Glavni Zmenki Ailee

Ailee

Vaš Horoskop Za Jutri

AileeStarost 31 let Zodiak Dvojčka

S kom trenutno hodi?

Po naših zapisih je Ailee verjetno samska.








Odnosi

Za Ailee nimamo zapisov o preteklih odnosih.



O tem

Ailee je 31-letna južnokorejska pevka. Rojena Lee Yejin 30. maja 1989 v Denverju v Koloradu, je znana po Wheesungovih skladbah 'Prihajajo' ter pevki in pripravnici v karieri, ki traja od leta 2012 do danes in od leta 2012 do danes. Njeno nebesno znamenje je Dvojček.






Ailee je članica naslednjih seznamov: ameriški plesni glasbeniki, ameriški pop pevci in ameriški kantavtorji.



Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Ailee! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in zaslužite za svoje prispevke.

Podrobnosti

ImeAmy
Priimekpreberite
Polno ime ob rojstvuLee Yejin
Alternativno imeAmy Lee, Ailee, Lee Yejin
Starost31 let
Rojstni dan30. maj 1989
Rojstni krajDenver, Colorado
Višina5 '4)' (164 cm)
BuildVitek
Barva očiRjava - temna
Barva lasRjava - svetlo
Nebesno znamenjeDvojčka
SpolnostNaravnost
NarodnostAzijski
DržavljanstvoJužnokorejski
Srednja šolaSrednja šola Scotch Plains-Fanwood
UniverzaUniverza Pace (izpadla)
Poklicno besediloPevka, plesalka, igralka
PoklicPevka
Zahteva do slaveWheesungov 'Prihajajo' in pevec in pripravnik
Glasbeni žanr (besedilo)K-pop, ples, R&B, Electropop, J-pop, balada
Leto (-a) aktivno (-a)2012 (2012) - prisotno, 2012 - danes, 2012 - danes, 2011 - danes
Instrument (besedilo)Vokal, klavir, flavta, bobni
ZaložbaYMC Entertainment (Južna Koreja), Dream Tea Entertainment (Južna Koreja), Warner Music (Japonska), Muzo Entertainment, YMC Entertainment, Warner Music Japan, WestSide Entertainment, Muzo, YMC, JSJ, Warner Japan, WestSide, Rocket3
Pridruženi zakoniWheesung, Jay Park, Johnnyphlo, Decipher, Hyorin, Taeyang, Yiruma, Baechigi, Eric Nam, Amber Liu, Hyolyn
Agencija za talente (npr. Modeliranje)YMC Zabava
Uradne spletne stranihttp://ailee-jp.net/, http://ymcent.com/YMC/artist_ailee.php, http://rocket3-ent.com/ailee/eng/main/
BratSam (mlajši brat)

Amy Lee (rojena 30. maja 1989), strokovno znana kot Ailee, je korejsko-ameriška pevka in tekstopiska s sedežem v Južni Koreji.



Več o Ailee Manj o Ailee

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
PyeongChang 2018: XXIII zimske olimpijske igre2018Sama - IzvajalkaTelevizijska oddaja
Deurim hai2011Sama (10 epizod, 2012)Televizijska oddaja
Tedenski idol2011SamaTelevizijska oddaja
Tekač2010JazTelevizijska oddaja
Taff1997JazTelevizijska oddaja

Razprave






Zanimivi Članki

Nadomestilo Za Znamenje Zodiaka
Znanalnosti Snovi C.

Ugotovite Združljivost Z Znakom Zodiaka

Izbira Urednika

Najboljši B grozljivke na Netflixu
Najboljši B grozljivke na Netflixu
Si želite slabo grozljivko? Ta seznam najboljših grozljivih filmov B na Netflixu. Glasujte za svoje najljubše strašljive filme, da bodo drugi vedeli, kaj si bodo ogledali naprej!
Phil Collen
Phil Collen
28. maj 2021 ... Phil Collen novice, trači, fotografije Phila Collena, biografija, seznam deklet Phil Collen 2016. Zgodovina odnosov. Seznam zvez Phil Collen. Zgodovina zmenkov Phil Collen, 2021, 2020, seznam odnosov Phil Collen.
Hazal Subasi
Hazal Subasi
28. maj 2021 ... Hazal Subasi novice, tračevi, fotografije Hazal Subasi, biografija, seznam fantov Hazal Subasi 2016. Zgodovina odnosov. Seznam razmerja Hazal Subasi. Zgodovina zmenkov Hazal Subasi, 2021, 2020, seznam odnosov Hazal Subasi.
Dnevni horoskop rak za ponedeljek, 29. januarja 2024
Dnevni horoskop rak za ponedeljek, 29. januarja 2024
Dnevni horoskop rak za ponedeljek, 29. januarja 2024, trdo delo se očitno obrestuje, saj vam pokaže, koliko lahko dosežete, ko ste prizemljeni in razmišljate o
Donna Mills
Donna Mills
28. maj 2021 ... Donna Mills novice, trači, fotografije Donne Mills, biografija, seznam fantov Donne Mills 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Donne Mills. Zgodovina zmenkov Donne Mills, 2021, 2020, seznam odnosov Donne Mills.
Yasmin Monet Prince
Yasmin Monet Prince
28. maj 2021 ... Yasmin Monet Prince novice, tračevi, fotografije Yasmin Monet Prince, biografija, seznam fantov Yasmin Monet Prince 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Yasmin Monet Prince. Zgodovina zmenkov Yasmin Monet Prince, 2021, 2020, seznam odnosov Yasmin Monet Prince.
Kaj naj vidim, če imate radi 'Kralja kraljic
Kaj naj vidim, če imate radi 'Kralja kraljic'
Ste videli vse King Of Queen in potrebujete več? Ta seznam filmov in televizijskih oddaj, kot je King Of Queens, ne vsebuje le enakih dobrot, ki jih imate radi, ampak so ...