Glavni Odnosi Adam Levine

Adam Levine

Adam LevineUvrstitev 434 -30Starost 42 let Zodiak ribe Odnosi 13 skupaj Otroci 2 otroka

S kom trenutno hodi?

Po naših podatkih je Adam Levine verjetno samski.

Odnosi

Adam Levine je bil pred tem poročen z Behati Prinsloo(2019).



Adam Levine je bil v odnosih z Anne Vyalitsyna(2010 - 2012), Arielle Vandenberg(2009 - 2010), Angela Bellotte(2009 - 2010), Becky Ginos(2006 - 2009)in Jane Herman(1997 - 2001).

Adam Levine je imel srečanja z Nino Agdal(2013), Janine Habeck(2008), Lindsay Lohan(2006)in Maria Sharapova(2005).

poletni glau mož val morrison

Govori se, da se je Adam Levine povezal z Amando Setton(2013), Cameron Diaz(2010)in Jessica Simpson(2005 - 2006).



O tem

Adam Levine je 42-letni ameriški pevec. Adam Noah Levine se je rodil 18. marca 1979 v Los Angelesu v Kaliforniji, ZDA in je znan po Maroonu 5. Njegovo nebesno znamenje je Riba.

Adam Levine je bil na dveh tekmovanjih na zaslonu, med njimi tudi Jenna Dewan Ameriška grozljivka (2011)in Keira Knightley v Začni znova (2013).

Adam Levine je član naslednjih seznamov: ameriški pop pevci, ameriški producenti plošč in ameriški rock pevci.



Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Adama Levina! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in pridobite zasluge za svoje prispevke.

Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Poročena1.9 let--
Zmenki5.4 leta1 leto, 11 mesecev-
Srečanje4.1 mesec, 1 dan7 dni-
Govorice3.1 leto4 mesece, 10 dni26 dni
Skupaj13.9 let1 leto, 6 mesecev26 dni

Podrobnosti

ImeAdam
Srednje imeNoah
PriimekLevine
Polno ime ob rojstvuAdam Noah Levine
Alternativno imeSharky
Starost42 let
Rojstni dan18. marec 1979
Rojstni krajLos Angeles, Kalifornija, ZDA
Višina5 '11¾' (182 cm)
Utež77 lbs (170 lbs)
BuildAtletski
Barva očiLešnik
Barva lasRjava - temna
Nebesno znamenjeribe
SpolnostNaravnost
ReligijaJudovsko
NarodnostBela
Državljanstvoameriški
Srednja šolaŠola Brentwood, Los Angeles, Kalifornija, ZDA
UniverzaKolidž Pet mest
Poklicno besediloGlasbenik, kantavtor, trener televizijskih glasbenih tekmovanj, podjetnik, igralec
PoklicPevka
Zahteva do slaveMaroon 5
Glasbeni žanr (besedilo)Pop rock, Alternative Rock, Neo Soul, Funk Rock, Soft Rock, Pop
Leto (-a) aktivno (-a)1994 – danes
Instrument (besedilo)Vokal, kitara, klavir, bobni, bas, klaviature
ZaložbaJ Records, A & M / Octone, Interscope, J, 222, Reprise, A&M Octone
Pridruženi zakoniMaroon 5, Kara's Flowers, Eminem, 50 Cent, Gym Class Heros, Kanye West, K'Naan, Kendrick Lamar, Tony Lucca, Rock City, Gym Class Heroes, Rozzi Crane, Javier Colon, Matthew Morrison
Agencija za talente (npr. Modeliranje)Agencija Verve Talent
Potrditev blagovne znamkeKmart, Klop
Velikost čevljaenajst
Uradne spletne straniwww.maroon5.com, twitter.com/adamlevine, http://www.maroon5.com, http://maroon5.com
OčeFredric Levine
MatiPatricia Noah Levine
BratMichael Levine
PrijateljJake Gyllenhaal, Seth MacFarlane, Gene Hong, Jason Segel, Blake Shelton, Natalie Portman, Adam Brody, Billie Joe Armstrong, Cee Lo Green, Shakira
Hišni ljubljenčkiFrankie (pes)
Priljubljena mestaAngeli

Adam Noah Levine (rojen 18. marca 1979) je ameriški kantavtor, producent plošč, vodilni pevec in občasni ritem kitarist pop rock skupine Maroon 5. Levine je svojo glasbeno pot začel leta 1994 s skupino Kara's Flowers, med katerimi je bil vodilni vokalist in kitarist. Skupina se je razšla leta 1997 po komercialnem neuspehu njihovega edinega albuma The Fourth World. Leta 2001 je bila skupina preoblikovana v Maroon 5 - James Valentine je nadomestil Levina kot kitarista - in izdali svoj prvi album Songs About Jane, ki je v ZDA postal večplatiničen. Od takrat so izdali še pet albumov: Ne bo kmalu prej (2007), Hands All Over (2010), Overexposed (2012), V (izgovarja se: 'five') (2014) in Red Pill Blues (2017). V okviru Maroon 5 je Levine prejel tri nagrade Grammy, tri ameriške glasbene nagrade, nagrado MTV Video Music Award in svetovno glasbeno nagrado.

Več o Adamu Levineu Manj o Adamu Levineu

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
13.Nina AgdalSrečanjeMaj 2013Junij 20131 mesec
12.Amanda SettonSrečanje R 6. marec 2013April 2013<1 month
enajstBehati PrinslooPoročenaMaj 2012 -
10.Anne VyalitsynaRazmerjeApril 2010Februar 20121 leto
9.Cameron DiazSrečanje R 20102010-
8.Arielle VandenbergRazmerjeDecember 2009Januar 20101 mesec
7.Angela BellotteRazmerjeSeptember 2009Januar 20104 mesece
6.Janine HabeckSrečanje20082008-
5.Becky GinosRazmerjeJunij 2006December 20093 leta
4.Lindsay LohanSrečanje20062006-
3.Jessica SimpsonSrečanje R 200520061 leto
dvaMaria SharapovaSrečanje20052005-
1.Jane HermanRazmerje199720014 leta
Nina Agdal #13.

Nina Agdal

2013

Nina Agdal in Adam Levine sta se ločila 2. junija ...[ogled par] Amanda Setton #12.Govorica

Amanda Setton

2013

Govorilo se je, da sta Amanda Setton in Adam Levine ...[ogled par] Behati Prinsloo #enajst

Behati Prinsloo

2012

Behati Prinsloo in Adam Levine sta se poročila ...[ogled par] Anne Vyalitsyna #10.

Anne Vyalitsyna

2010 - 2012

Anne Vyalitsyna in Adam Levine sta se ločila v ...[ogled par] Cameron Diaz #9.Govorica

Cameron Diaz

2010

Adam Levine in Cameron Diaz sta ločena ...[ogled par] Arielle Vandenberg #8.

Arielle Vandenberg

2009 - 2010

Arielle Vandenberg in Adam Levine sta se ločila ...[ogled par] Angela Bellotte #7.

Angela Bellotte

2009 - 2010

Angela Bellotte in Adam Levine sta se ločila v ...[ogled par] Janine Habeck #6.

Janine Habeck

2008

Janine Habeck in Adam Levine sta ločena ...[ogled par] Becky Ginos #5.

Becky Ginos

2006 - 2009

Becky Ginos in Adam Levine sta se ločila decembra ...[ogled par] Lindsay Lohan #4.

Lindsay Lohan

2006

Adam Levine in Lindsay Lohan sta ločena ...[ogled par] Jessica Simpson #3.Govorica

Jessica Simpson

2005 - 2006

Govorilo se je o Adamu Levineu in Jessici Simpson ...[ogled par] Maria Sharapova #dva

Maria Sharapova

2005

Maria Sharapova in Adam Levine sta ločena ...[ogled par] Jane Herman #1.

Jane Herman

1997 - 2001

Jane Herman in Adam Levine sta se ločila leta 2001 ...[ogled par] #13.

Nina Agdal

2013

Nina Agdal in Adam Levine sta se srečala maja 2013.

Razmerje 1 mesec IzmeriRezultatZodiak60%kitajski horoskop80%Višina55%Starost44%'> Združljivost 60% pogled odnos #12.

Amanda Setton

2013 (govorice)

Govori se, da se je Amanda Setton 6. marca 2013 povezala z Adamom Levineom.

IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop1%Višina73%Starost69%'> Združljivost 41% pogled odnos #enajst

Behati Prinsloo

2012

Behati Prinsloo in Adam Levine sta poročena 2 leti. Hodila sta eno leto po tem, ko sta se zbrala maja 2012. Po 5 letih zaroke sta se leta 2019 poročila.

Razmerje 9 let IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop1%Višina55%Starost44%'> Združljivost petdeset% Otroci 2 otroka pogled odnos #10.

Anne Vyalitsyna

2010 - 2012

Anne Vyalitsyna in Adam Levine od aprila 2010 do marca 2012.

Razmerje 1 leti IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop40%Višina55%Starost69%'> Združljivost 46% pogled odnos #9.

Cameron Diaz

2010 (govorice)

Govori se, da se je Adam Levine leta 2010 povezal s Cameron Diaz.

IzmeriRezultatZodiak1%kitajski horoskop60%Višina55%Starost1%'> Združljivost 29% pogled odnos #8.

Arielle Vandenberg

2009 - 2010

Arielle Vandenberg in Adam Levine od decembra 2009 do januarja 2010.

Razmerje 1 mesec IzmeriRezultatZodiak40%kitajski horoskop40%Višina55%Starost69%'> Združljivost 51% pogled odnos #7.

Angela Bellotte

2009 - 2010

Angela Bellotte in Adam Levine od septembra 2009 do januarja 2010.

Razmerje 4 mesece pogled odnos #6.

Janine Habeck

2008

Janine Habeck in Adam Levine sta se srečala leta 2008.

IzmeriRezultatZodiak60%kitajski horoskop100%Višina73%Starost72%'> Združljivost 76% pogled odnos #5.

Becky Ginos

2006 - 2009

Becky Ginos in Adam Levine od junija 2006 do decembra 2009.

poroka evangeline lilly in dominic monaghan
Razmerje 3 leta IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop1%Starost69%'> Združljivost 43% pogled odnos #4.

Lindsay Lohan

2006

Adam Levine in Lindsay Lohan sta se srečala leta 2006.

IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop40%Višina73%Starost69%'> Združljivost 71% pogled odnos #3.

Jessica Simpson

2005 - 2006 (govorice)

Govori se, da se je Adam Levine leta 2005 povezal z Jessico Simpson.

Razmerje 1 leti IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop80%Višina73%Starost98%'> Združljivost 88% pogled odnos #dva

Maria Sharapova

2005

Maria Sharapova in Adam Levine sta se srečala leta 2005.

IzmeriRezultatZodiak60%kitajski horoskop100%Višina37%Starost69%'> Združljivost 67% pogled odnos #1.

Jane Herman

1997 - 2001

Jane Herman in Adam Levine iz let 1997 do 2001.

Razmerje 4 leta IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop80%Starost98%'> Združljivost 70% pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Adam Levine42 ribePevka
ameriški
Nina Agdal29. OvenModel
Danski
Amanda Setton35 StrelecIgralka
ameriški
Behati Prinsloo32 BikModel
Namibijski
Anne Vyalitsyna35 ribeModel
Rusko
Cameron Diaz48 DevicaIgralka
ameriški
Arielle Vandenberg3. 4 TehtnicaIgralka
ameriški
Angela Bellotte- Model
Janine Habeck37 DvojčkaModel (za odrasle / glamur)
Nemško
Becky Ginos35 RakUmetnik
ameriški
Lindsay Lohan3. 4 RakIgralka
ameriški
Jessica Simpson40 RakPevka
ameriški
Maria Sharapova3. 4 OvenTenis
Rusko
Jane Herman40 RakUrednik
ameriški
Več partnerjev Manj partnerjev

Otroci

ImeSpolRojenStarostDrugi starš
Dusty RoseŽenska21. september 2016Star 4 leta Behati Prinsloo
Gio GraceŽenska15. februarja 2018Star 3 leta Behati Prinsloo

Foto galerija

The Clapper (2017) Adam Levine The Voice 11. sezona - promocijske fotografije The Voice 11. sezona - promocijske fotografije Zabavna večerja mame (2017) Adam Levine Adam Levine Adam Levine je bil v sredo, 6. maja 2015, bombardiran pred Jimmyjem Kimmelom v živo Adam Levine je bil v sredo, 6. maja 2015, bombardiran pred Jimmy Kimmel Live Adam Levine je bil v sredo, 6. maja 2015, bombardiran pred Jimmyjem Kimmelom v živo Adam Levine je bil v sredo, 6. maja 2015, bombardiran pred Jimmyjem Kimmelom v živo Adam Levine je bil v sredo, 6. maja 2015, bombardiran pred Jimmy Kimmel Live

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Clapper2017RanterFilm
Zabavna večerja mame2017LukaFilm
Popstar: Nikoli se ne ustavi, nikoli se ne ustavi2016Adam LevineFilm
Pitch Perfect 22015Glasovni sodnikFilm
Klown Forever2015Adam LevineFilm
Callaway Live2015Film
Šah2014Dale (govorice)Film
Široko mesto2014Adam LevineTelevizijska oddaja
Začni znova2013DaveFilm
Ameriška grozljivka2011Leo MorrisonTelevizijska oddaja
Pop profili2011Televizijska oddaja
30 Rock2006Adam LevineTelevizijska oddaja
Misli o Jane2005Adam LevineKratek film
Ne pride domov2005Adam LevineKratek film
Družinski človek1999Adam LevineTelevizijska oddaja
Saturday Night Live1975Adam 'Hawk Attack' Levine, Self, YanniTelevizijska oddaja
Pokaži več Pokaži manj

Ujemanja na zaslonu

  • Adam Levine in Jenna Dewan-TatumJenna Board
    • Ameriška grozljivka
      2011
    [ogled ujemanja]
  • Adam Levine in Keira KnightleyKeira Knightley
    • Začni znova
      2013
    [ogled ujemanja]

Zanimivi Članki