Glavni Odnosi Aleksander Skarsgard

Aleksander Skarsgard

Vaš Horoskop Za Jutri

Aleksander Skarsgard SamskiUvrstitev 69 dvaStarost 44 let Zodiak Devica Povezave 9 skupaj

S kom trenutno hodi?

Alexander Skarsgård je trenutno samski.








Odnosi

Alexander Skarsgård je bil v razmerju z Alexa Chung(2015 - 2017), Kate Bosworth(2009 - 2011)in Evan Rachel Wood(2009 - 2010).



Govori se, da se je Aleksander Skarsgård povezal z Alicijo Vikander(2014), Charlize Theron(2012), Elizabeth Olsen(2012), Anne Vyalitsyna(2012), Izabella Miko(2009)in Amanda Seyfried(2008).






koliko je stara john nettles

O tem

Alexander Skarsgård je 44-letni švedski igralec. Aleksander Johan Hjalmar Skarsgård, rojen 25. avgusta 1976 v Stockholmu na Švedskem, je znan po Ericu Northmanu v filmu True Blood. Njegovo nebesno znamenje je Devica.



Alexander Skarsgård je sodeloval v 16 tekmah na zaslonu, med njimi tudi Anna Paquin Prava kri (2008), Brit Marling v Vzhod (2013), Elliot Page v Vzhod (2013), Keira Knightley v Posledice (2019)in Kirsten Dunst v Melanholija (2011).

Alexander Skarsgård je član naslednjih seznamov: True Blood, rojeni 1976 in švedski filmski igralci.



Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Aleksandra Skarsgarda! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in pridobite zasluge za svoje prispevke.

Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Zmenki3.2 leti, 2 meseca1 leto, 7 mesecev1 leto
Govorice6.9 let, 3 mesece1 leto, 7 mesecev1 mesec, 1 dan
Skupaj9.9 let, 3 mesece1 leto, 7 mesecev1 mesec, 1 dan

Podrobnosti

ImeAleksander
Srednje imeJohan Hjalmar
PriimekSkarsgård
Polno ime ob rojstvuAleksander Johan Hjalmar Skarsgård
Alternativno imeAlex, Alexander Johan Hjalmar Skarsgård, Alexander Skarsgård, Askars
Starost44 let
Rojstni dan25. avgust 1976
Rojstni krajStockholm, Švedska
Višina6 '4½ (194 cm)
Utež91 lbs (200 lbs)
BuildAtletski
Barva očiModra
Barva lasRjava - svetlo
PosebnostSvetlo rjava (naravna) in blondinka (barvana), Skarsbrow ', torej običajno kvizično dvigne levo obrv, razcepi brado in kot britvica ostre ličnice, blag glas, visok, je ptica na nogi, ki jo je narisal njegov brat.
Nebesno znamenjeDevica
SpolnostNaravnost
ReligijaAteist
NarodnostBela
DržavljanstvoŠvedsko
UniverzaŠola za arhitekturo v Stockholmu, gledališka šola Marymount, Univerza Leeds Metropolitan
Poklicno besediloIgralec
PoklicIgralec
Zahteva do slaveEric Northman o True Blood
Leto (-a) aktivno (-a)1984 – danes
Agencija za talente (npr. Modeliranje)Vodja razvedrila, agencija za kreativne umetnike
Potrditev blagovne znamkeCalvin Klein
Velikost čevlja13.
Uradne spletne straniwww.instagram.com/rexdanger/
OčeStellan Skarsgård (igralec)
MatiMoj Skarsgård
BratGustaf Skarsgård, Sam Skarsgård, Bill Skarsgård, Valter Skarsgård, Ossian Skarsgård (pastor), Kolbjörn Skarsgård (pastor)
SestraEija Skarsgård
Družinski članMegan Everett (mačeha)
PrijateljStephen Moyer, Kristin Bauer van Straten, Anna Paquin, Ellen Page, Michael McMillian
Najljubši ljudjeRobert Duvall, Isabelle Huppert, Gary Oldman
Najljubši filmiRačja juha z brati Marx
Priljubljena mestaŠvedska, Danska

Alexander Johan Hjalmar Skarsgård (rojen 25. avgusta 1976) je švedski igralec. Igral je Brada 'Icemana' Colberta v miniseriji Generation Kill (2008) in Erica Northmana v televizijski seriji True Blood (2008–2014). Njegova vloga Perryja Wrighta v televizijski seriji Big Little Lies (2017–2019) mu je prinesla več priznanj, med drugim nagrado Primetime Emmy, nagrado zlati globus in nagrado Ceha filmskih igralcev. Nastopal je tudi v filmih Melanholija (2011) in Legenda o Tarzanu (2016).

Več o Alexander Skarsgård Manj o Aleksandru Skarsgardu

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
9.Alexa ChungRazmerjeMaj 2015Julij 20172 leti
8.Alicia vikanderSrečanje R 20142014-
7.Charlize TheronSrečanje R Februar 2012April 20121 mesec
6.Elizabeth OlsenSrečanje R Februar 2012Februar 2012-
5.Anne VyalitsynaSrečanje R 20122012-
4.Kate BosworthRazmerjeOktober 2009Julij 20111 leto
3.Izabella MikoSrečanje R Januar 2009Februar 20091 mesec
dvaEvan Rachel WoodRazmerje200920101 leto
1.Amanda SeyfriedSrečanje R 20082008-
Alexa Chung #9.

Alexa Chung

2015 - 2017

Alexander Skarsgård in Alexa Chung sta se ločila ...[ogled par] Alicia vikander #8.Govorica

Alicia vikander

2014

Alexander Skarsgård in Alicia Vikander sta ...[ogled par] Charlize Theron #7.Govorica

Charlize Theron

2012

Alexander Skarsgård in Charlize Theron sta bila ...[ogled par] Elizabeth Olsen #6.Govorica

Elizabeth Olsen

2012

Alexander Skarsgård in Elizabeth Olsen sta ...[ogled par] Anne Vyalitsyna #5.Govorica

Anne Vyalitsyna

2012

Alexander Skarsgård in Anne Vyalitsyna sta ...[ogled par] Kate Bosworth #4.

Kate Bosworth

2009 - 2011

Alexander Skarsgård in Kate Bosworth ločeno ...[ogled par] Izabella Miko #3.Govorica

Izabella Miko

2009

Alexander Skarsgård in Izabella Miko sta bila ...[ogled par] Evan Rachel Wood #dva

Evan Rachel Wood

2009 - 2010

Alexander Skarsgård in Evan Rachel Wood ločita ...[ogled par] Amanda Seyfried #1.Govorica

Amanda Seyfried

2008

Alexander Skarsgård in Amanda Seyfried sta ...[ogled par] #9.

Alexa Chung

2015 - 2017

Alexander Skarsgård in Alexa Chung od maja 2015 do julija 2017.

Razmerje 2 leti IzmeriRezultatZodiak1%kitajski horoskop40%Višina73%Starost69%'> Združljivost 46% pogled odnos #8.

Alicia vikander

2014 (govorice)

Govori se, da se je Aleksander Skarsgård leta 2014 povezal z Alicijo Vikander.

catherine harding in jude law
IzmeriRezultatZodiak40%kitajski horoskop40%Višina91%Starost44%'> Združljivost 54% pogled odnos #7.

Charlize Theron

2012 (govorice)

Govori se, da se je Alexander Skarsgård marca 2012 povezal s Charlize Theron.

Razmerje 1 mesec IzmeriRezultatZodiak60%kitajski horoskopdvajset%Višina73%Starost98%'> Združljivost 63% pogled odnos #6.

Elizabeth Olsen

2012 (govorice)

Govori se, da se je Aleksander Skarsgård februarja 2012 povezal z Elizabeth Olsen.

s katero je jc chasez poročen
IzmeriRezultatZodiak40%kitajski horoskop100%Višina91%Starost44%'> Združljivost 69% pogled odnos #5.

Anne Vyalitsyna

2012 (govorice)

Govori se, da se je Aleksander Skarsgård leta 2012 povezal z Anne Vyalitsyna.

IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskop100%Višina73%Starost44%'> Združljivost 74% pogled odnos #4.

Kate Bosworth

2009 - 2011

Alexander Skarsgård in Kate Bosworth od oktobra 2009 do julija 2011.

Razmerje 1 leti IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop40%Višina91%Starost69%'> Združljivost 75% pogled odnos #3.

Izabella Miko

2009 (govorice)

Govori se, da se je Aleksander Skarsgård januarja 2009 povezal z Izabello Miko.

Razmerje 1 mesec IzmeriRezultatZodiak40%kitajski horoskop80%Višina91%Starost72%'> Združljivost 71% pogled odnos #dva

Evan Rachel Wood

2009 - 2010

Alexander Skarsgård in Evan Rachel Wood z letoma 2009 do 2010.

Razmerje 1 leti IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskopdvajset%Višina91%Starost44%'> Združljivost 44% pogled odnos #1.

Amanda Seyfried

2008 (govorice)

Govori se, da se je Aleksander Skarsgård leta 2008 povezal z Amando Seyfried.

IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop1%Višina91%Starost69%'> Združljivost Štiri, pet% pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Aleksander Skarsgard44 DevicaIgralec
Švedsko
Alexa Chung37 ŠkorpijonModel
Britanski
Alicia vikander32 TehtnicaIgralka
Švedsko
Charlize TheronŠtiri, pet LeoIgralka
Južni Afričan
Elizabeth Olsen32 VodnarIgralka
ameriški
Anne Vyalitsyna35 ribeModel
Rusko
Kate Bosworth38 KozorogIgralka
ameriški
Izabella Miko40 VodnarIgralka
Poljski
Evan Rachel Wood33 DevicaIgralka
ameriški
Amanda Seyfried35 StrelecIgralka
ameriški

Foto galerija

Aleksander Skarsgard Aleksander Skarsgard Aleksander Skarsgard Aleksander Skarsgard Aleksander Skarsgard Aleksander Skarsgard Stojalo - Alexander Skarsgård Stojalo - Alexander Skarsgård Aleksander Skarsgard Aleksander Skarsgard Aleksander Skarsgard Stojalo - Alexander Skarsgård

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Godzilla proti Kongu2021Nathan LindFilm
Stojalo2020Randall FlaggTelevizijska oddaja
Posledice2019Stephen LubertFilm
Ekipa za ubijanje2019Narednik DeeksFilm
O postajanju boga na osrednji Floridi2019Travis StubbsTelevizijska oddaja
Dolg strel2019Premier James StewardFilm
Mimo2019JanezFilm
Utišaj2018LeoFilm
Drži temo2018Vernon SloneFilm
Projekt kolibri2018Anton ZaleskiFilm
Mala bobnarka2018Gadi BeckerTelevizijska oddaja
Vojna proti vsem2017The. Terry MonroeFilm
Velike male laži2017Perry WrightTelevizijska oddaja
Legenda o Tarzanu2016John Clayton, TarzanFilm
Zoolander 22016AdamFilm
Skrito2015žarekFilm
Dnevnik najstnice2015MonroeFilm
Darovalec2014OčeFilm
Vzhod2013BenjiFilm
Pijana zgodovina2013Dr. James DunnTelevizijska oddaja
Bojna ladja2012Poveljnik Stone HopperFilm
Odklopite2012Derek HullFilm
Kaj je Maisie vedela2012LincolnFilm
Slamnati psi2011CharlieFilm
Melanholija2011MichaelFilm
13.2010JackFilm
Zaupaj mi2010AlexFilm
Moomini in preganjanje kometov2010Moomintroll (angleška različica, glas)Film
Kapljica prave krvi2010Eric NorthmanTelevizijska oddaja
Onkraj pola2009TerjeFilm
Metropija2009Stefan (glas)Film
Vzhod in dol2009Odrasli Toby PowersTelevizijska oddaja
Generation Kill2008Sgt. Brad 'Iceman' ColbertTelevizijska oddaja
Prava kri2008Eric NorthmanTelevizijska oddaja
Angeli iz železa2007ŠtefanFilm
Nasmejane zlate obrvi2007Boogey Knights SingerTelevizijska oddaja
Izhod2006Fabian von KlerkingFilm
Ubij svoje drage2006GeertFilm
Zadnja kapljica2006Poročnik Jürgen VollerFilm
Nikoli ne bodi moja2006ChristopherKratek film
Skodelice2006MickeTV film
Ko si pospravite posteljo ...2005NisseFilm
O Sari2005Kalle ÖbergFilm
Razodetja2005Gunnar Eklind, brez kreditaTelevizijska oddaja
Srčni utrip2004PilotiKratek film
Pasji trik2002MickeFilm
Zmaji nad Helsinki2001Robin ÅströmFilm
Zoolander2001MeekusFilm
Dan D - končni film2001Lisein pastorekTV film
Potapljač2000IngmarFilm
Beli vodni bes2000DrugačenFilm
Steklena krila2000JohanFilm
Hundtricket2000MickeKratek film
D-dan2000Lisein pastorekTV film
Dan D - Lise2000Lisein pastorekTV film
Judith2000Ante LindströmTelevizijska oddaja
Srečen konec1999Bamse ViktorssonFilm
Bele laži1997Marcus EnglundTelevizijska oddaja
Pes, ki se je nasmehnil1989JojjoFilm
Danes rdeča1987FantTV film
Åke in njegov svet1984Kalle NubbFilm
SevernjakVečkratenFilm
Pokaži več Pokaži manj

Ujemanja na zaslonu

  • Alexander Skarsgard in Anna PaquinAnna Paquin
    • Prava kri
      2008
    [ogled ujemanja]
  • Alexander Skarsgård in Brit MarlingBrit Marling
    • Vzhod
      2013
    [ogled ujemanja]
  • Alexander Skarsgård in Ellen PageElliot Page
    • Vzhod
      2013
    [ogled ujemanja]
  • Alexander Skarsgård in Keira KnightleyKeira Knightley
    • Posledice
      2019
    [ogled ujemanja]
  • Alexander Skarsgård in Kirsten DunstKirsten Dunst
    • Melanholija
      2011
    [ogled ujemanja]
  • Alexander Skarsgård in Lucy GriffithsLucy Griffiths
    • Prava kri
      2008
    [ogled ujemanja]
  • Bel Powley in Alexander SkarsgårdBel Powley
    • Dnevnik najstnice
      2015
    [ogled ujemanja]
  • Julianne Moore in Alexander SkarsgårdJulianne Moore
    • Kaj je Maisie vedela
      2012
    [ogled ujemanja]
  • Kate Bosworth in Alexander SkarsgardKate Bosworth
    • Slamnati psi
      2011
    [ogled ujemanja]
  • Kristen Wiig in Alexander SkarsgårdKristen Wiig
    • Dnevnik najstnice
      2015
    [ogled ujemanja]
  • Lady Gaga in Alexander SkarsgårdLady Gaga
    • Paparaci
      2009
    [ogled ujemanja]
  • Linda Zilliacus in Alexander SkarsgardLinda Zilliacus
    • O Sari
      2005
    [ogled ujemanja]
  • Margot Robbie in Alexander SkarsgårdMargot Robbie
    • Legenda o Tarzanu
      2016
    [ogled ujemanja]
  • Nicole Kidman in Alexander SkarsgårdNicole Kidman
    • Velike male laži
      2017
    [ogled ujemanja]
  • Paula Patton in Alexander SkarsgårdPaula Patton
    • Odklopite
      2012
    [ogled ujemanja]
  • Tessa Thompson in Alexander SkarsgårdTessa Thompson
    • Vojna proti vsem
      2017
    [ogled ujemanja]
Več Aleksander Skarsgård Ujemanja na zaslonu Manj ujemanja na zaslonu Alexander Skarsgård





Zanimivi Članki

Nadomestilo Za Znamenje Zodiaka
Znanalnosti Snovi C.

Ugotovite Združljivost Z Znakom Zodiaka

Izbira Urednika

Najboljši B grozljivke na Netflixu
Najboljši B grozljivke na Netflixu
Si želite slabo grozljivko? Ta seznam najboljših grozljivih filmov B na Netflixu. Glasujte za svoje najljubše strašljive filme, da bodo drugi vedeli, kaj si bodo ogledali naprej!
Phil Collen
Phil Collen
28. maj 2021 ... Phil Collen novice, trači, fotografije Phila Collena, biografija, seznam deklet Phil Collen 2016. Zgodovina odnosov. Seznam zvez Phil Collen. Zgodovina zmenkov Phil Collen, 2021, 2020, seznam odnosov Phil Collen.
Hazal Subasi
Hazal Subasi
28. maj 2021 ... Hazal Subasi novice, tračevi, fotografije Hazal Subasi, biografija, seznam fantov Hazal Subasi 2016. Zgodovina odnosov. Seznam razmerja Hazal Subasi. Zgodovina zmenkov Hazal Subasi, 2021, 2020, seznam odnosov Hazal Subasi.
Dnevni horoskop rak za ponedeljek, 29. januarja 2024
Dnevni horoskop rak za ponedeljek, 29. januarja 2024
Dnevni horoskop rak za ponedeljek, 29. januarja 2024, trdo delo se očitno obrestuje, saj vam pokaže, koliko lahko dosežete, ko ste prizemljeni in razmišljate o
Donna Mills
Donna Mills
28. maj 2021 ... Donna Mills novice, trači, fotografije Donne Mills, biografija, seznam fantov Donne Mills 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Donne Mills. Zgodovina zmenkov Donne Mills, 2021, 2020, seznam odnosov Donne Mills.
Yasmin Monet Prince
Yasmin Monet Prince
28. maj 2021 ... Yasmin Monet Prince novice, tračevi, fotografije Yasmin Monet Prince, biografija, seznam fantov Yasmin Monet Prince 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Yasmin Monet Prince. Zgodovina zmenkov Yasmin Monet Prince, 2021, 2020, seznam odnosov Yasmin Monet Prince.
Kaj naj vidim, če imate radi 'Kralja kraljic
Kaj naj vidim, če imate radi 'Kralja kraljic'
Ste videli vse King Of Queen in potrebujete več? Ta seznam filmov in televizijskih oddaj, kot je King Of Queens, ne vsebuje le enakih dobrot, ki jih imate radi, ampak so ...