trenutno hodi?

Amber Lancaster in A.J. AllodiA.J. Allodi in Amber Lancaster sta poročena 3 leta od 7. oktobra 2017. pogled odnos

Odnosi

Amber Lancaster je bila v odnosih z Zackom Conroyem(2010 - 2013)in Zach Gilford(2008 - 2009).

O tem

Amber Lancaster je 40-letna ameriška igralka. Rojena je bila Amber Leigh Lancaster 19. septembra 1980 v Tacomi v Washingtonu in je znana po navijačici Seattle Seahawks. Njeno nebesno znamenje je Devica.



Amber Lancaster je članica naslednjih seznamov: ameriški televizijski igralci, rojeni 1980 in ameriške navijačice.

Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Amber Lancaster! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in zaslužite za svoje prispevke.

Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Poročena1.5 let, 7 mesecev--
Zmenkidva3 leta2 leti1 leto, 1 mesec
Skupaj3.5 let, 7 mesecev3 leta, 2 meseca1 leto, 1 mesec

Podrobnosti

ImeAmber
Srednje imeLeigh
PriimekLancaster
Polno ime ob rojstvuAmber Leigh Lancaster
Starost40 let
Rojstni dan19. september 1980
Rojstni krajTacoma, Washington
Višina165 cm
Utež50 lbs (110 lbs)
BuildVitek
Barva očiModra
Barva lasBarvana blondinka
Nebesno znamenjeDevica
SpolnostNaravnost
NarodnostBela
Državljanstvoameriški
Srednja šolaSrednja šola Franklina Piercea v Tacomi
UniverzaPierce College
Poklicno besediloModel
PoklicIgralka
Zahteva do slaveNavijačica Seattla Seahawksa
Leto (-a) aktivno (-a)2003 – danes
Potrditev blagovne znamkePirelli Pnevmatike
Doprsje (palci)3. 4
Velikost skodeliceC
Pas (palci)25.
Boki (palci)35
Uradne spletne stranitwitter.com/AmberLancaster, www.hollywoodcivilian.com/, www.priceisright.com/cast/amber-lancaster/, www.tumblr.com/tagged/amber-lancaster, health-is-beautiful.blogspot.ca/2011/ 09 / amber-lancaster-bra-size.html

Amber Leigh Lancaster (rojena 19. septembra 1980) je ameriška manekenka, igralka in notranja oblikovalka. Najbolj znana je po igranju Jenny Swanson na MTV-jih The Hard Times of RJ Berger, pa tudi kot manekenka pri The Price Is Right.



Več o Amber Lancaster Manj o Amber Lancaster

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
3.A.J. AllodiPoročenaOktober 2015prisoten5 let
dvaZack ConroyRazmerje201020133 leta
1.Zach GilfordRazmerjeJanuar 2008Februar 20091 leto
A.J. Allodi #3.

A.J. Allodi

2015

A.J. Allodi in Amber Lancaster sta se poročila ...[ogled par] Zack Conroy #dva

Zack Conroy

2010 - 2013

Zack Conroy in Amber Lancaster sta se ločila v ...[ogled par] Zach Gilford #1.

Zach Gilford

2008 - 2009

Amber Lancaster in Zach Gilford sta ločena ...[ogled par] #3.

A.J. Allodi

2015

A.J. Allodi in Amber Lancaster sta poročena 3 leta. Po enem letu zaroke sta se poročila 7. oktobra 2017.

Razmerje 5 let Otroci 1 otrok pogled odnos #dva

Zack Conroy

2010 - 2013

Zack Conroy in Amber Lancaster z letoma 2010 do 2013.

Razmerje 3 leta IzmeriRezultatZodiak60%kitajski horoskop100%Višina73%Starost33%'> Združljivost 67% pogled odnos #1.

Zach Gilford

2008 - 2009

Amber Lancaster in Zach Gilford sta bila v zvezi od januarja 2008 do februarja 2009.



Razmerje 1 leti IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop80%Višina55%Starost52%'> Združljivost 52% pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Amber Lancaster40 DevicaIgralka
ameriški
A.J. Allodi- Poslovno
ameriški
Zack Conroy36 OvenIgralec
ameriški
Zach Gilford39 KozorogIgralec
ameriški

Otroci

ImeSpolRojenStarostDrugi starš
RussellMoški3. avgust 2019Star 21 mesecev A.J. Allodi

Foto galerija

Amber Lancaster - Shoedazzle X Dogodek drage vrtnice v Los Angelesu Amber Lancaster - Shoedazzle X Dogodek drage vrtnice v Los Angelesu Amber Lancaster - Shoedazzle X Dogodek drage vrtnice v Los Angelesu Amber Lancaster - Shoedazzle X Dogodek drage vrtnice v Los Angelesu Amber Lancaster - Shoedazzle X Dogodek drage vrtnice v Los Angelesu Amber Lancaster - Shoedazzle X Dogodek drage vrtnice v Los Angelesu Amber Lancaster - Shoedazzle X Dogodek drage vrtnice v Los Angelesu Amber Lancaster - Shoedazzle X Dogodek drage vrtnice v Los Angelesu Amber Lancaster - Shoedazzle X Dogodek drage vrtnice v Los Angelesu Amber Lancaster - Shoedazzle X Dogodek drage vrtnice v Los Angelesu Premiera MTV-ja 'Teen Wolf' Premiera MTV-ja 'Teen Wolf'

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Škorpijon2014Model # 2Televizijska oddaja
Samo moja sreča2012BretanjaKratek film
Težki časi RJ Bergerja2010Jenny SwansonTelevizijska oddaja
Skupnosti2009ChristineTelevizijska oddaja
Moj lastni najslabši sovražnik2008NatalieTelevizijska oddaja
Rdeča črta2007AngelaFilm
Spremstvo2004TaraTelevizijska oddaja
CSI: Miami2002Jamie MitchellTelevizijska oddaja
Drzni in lepi1987AshleighTelevizijska oddaja
Dnevi našega življenja1965MojTelevizijska oddaja

Zanimivi Članki

Izbira Urednika

Najboljše otroške knjige, posnete v filme
Najboljše otroške knjige, posnete v filme
Knjiga je običajno boljša od filma, vendar to ni preprečilo, da bi te klasične otroške knjige nastale v filmih. Ta seznam otroških knjig ...
Alex Rodriguez's Loves & Hookups
Alex Rodriguez's Loves & Hookups
Na seznamu deklet Alex Rodriguez je nekaj najbolj znanih ljubiteljev zvezd in ljubiteljev baseball zvezde New York Yankees. Od glasbenikov, kot so ...
Diane Ayala Goldner
Diane Ayala Goldner
28. maj 2021 ... Diane Ayala Goldner novice, trači, fotografije Diane Ayale Goldner, biografija, seznam fantov Diane Ayala Goldner 2016. Zgodovina odnosov. Diane Ayala Goldner seznam odnosov. Diane Ayala Goldner Zgodovina zmenkov, 2021, 2020, seznam odnosov Diane Ayala Goldner.
Najboljši igralci lige NBA pri Jordan Brand
Najboljši igralci lige NBA pri Jordan Brand
Velik posel čevljev je eno največjih priporočil, ki jih lahko dobi zvezda NBA, in v igri je malo blagovnih znamk, ki so bolj spoštovane kot Jordan Brand. Medtem ...
Alexandra Paressant
Alexandra Paressant
28. maj 2021 ... Alexandra Paressant novice, trači, fotografije Alexandra Paressant, biografija, seznam fantov Alexandra Paressant 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Alexandra Paressant. Zgodovina zmenkov Alexandra Paressant, 2021, 2020, seznam odnosov Alexandra Paressant.
Xander Harris je bil najslabši del filma 'Buffy the Vampire Slayer
Xander Harris je bil najslabši del filma 'Buffy the Vampire Slayer'
Buffy the Vampire Slayer je zamenjala televizijo. Ne samo, da je svetu prinesel enega najbolj niansiranih ženskih likov v temni fantazijski zvrsti, ampak tudi ...
Bill Bixby in Judith Kliban
Bill Bixby in Judith Kliban
28. maj 2021 ... Bill Bixby in Judith Kliban fotografije, novice in trače. Izvedite več o ...