Glavni Odnosi Amanda Cerny

Amanda Cerny

Amanda Cerny ZmenkiStarost 29 let Zodiak Rak Odnosi 4 skupaj

S kom trenutno hodi?

Amanda Cerny in Johannes BartlJohannes Bartl je začel hoditi z Amando Cerny leta 2017. pogled odnos

Odnosi

Amanda Cerny je bila v zvezi z Daneom Cookom(2011 - 2014).

Amanda Cerny je imela srečanje z Loganom Paulom(2016).



Govori se, da se je Amanda Cerny povezala z Justinom Bieberjem(2016).

O tem

Amanda Cerny je 29-letna ameriška manekenka (Adult / Glamour). Rojena Amanda Rachelle Cerny 26. junija 1991 v Pittsburghu, Pennsylvania, ZDA, je znana po igralski igri meseca oktobra 2011. Njeno nebesno znamenje je rak.

Amanda Cerny je članica naslednjih seznamov: seznami Playboy, Playboy Playmates iz leta 2010 in seznami, povezani z 2011.



Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Amande Cerny! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in pridobite zasluge za svoje prispevke.

Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Zmenkidva4 leta, 2 meseca3 leta, 7 mesecev3 leta
Srečanje1.---
Govorice1.---
Skupaj4.4 leta, 2 meseca1 leto, 9 mesecev3 leta

Podrobnosti

ImeAmanda
Srednje imeRachelle
PriimekCerny
Polno ime ob rojstvuAmanda Rachelle Cerny
Alternativno imeAmanda Cerny, Amanda Rachelle Cerny, seznam Playboyevih igralk iz leta 2011
Starost29 let
Rojstni dan26. junij 1991
Rojstni krajPittsburgh, Pennsylvania, ZDA
Višina5 '7' (170 cm)
Utež57 lbs (125 lbs)
BuildVitek
Barva očiRjava - temna
Barva lasRjava - temna
Nebesno znamenjeRak
SpolnostNaravnost
ReligijaChristian
NarodnostBela
Državljanstvoameriški
UniverzaFlorida State University
Poklicno besediloYouTube zvezda, televizijska osebnost, model, igralka
PoklicModel (za odrasle / glamur)
Zahteva do slaveOktober 2011 Igralec meseca
Doprsje (palci)3. 4
Velikost skodeliceC
Pas (palci)24.
Boki (palci)3. 4
Velikost oblačil4.
Velikost čevlja9.
Uradne spletne straniwww.listal.com/amanda-cerny, www.famousbirthdays.com/people/amanda-cerny.html, wivki.com/celebrity/amanda-cerny-wiki-biography/, www.rottentomatoes.com/celebrity/amanda_cerny, www .allmovie.com / artist / amanda-cerny-p829206
SestraSamantha, Samantha Cerny
Več o Amandi Cerny Manj o Amandi Cerny

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
4.Johannes BartlRazmerje2017prisoten4 leta
3.Justin BieberSrečanje R Julij 2016Julij 2016-
dvaLogan PaulSrečanje20162016-
1.Dane CookRazmerje201120143 leta
Johannes Bartl #4.

Johannes Bartl

2017

Johannes Bartl je začel hoditi z Amando Cerny dne ...[ogled par] Justin Bieber #3.Govorica

Justin Bieber

2016

Amanda Cerny in Justin Bieber sta ločena ...[ogled par] Logan Paul #dva

Logan Paul

2016

Logan Paul in Amanda Cerny sta ločena ...[ogled par] Dane Cook #1.

Dane Cook

2011 - 2014

Amanda Cerny in Dane Cook sta se ločila leta 2014 ...[ogled par] #4.

Johannes Bartl

2017

Johannes Bartl in Amanda Cerny hodita od leta 2017.

Razmerje 4 leta IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskop100%Višina55%Starost72%'> Združljivost 77% pogled odnos #3.

Justin Bieber

2016 (govorice)

Govori se, da se je Amanda Cerny julija 2016 povezala z Justinom Bieberjem.



IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop1%Višina55%Starost52%'> Združljivost 52% pogled odnos #dva

Logan Paul

2016

Logan Paul in Amanda Cerny sta se leta 2016 srečala.

IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop100%Višina73%Starost33%'> Združljivost 57% pogled odnos #1.

Dane Cook

2011 - 2014

Amanda Cerny in Dane Cook sta od leta 2011 do 2014.

Razmerje 3 leta IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop60%Višina55%Starost13%'> Združljivost 57% pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Amanda Cerny29. RakModel (za odrasle / glamur)
ameriški
Johannes Bartl33 ŠkorpijonOsebnost
Avstrijski
Justin Bieber27. ribePevka
Kanadski
Logan Paul26. OvenIgralec
ameriški
Dane Cook49 ribeStrip
ameriški

Foto galerija

Amanda Cerny - Čakanje v vrsti za nakupovanje v Albertsonsu v zahodnem Hollywoodu Amanda Cerny - Čakanje v vrsti za nakupovanje v Albertsonsu v zahodnem Hollywoodu Amanda Cerny - Čakanje v vrsti za nakupovanje v Albertsonsu v zahodnem Hollywoodu Amanda Cerny - Čakanje v vrsti za nakupovanje v Albertsonsu v zahodnem Hollywoodu Amanda Cerny - Čakanje v vrsti za nakupovanje v Albertsonsu v zahodnem Hollywoodu Amanda Cerny - AT&T Super Saturday Night v Miamiju Amanda Cerny - AT&T Super Saturday Night v Miamiju Amanda Cerny v bikiniju - Instagram Amanda Cerny v bikiniju - Instagram Amanda Cerny v bikiniju - Instagram Amanda Cerny v bikiniju - Instagram Amanda Cerny - Undies She Designed (september 2019)

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Varuška: Kraljica morilca2020VijoličnaFilm
Obrobje sveta2019LucyFilm
Trezen trener2019AaronTelevizijska oddaja
Javne motnje2018Kmetija RoseFilm
2112018SarahFilm
Creed II2018Igralka (brez kredita)Film
Izgnan2017AshleyFilm
Ryan Hansen rešuje zločine na televiziji2017Amanda CernyTelevizijska oddaja
Dead House2017Pretty Zombie Girl # 1Televizijska oddaja
Stava2016Gospa McDoogleFilm
Internet znan2016Jantarski danFilm
Letalski način2016Amanda CernyFilm
Trener, ki jih je oblekel2016IgralecTV film
Izbrisano2016BreedaTelevizijska oddaja
Moja velika debela hispanska družina2016Kratek film
Gospod in gospa Smith Parodija2016Gospa SmithTV film
Lele Pons in Hannah Stocking2016Punčka, PaolaTelevizijska oddaja
V koraku z Powerpuff Girls2016CvetTelevizijska oddaja
P%L Bo¥z2015Edna SmallsTelevizijska oddaja
Samo dekliške stvari2014Kratek film
Bolečina in dobiček2013Igralka (brez kredita)Film
Pozdravljene dame2013MelanieTelevizijska oddaja
Hišna zabava Adama Devinea2013LeilaniTelevizijska oddaja
King Bachelor's Pad2012Televizijska oddaja
Deloholiki2011ColleenTelevizijska oddaja
Pokaži več Pokaži manj

Zanimivi Članki

Izbira Urednika

Najboljše otroške knjige, posnete v filme
Najboljše otroške knjige, posnete v filme
Knjiga je običajno boljša od filma, vendar to ni preprečilo, da bi te klasične otroške knjige nastale v filmih. Ta seznam otroških knjig ...
Alex Rodriguez's Loves & Hookups
Alex Rodriguez's Loves & Hookups
Na seznamu deklet Alex Rodriguez je nekaj najbolj znanih ljubiteljev zvezd in ljubiteljev baseball zvezde New York Yankees. Od glasbenikov, kot so ...
Diane Ayala Goldner
Diane Ayala Goldner
28. maj 2021 ... Diane Ayala Goldner novice, trači, fotografije Diane Ayale Goldner, biografija, seznam fantov Diane Ayala Goldner 2016. Zgodovina odnosov. Diane Ayala Goldner seznam odnosov. Diane Ayala Goldner Zgodovina zmenkov, 2021, 2020, seznam odnosov Diane Ayala Goldner.
Najboljši igralci lige NBA pri Jordan Brand
Najboljši igralci lige NBA pri Jordan Brand
Velik posel čevljev je eno največjih priporočil, ki jih lahko dobi zvezda NBA, in v igri je malo blagovnih znamk, ki so bolj spoštovane kot Jordan Brand. Medtem ...
Alexandra Paressant
Alexandra Paressant
28. maj 2021 ... Alexandra Paressant novice, trači, fotografije Alexandra Paressant, biografija, seznam fantov Alexandra Paressant 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Alexandra Paressant. Zgodovina zmenkov Alexandra Paressant, 2021, 2020, seznam odnosov Alexandra Paressant.
Xander Harris je bil najslabši del filma 'Buffy the Vampire Slayer
Xander Harris je bil najslabši del filma 'Buffy the Vampire Slayer'
Buffy the Vampire Slayer je zamenjala televizijo. Ne samo, da je svetu prinesel enega najbolj niansiranih ženskih likov v temni fantazijski zvrsti, ampak tudi ...
Bill Bixby in Judith Kliban
Bill Bixby in Judith Kliban
28. maj 2021 ... Bill Bixby in Judith Kliban fotografije, novice in trače. Izvedite več o ...