Glavni Odnosi 50 centov

50 centov

50 centov ZmenkiUvrstitev 54 43Starost 45 let Zodiak Rak Odnosi 34 skupaj Otroci 2 otroka

S kom trenutno hodi?

50 Cent in Jamira HainesJamira Haines je začela hoditi s 50 Centom avgusta 2019. pogled odnos

Odnosi

50 Cent je bil v razmerju z Nikki Nicole (stilistka)(2018 - 2019), Tattedup Holly(2013 - 2015), Daphne Joy(2011 - 2012), Chelsea Handler(2010), Jessica White(2007), Ciara(2007 - 2012), Victoria Rowell(2006 - 2017), Joy Bryant(2005 - 2006), Nia Long, Vivica A. Fox(2003), Meagan Dobro(2002 - 2003), Shaniqua Tompkins(1994 - 1998), Natalie Gauvreau, Halle Berry in Mya.

50 Cent je imel srečanja s Teairro Mari(2016), Lindsay Lohan(2010 - 2011), Kim Kardashian(2009), Paris Hilton(2008), Layla Rumi(2006), Naomi Campbell(2004), Karrine Steffans(2000)in Dollicia Bryan.



Govori se, da se je 50 Cent povezal z Emily Meade(2009 - 2010), Elise Neal, Misa Hylton-Brim, Olivia Longott, Kat Stacks, Sky Nellor, Vanessa Marcil, Melyssa Ford, Brianna Frost in Suelyn Medeiros.

O tem

50 Cent je 45-letni ameriški reper. Curtis James Jackson III se je rodil 6. julija 1975 na Južni Jamajki v Queensu v New Yorku v New Yorku v ZDA in je znan po klubu In Da Club v karieri, ki traja od leta 1998 do danes in leta 1998 (1998) - do leta 1996 ( 1996) - prisotno in 1995 (1995) - prisotno in 1995 - danes. Njegovo nebesno znamenje je rak.

50 Cent je član naslednjih seznamov: ameriški filmski producenti, ameriški producenti plošč in dobitniki nagrad Grammy.



Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil 50 Cent! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in pridobite zasluge za svoje prispevke.

Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Zmenki16.11 let1 leto, 10 mesecev4 mesece, 2 dni
Srečanje8.1 mesec, 1 dan7 dni-
Govorice10.1 leto1 mesec, 6 dni-
Skupaj3. 411 let10 mesecev, 27 dni1 mesec, 1 dan

Podrobnosti

ImeCurtis
Srednje imeJames
PriimekJackson
Polno ime ob rojstvuCurtis James Jackson III
Alternativno imeFitty, 50 Cent
Starost45 let
Rojstni dan6. julij 1975
Rojstni krajJužna Jamajka, Queens, New York City, New York, ZDA
Višina6 '0' (183 cm)
BuildBodybuilder
Barva očiRjava - temna
Barva lasČrna
PosebnostBrada, Mišice
Nebesno znamenjeRak
SpolnostNaravnost
ReligijaChristian
NarodnostČrna
Državljanstvoameriški
Srednja šolaAndrew Jackson High School (osip; GED)
Poklicno besediloReper, igralec, poslovnež, podjetnik, izvršni producent, investitor
PoklicReper
Zahteva do slaveV klubu Da
Glasbeni žanr (besedilo)Hip hop
Glasbeni žanrHip hop
Leto (-a) aktivno (-a)1996 - danes, 1998 - danes, 1998 (1998) - prisotno, 1996 (1996) - prisotno, 1995 (1995) - prisotno, 1995 - danes
Instrument (besedilo)Vokal
ZaložbaJam Master Jay Records, Columbia Records, Aftermath Entertainment, Shady Records, Interscope Records, G-Unit Records, Capitol Records, Caroline Records, Jam Master Jay, Columbia, Shady, Interscope, G-Unit, Capitol, Caroline, Jam Master Jay ( 1998–1999), Columbia (1999–2000), Shady (2002–2014), Aftermath (2002–2014), Interscope (2002–2014), G-Unit (2003– danes), Caroline (2014– danes), Capitol (2014-danes), Columbia (1990–2000), G-enota
(trenutno), Aftermath, Trackmasters, Universal, Jam Master Jay
(nekdanji)
Pridruženi zakoniG-Unit, DJ Whoo Kid, Dr. Dre, Eminem, Sha Money XL, The Game, Olivia, Mobb Deep, MOP, Busta Rhymes, Snoop Dogg, Nas, Nate Dogg, LL Cool J, Adam Levine, D12, Jeremih, Game, Spider Loc, Obie Trice, Lil Scrappy, Rotimi
Agencija za talente (npr. Modeliranje)Metropolitanski modeli - Pariz
Potrditev blagovne znamkeReebok, G-Unit Clothing Company, 50 Cent: neprebojna, 50 Cent: kri na pesku, vitaminska voda
Uradne spletne straniwww.metropolitanmodels.com/celebrity/, http://50cent.com, http://ThisIs50.com
MatiSabrina (pokojna)
Družinski članMarquise Jackson (sin) (četrtina), Sire Jackson (sin)
Pridruženi ljudjeThe Game (reper), Olivia Longott (pevka), Lloyd Banks (reper), Young Buck (reper), dr. Dre, Eminem

Curtis James Jackson III (rojen 6. julija 1975), poklicno znan kot 50 Cent, je ameriški reper, igralec, producent in podjetnik. Jackson, rojen v soseski na južnem Jamajki v okrožju Queens, je začel prodajati droge pri dvanajstih letih med epidemijo razpoke v osemdesetih letih. Kasneje je začel nadaljevati z glasbeno kariero in leta 2000 je produciral Power of the Dollar za Columbia Records, a nekaj dni pred načrtovano izdajo je bil ustreljen in album nikoli ni izšel. Leta 2002, potem ko je Jackson izdal kompilacijski album Guess Who's Back?, Ga je Eminem odkril in podpisal založbo Shady Records, pod okriljem Dr.

Več o 50 Cent Manj približno 50 centov

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
3. 4Jamira HainesRazmerjeAvgust 2019prisoten1 leto
33Nikki Nicole (stilistka)RazmerjeDecember 2018Junij 20196 mesecev
32Teairra MariSrečanje20162016-
31.Tattedup HollyRazmerjeJulij 2013Februar 20151 leto
30.Daphne JoyRazmerjeFebruar 2011Oktober 20121 leto
29.Lindsay LohanSrečanjeDecember 2010Januar 20111 mesec
28.Chelsea HandlerRazmerjeJulij 2010December 20105 mesecev
27.Kim KardashianSrečanjeAvgust 2009September 20091 mesec
26.Emily MeadeSrečanje R 200920101 leto
25.Paris HiltonSrečanje20082008-
24.Jessica WhiteRazmerje R Junij 2007Oktober 20074 mesece
2. 3CiaraRazmerjeFebruar 2007November 20125 let
22.Layla RumiSrečanje20062006-
enaindvajsetVictoria RowellRazmerje R 2006201711 let
dvajsetJoy BryantRazmerjeMaj 2005Februar 20069 mesecev
19.Nia LongRazmerjeMaj 2005September 20054 mesece
18.Naomi CampbellSrečanje20042004-
17.Vivica A. FoxRazmerjeJunij 2003Oktober 20034 mesece
16.Meagan DobroRazmerjeFebruar 2002Maj 20031 leto
petnajstKarrine SteffansSrečanje20002000-
14.Shaniqua TompkinsRazmerje199419984 leta
13.Halle BerryNeznano -
12.MyaNeznano -
enajstNatalie GauvreauRazmerje -
10.Elise NealSrečanje R -
9.Misa Hylton-BrimSrečanje R -
8.Olivia LongottSrečanje R -
7.Kat StacksSrečanje R -
6.Sky NellorSrečanje R -
5.Vanessa MarcilSrečanje R -
4.Melyssa FordSrečanje R -
3.Dollicia BryanSrečanje -
dvaBrianna FrostSrečanje R -
1.Suelyn MedeirosSrečanje R -
Jamira Haines #3. 4

Jamira Haines

2019

Jamira Haines je začela hoditi s 50 Centom 2. avgusta ...[ogled par] Nikki Nicole (stilistka) #33

Nikki Nicole (stilistka)

2018 - 2019

Nikki Nicole (stilistka) in 50 Cent ločena ...[ogled par] Teairra Mari #32

Teairra Mari

2016

Teairra Mari in 50 Cent sta ločena ...[ogled par] Tattedup Holly #31.

Tattedup Holly

2013 - 2015

Tattedup Holly in 50 Cent sta se ločila 2. februarja ...[ogled par] Daphne Joy #30.

Daphne Joy

2011 - 2012

Daphne Joy in 50 Cent sta se ločila oktobra 2012 ...[ogled par] Lindsay Lohan #29.

Lindsay Lohan

2010 - 2011

50 Cent in Lindsay Lohan sta se ločila 20. januarja ...[ogled par] Chelsea Handler #28.

Chelsea Handler

2010

Chelsea Handler in 50 Cent ločena decembra ...[ogled par] Kim Kardashian #27.

Kim Kardashian

2009

Kim Kardashian West in 50 Cent sta se ločila v ...[ogled par] Emily Meade #26.Govorica

Emily Meade

2009 - 2010

Govorilo se je, da sta Emily Meade in 50 Cent ...[ogled par] Paris Hilton #25.

Paris Hilton

2008

50 Cent in Paris Hilton sta ločena ...[ogled par] Jessica White #24.Govorica

Jessica White

2007

Govorilo se je, da sta Jessica White in 50 Cent ...[ogled par] Ciara #2. 3

Ciara

2007 - 2012

50 Cent in Ciara sta se ločila novembra 2012 po ...[ogled par] Layla Rumi #22.

Layla Rumi

2006

Layla Rumi in 50 Cent sta ločena ...[ogled par] Victoria Rowell #enaindvajsetGovorica

Victoria Rowell

2006 - 2017

Govorilo se je, da sta Victoria Rowell in 50 Cent ...[ogled par] Joy Bryant #dvajset

Joy Bryant

2005 - 2006

Joy Bryant in 50 Cent sta se ločila februarja 2006 ...[ogled par] Nia Long #19.

Nia Long

50 Cent in Nia Long sta ločena ...[ogled par] Naomi Campbell #18.

Naomi Campbell

2004

50 Cent in Naomi Campbell sta ločena ...[ogled par] Vivica A. Fox #17.

Vivica A. Fox

2003

50 Cent in Vivica A. Fox sta se ločila 20. oktobra ...[ogled par] Meagan Dobro #16.

Meagan Dobro

2002 - 2003

50 Cent in Meagan Good sta se ločila maja 2003 ...[ogled par] Karrine Steffans #petnajst

Karrine Steffans

2000

Karrine Steffans in 50 Cent sta ločena ...[ogled par] Shaniqua Tompkins #14.

Shaniqua Tompkins

1994 - 1998

Shaniqua Tompkins in 50 Cent sta se ločila leta 19 ...[ogled par] Halle Berry #13.

Halle Berry

50 Cent in Halle Berry sta bila v odnosih ...[ogled par] Mya #12.

Mya

Mya in 50 Cent sta bila v zvezi ...[ogled par] Natalie Gauvreau #enajst

Natalie Gauvreau

Natalie Gauvreau in 50 Cent sta ločena ...[ogled par] Elise Neal #10.Govorica

Elise Neal

Elise Neal in 50 Cent sta ločena ...[ogled par] Misa Hylton-Brim #9.Govorica

Misa Hylton-Brim

Misa Hylton-Brim in 50 Cent sta ločena ...[ogled par] Olivia Longott #8.Govorica

Olivia Longott

Olivia Longott in 50 Cent sta ločena ...[ogled par] Kat Stacks #7.Govorica

Kat Stacks

Kat Stacks in 50 Cent sta ločena ...[ogled par] Sky Nellor #6.Govorica

Sky Nellor

Sky Nellor in 50 Cent sta ločena ...[ogled par] Vanessa Marcil #5.Govorica

Vanessa Marcil

50 Cent in Vanessa Marcil sta ločena ...[ogled par] Melyssa Ford #4.Govorica

Melyssa Ford

Melyssa Ford in 50 Cent sta ločena ...[ogled par] Dollicia Bryan #3.

Dollicia Bryan

Dollicia Bryan in 50 Cent sta ločena ...[ogled par] Brianna Frost #dvaGovorica

Brianna Frost

Brianna Frost in 50 Cent sta ločena ...[ogled par] Suelyn Medeiros #1.Govorica

Suelyn Medeiros

Govorilo se je, da sta Suelyn Medeiros in 50 Cent ...[ogled par] #3. 4

Jamira Haines

2019

Jamira Haines in 50 Cent hodita od avgusta 2019.



Razmerje 1 leti IzmeriRezultatkitajski horoskop1%Starost13%'> Združljivost 4% pogled odnos #33

Nikki Nicole (stilistka)

2018 - 2019

Nikki Nicole (stilistka) in 50 Cent od decembra 2018 do junija 2019.

Razmerje 6 mesecev IzmeriRezultatZodiak40%kitajski horoskop1%Višina55%Starost13%'> Združljivost 27% pogled odnos #32

Teairra Mari

2016

Teairra Mari in 50 Cent sta se srečala leta 2016.

IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskopdvajset%Višina73%Starost44%'> Združljivost 39% pogled odnos #31.

Tattedup Holly

2013 - 2015

Tattedup Holly in 50 Cent od julija 2013 do februarja 2015.

Razmerje 1 leti IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskopdvajset%Višina55%Starost13%'> Združljivost 47% pogled odnos #30.

Daphne Joy

2011 - 2012

Daphne Joy in 50 Cent od februarja 2011 do oktobra 2012.

Razmerje 1 leti IzmeriRezultatZodiak60%kitajski horoskopdvajset%Višina73%Starost44%'> Združljivost 49% Otroci 1 otrok pogled odnos #29.

Lindsay Lohan

2010 - 2011

50 Cent in Lindsay Lohan sta se srečala decembra 2010.

Razmerje 1 mesec IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskopdvajset%Višina73%Starost44%'> Združljivost 54% pogled odnos #28.

Chelsea Handler

2010

Chelsea Handler in 50 Cent od julija do decembra 2010.

Razmerje 5 mesecev IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskopdvajset%Višina73%Starost98%'> Združljivost 73% pogled odnos #27.

Kim Kardashian

2009

Kim Kardashian West in 50 Cent sta se srečala avgusta 2009.

Razmerje 1 mesec IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop100%Višina73%Starost72%'> Združljivost 66% pogled odnos #26.

Emily Meade

2009 - 2010 (govorice)

Govori se, da se je Emily Meade leta 2009 povezala s 50 Centom.

Razmerje 1 leti IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskop1%Višina73%Starost44%'> Združljivost petdeset% pogled odnos #25.

Paris Hilton

2008

50 Cent in Paris Hilton sta se srečala leta 2008.

IzmeriRezultatZodiak60%kitajski horoskop1%Višina55%Starost69%'> Združljivost 46% pogled odnos #24.

Jessica White

2007 (govorice)

Govori se, da se je Jessica White junija 2007 povezala s 50 Centom.

Razmerje 4 mesece IzmeriRezultatZodiak40%kitajski horoskop100%Višina55%Starost69%'> Združljivost 66% pogled odnos #2. 3

Ciara

2007 - 2012

50 Cent in Ciara od februarja 2007 do novembra 2012.

Razmerje 5 let IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskop80%Višina55%Starost44%'> Združljivost 65% pogled odnos #22.

Layla Rumi

2006

Layla Rumi in 50 Cent sta se srečala leta 2006.

IzmeriRezultatZodiak60%kitajski horoskop100%Višina73%Starost69%'> Združljivost 76% pogled odnos #enaindvajset

Victoria Rowell

2006 - 2017 (govorice)

Govori se, da se je Victoria Rowell leta 2006 povezala s 50 Centom.

Razmerje 11 let IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop80%Višina55%Starost1%'> Združljivost 59% pogled odnos #dvajset

Joy Bryant

2005 - 2006

Joy Bryant in 50 Cent z dne maja 2005 do februarja 2006.

Razmerje 9 mesecev IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskopdvajset%Višina55%Starost98%'> Združljivost 48% pogled odnos #19.

Nia Long

50 Cent in Nia Long sta bila v zvezi od maja 2005 do septembra 2005.

IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskop100%Višina73%Starost33%'> Združljivost 72% pogled odnos #18.

Naomi Campbell

2004

50 Cent in Naomi Campbell sta se leta 2004 srečala.

IzmeriRezultatZodiak40%kitajski horoskop100%Višina55%Starost33%'> Združljivost 57% pogled odnos #17.

Vivica A. Fox

2003

50 Cent in Vivica A. Fox od junija do oktobra 2003.

Razmerje 4 mesece IzmeriRezultatZodiak60%kitajski horoskopdvajset%Višina55%Starost1%'> Združljivost 3. 4% pogled odnos #16.

Meagan Dobro

2002 - 2003

50 Cent in Meagan Good od maja 2002 do maja 2003.

Razmerje 1 leti IzmeriRezultatZodiak60%kitajski horoskop1%Višina73%Starost69%'> Združljivost 51% pogled odnos #petnajst

Karrine Steffans

2000

Karrine Steffans in 50 Cent sta se srečala leta 2000.

IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskopdvajset%Višina73%Starost84%'> Združljivost 69% pogled odnos #14.

Shaniqua Tompkins

1994 - 1998

Shaniqua Tompkins in 50 Cent iz leta 1994 do 1998.

Razmerje 4 leta IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskopdvajset%Starost98%'> Združljivost 55% Otroci 1 otrok pogled odnos #13.

Halle Berry

50 Cent in Halle Berry sta imela razmerje.

IzmeriRezultatZodiak60%kitajski horoskopdvajset%Višina73%Starost1%'> Združljivost 39% pogled odnos #12.

Mya

Mya in 50 Cent sta imela razmerje.

IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop100%Višina73%Starost72%'> Združljivost 66% pogled odnos #enajst

Natalie Gauvreau

Natalie Gauvreau in 50 Cent sta imela razmerje.

IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop80%Višina73%Starost44%'> Združljivost 54% pogled odnos #10.

Elise Neal

(Govorica)

Govori se, da se je Elise Neal povezala s 50 Centom.

IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskopdvajset%Višina73%Starost1%'> Združljivost 49% pogled odnos #9.

Misa Hylton-Brim

(Govorica)

Govori se, da se je Misa Hylton-Brim povezala s 50 Centom.

IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskop1%Višina73%Starost84%'> Združljivost 60% pogled odnos #8.

Olivia Longott

(Govorica)

Govori se, da se je Olivia Longott povezala s 50 Centom.

IzmeriRezultatZodiak60%kitajski horoskop100%Višina73%Starost72%'> Združljivost 76% pogled odnos #7.

Kat Stacks

(Govorica)

Govori se, da se je Kat Stacks povezala s 50 Centom.

IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskop1%Višina73%Starost44%'> Združljivost petdeset% pogled odnos #6.

Sky Nellor

(Govorica)

Govori se, da se je Sky Nellor priključil na 50 Cent.

IzmeriRezultatZodiak40%kitajski horoskop100%Višina55%Starost33%'> Združljivost 57% pogled odnos #5.

Vanessa Marcil

(Govorica)

Govori se, da se je 50 Cent povezal z Vanesso Marcil.

IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop100%Višina73%Starost1%'> Združljivost 49% pogled odnos #4.

Melyssa Ford

(Govorica)

Govori se, da se je Melyssa Ford povezala s 50 Centom.

IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskopdvajset%Višina73%Starost98%'> Združljivost 68% pogled odnos #3.

Dollicia Bryan

Dollicia Bryan je imela srečanje s 50 Centom.

IzmeriRezultatZodiak60%kitajski horoskop100%Višina73%Starost69%'> Združljivost 76% pogled odnos #dva

Brianna Frost

(Govorica)

Govori se, da se je Brianna Frost povezala s 50 Centom.

scoey mitchell in claire mitchell
IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskopdvajset%Višina73%Starost44%'> Združljivost 59% pogled odnos #1.

Suelyn Medeiros

(Govorica)

Govori se, da se je Suelyn Medeiros povezala s 50 Centom.

IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskopdvajset%Višina55%Starost44%'> Združljivost 55% pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
50 centovŠtiri, pet RakReper
ameriški
Jamira Haines27. Model
Nikki Nicole (stilistka)27. DvojčkaResničnostna televizija
ameriški
Teairra Mari33 StrelecPevka
ameriški
Tattedup Holly31. BikModel (za odrasle / glamur)
Portoričan
Daphne Joy3. 4 VodnarModel (za odrasle / glamur)
Filipino
Lindsay Lohan3. 4 RakIgralka
ameriški
Chelsea Handler46 ribeKomik
ameriški
Kim Kardashian40 TehtnicaResničnostna televizija
ameriški
Emily Meade32 KozorogIgralka
ameriški
Paris Hilton40 VodnarDružabnik
ameriški
Jessica White36 DvojčkaModel
ameriški
Ciara35 ŠkorpijonPevka
ameriški
Layla Rumi37 VodnarTV osebnost
Britanski
Victoria Rowell62 BikIgralka
ameriški
Joy Bryant46 TehtnicaModel
ameriški
Nia Longpetdeset ŠkorpijonIgralka
ameriški
Naomi Campbell51 DvojčkaModel
Britanski
Vivica A. Fox56 LeoIgralka
ameriški
Meagan Dobro39 LeoIgralka
ameriški
Karrine Steffans42 DevicaAvtor
ameriški
Shaniqua TompkinsŠtiri, pet DevicaResničnostna televizija
ameriški
Halle Berry54 LeoIgralka
ameriški
Mya41 TehtnicaPevka
ameriški
Natalie Gauvreau35 StrelecModel (za odrasle / glamur)
Kanadski
Elise Neal55 ribeIgralka
ameriški
Misa Hylton-Brim44 KozorogOblikovalec
ameriški
Olivia Longott41 VodnarPevka
ameriški
Kat Stacks31. ŠkorpijonOsebnost
Venezuelski
Sky Nellor49 DvojčkaModel
Avstralski
Vanessa Marcil52 TehtnicaIgralka
ameriški
Melyssa Ford44 ŠkorpijonModel (za odrasle / glamur)
Kanadski
Dollicia Bryan37 VodnarModel (za odrasle / glamur)
ameriški
Brianna Frost33 DevicaPorno zvezda
ameriški
Suelyn Medeiros35 BikModel (za odrasle / glamur)
Brazilski
Več partnerjev Manj partnerjev

Otroci

ImeSpolRojenStarostDrugi starš
MarchionessMoški13. oktober 199723 let Shaniqua Tompkins
SireMoški1. september 2012Star 8 let Daphne Joy

Foto galerija

Vivica Fox in 50 Cent Vivica Fox in 50 Cent Vivica Fox in 50 Cent Ike Turner 50 Cent in Jamira Haines 50 Cent in Jamira Haines Velika pretepa velikega fanta - 50 centov Southpaw (2015) Southpaw (2015) Southpaw (2015) Southpaw (2015) Southpaw (2015)

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Za življenje2020Cassius DawkinsTelevizijska oddaja
Načrt pobega: odsesovalci2019Hush (v vlogi Curtis Jackson)Film
Brlog tatov2018Enson Levoux (v vlogi Curtis '50 Cent 'Jackson)Film
Načrt pobega 2: Had2018Hush (v vlogi Curtis Jackson)Film
50 Osrednji2017Črni Spiderman, sam, Curtis, samTelevizijska oddaja
Popstar: Nikoli se ne ustavi, nikoli se ne ustavi201650 centovFilm
Southpaw2015Jordan Mains (kot Curtis '50 Cent 'Jackson)Film
Vohun2015Curtis '50 Cent 'Jackson (kot Curtis '50 Cent' Jackson)Film
Princ2014LekarnaFilm
Moč2014PravTelevizijska oddaja
Zadnji Vegas201350 Cent (kot Curtis Jackson)Film
Načrt za pobeg2013Hush (kot Curtis '50 Cent 'Jackson)Film
Zmrznjena tla2013Pimp Clate Johnson (v vlogi Curtis Jackson)Film
Samostojni sodelavci2012Malo (kot Curtis '50 Cent 'Jackson)Film
Iskalnik2012Velika jasaTelevizijska oddaja
Vse stvari padejo narazen2011Deon (kot Curtis '50 cent 'Jackson)Film
Nastaviti2011Sonny (kot Curtis '50 Cent 'Jackson)Film
13.2010Jimmy (v vlogi Curtis Jackson)Film
Jutranje veselje201050 Cent (kot Curtis '50 Cent 'Jackson)Film
Dvanajst2010Lionel (v vlogi Curtis Jackson)Film
Conan2010Curtis '50 Cent 'Jackson (segment' Young Han Solo Audition ')Televizijska oddaja
Ujeti v navzkrižnem ognju2010Tino (kot Curtis '50 Cent 'Jackson)Film
Pištolo2010Rich (kot Curtis Jackson)Film
Mrtvec teče2009Thigo (v vlogi Curtis Jackson)Film
Pravično ubijanje2008Spider (kot Curtis Jackson)Film
Dom pogumnih2006Jamal Aiken (v vlogi Curtis Jackson)Film
Maščevanje2006ČrnaFilm
Obogatite se ali poizkusite2005Marcus (kot Curtis '50 Cent 'Jackson)Film
Robot Chicken200550 centov, pištolaTelevizijska oddaja
Spremstvo200450 centovTelevizijska oddaja
Jimmy Kimmel V živo!2003TrenerTelevizijska oddaja
The Simpsons198950 centovTelevizijska oddaja
Brlog tatov 2Enson LevouxFilm
Pokaži več Pokaži manj

Zanimivi Članki